Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu pazar günü lösev köy ( 8 kasım) açılışı yapılacak,katılmak isteyenler.9:30 da dil tarihin oradan servislerle alınacak.lösev e kaç kişi katılacağını bildirmemiz gerekiyor,ona göre araba yollayacaklar.katılacak olanların sayısını yarın bildirmemiz gerekiyor.bana bildirirseniz bende orada delil in babası cumhur kardeşe haber vereceğim,lösev e sayıyı bildirecek.. http://www.losev.org.tr/images/lckdavetiyev2.jpg
Arkadaşlar uzun zamandır güzel haberler veremedik size... Ama bugün güzel bir haberimiz var.Sonunda "Dünyada İlkkez" Türkiye'de kurulan bi köyü haber vermek istiyorum size.... LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ... 8Kasım 2009 Pazar günü Ankara'da açılışı olan bu köye katılım ne kadar çok olursa o kadar çok duyurabileceğiz bu haberi... Sizden de bu yüzden yardım istiyoruz...Tüm tanıdıklarınıza açılışı ve alttaki linkte gördüğünüz afişi yollarsanız seviniriz...
Ayrıca...Lösev'in ulaşımla ilgili bir kolaylığını da bildirmek istiyorum size...Açılışa katılmak isteyen herkes 8 Kasım Pazar günü saat 9:30 civarı Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Önünde olursa eğer saat 10:00 da Lösemili Çocuklar Köyü'nün Açılışına Servisle Gidebilecekler....
Siz gidemeseniz dahi çevrenize duyurursanız seviniriz...