- 21 Kasım 2017
- 27.514
- 120.176
Çok güzel bir şeymiş gibi…İlla fasulye olacağım diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bir şeymiş gibi…İlla fasulye olacağım diyor
Yazık ettiÇok güzel bir şeymiş gibi…
Hiç o ne öyleBezi dağınık bırakmış, ipi ortalığa koymuş, çiçekler desen ortalıkta.
Kının kınım kınıyorum seni, o ne biçim sunum öyle
Kınayayım da başıma gelsin
Aşko,ışık gözümü aldi diyorum ,uygundurBen en çok bu sunumu beğendim siz ne diyorsunuz
C A N O
ASSOSyal
Margaret Hale
Jenna16
yasminsay
JOYz
Eki Görüntüle 3193887
Yarışmada bunu kullanıyorsun o zaman dimiBen en çok bu sunumu beğendim siz ne diyorsunuz
C A N O
ASSOSyal
Margaret Hale
Jenna16
yasminsay
JOYz
Eki Görüntüle 3193887
Efsane buBen en çok bu sunumu beğendim siz ne diyorsunuz
C A N O
ASSOSyal
Margaret Hale
Jenna16
yasminsay
JOYz
Eki Görüntüle 3193887
Hani bize bir yorum. Hep bebişinBebişim,bu ne bu ? Şahane olmuş,bayildim ,ellerine sağlık Yarismada bol şanslar
Böyle olmamış dümdüz siyah ekran koyalımBen en çok bu sunumu beğendim siz ne diyorsunuz
C A N O
ASSOSyal
Margaret Hale
Jenna16
yasminsay
JOYz
Eki Görüntüle 3193887
Ben de sana bayılıyorum bebişimBebişim,bu ne bu ? Şahane olmuş,bayildim ,ellerine sağlık Yarismada bol şanslar
Allahtan bir iddian yoktu. Olsaydı ne olurdu diye düşünmek bile istemiyorumBöyle olmamış dümdüz siyah ekran koyalım
Etiket olmasa bunu bile görmemiştim canım ,bakıyorum hemenHani bize bir yorum. Hep bebişin
GısganmaHani bize bir yorum. Hep bebişin
Ben de sana bayılıyorum bebişim
Lotus’un iddiası yok amaAllahtan bir iddian yoktu. Olsaydı ne olurdu diye düşünmek bile istemiyorum
BekliyomEtiket olmasa bunu bile görmemiştim canım ,bakıyorum hemen
Bekliyom
İnsta yemek siteleri lotus ile kaynıyor. Neresi iddiasız. Tam Z kuşağı tarifiLotus’un iddiası yok ama