Vardır dahaBitti mi kııaz en son ben mi yaptım
Birazdan uyanırSeninde Rich olduğunu biliyorum bebeyim
Bebeyim demişken, gezenticiğim uyudu mu?
Teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel görünüyor
İyi bari sona kalmamışımDaha 8 tarif daha olması lazım
Adını dağlara yazalı çok oldu benVardır dahabaşa kendini yaz
Tabi düşünürüm hemen yarın gel. Bu sunumları yaptıktan sonra ortalığı tek başına toplamak çok zor oluyor yav.
Olmaz çalışa çalışa o da öğrenecekO yemeğe gelecekmiş
Yiyeceksem seve seve toplarım. Zaten dağınıklık sevmiyorum hiç, sürekli bir şeyleri toplarım. Çok iyi evlatlık olurum.Tabi düşünürüm hemen yarın gel. Bu sunumları yaptıktan sonra ortalığı tek başına toplamak çok zor oluyor yav.
Tamam seninle cok iyi ana-kız olacagız o zaman hemen yarın gel evlatlık olarak işe başlaYiyeceksem seve seve toplarım. Zaten dağınıklık sevmiyorum hiç, sürekli bir şeyleri toplarım. Çok iyi evlatlık olurum.
Ben daha yakınım bize gelYiyeceksem seve seve toplarım. Zaten dağınıklık sevmiyorum hiç, sürekli bir şeyleri toplarım. Çok iyi evlatlık olurum.
Yanımda koca getirebiliyor muyum?Tamam seninle cok iyi ana-kız olacagız o zaman hemen yarın gel evlatlık olarak işe başla
Ben sokarım onu durYarışmaya katılsın sonra
Paylaşılamayan evlatlık oldum. Bu kadar rağbet göreceğimi ben de düşünmemiştim.Ben daha yakınım bize gel
Bu yaşımda kaynana mı olacağım püüü olmaz ayrıl da gel.Yanımda koca getirebiliyor muyum?Yoksa part-time evlatlık kadrosu da olur.
Bir yere sokma beni, korkarım.Ben sokarım onu dur