- 19 Ağustos 2021
- 13
- 7
- 36
- 26
- Konu Sahibi Cileklisurat
Merhaba bebekler 22 ye girmek üzereyim burada daha önce farklı konular açtım hatırlayan olur ise kilo problemlerim vardı ben hep yaşıtlarıma göre çok zayıf bir kızdım. Öneriler üzerine forx5 kullandım. Neticede 8 günde 6 kilo aldım bu ürünle fakat tabiki sağlıksız bir şekilde. Metabolizmama baktırmak için öylesine sağlık ocağına göründüm ve tesadüfen şu an kanser olma ihtimalim ile yüzleştim.. bu arada kullandığım bu ürün karaciğer enzimlerimde yükselişe neden oldu ve bana kiloyu çoğunlukla göbekten aldırdı ve artık hem zayıf hem göbekli bi kız oldum ürünü tavsiye etmiyorum onu da not düşeyim. kanser olma ihtimalimin bu urunle alakasi yok onu da sıkıştırmıs bulunayım araya. Velhasil kelam beyaz kan hücrelerim olması gerekenden çok fazla yüksek çıkıyor sürekli hastane hastane gezip kan tahlili veriyorum ve bütün doktorlar aynı şeyleri söylüyor tam olarak teşhis koymuyorlar fakat lösemiden şüpheleniyorlar haftaya ultrason sıram var doktor asistanı elle muayenede dalağımın biraz ele geldiğini belirtti ve kesinleştirmek için ultrason istedi. Gece terlemelerim yok ateşim nadiren olur kilo kaybım son 2 haftadır yok onun dışında hep 38-39 kilo Arası gidip gelirdim bu kullandığım toz ile şu an 45 kiloyum yani ortalama 2 haftadır normal bir insan kilosundayım.sac dökülmelerim görmezden gelinemeyecek kadar olur. Kollarım veya vücudun çok çabuk morarır ve son 1 haftadır dizlerim şişip ağrıyor dizlerim balon gibi oluyor. Karnım bomboş olsa bile hep şiş. Yakın zamanda hastalık atlatmadım 1 yıl önce beyaz kan hücrelerim sinirin biraz üstünde çıkmış fakat önemsememişler ve şu an hangi doktora gitsem beyaz kan hücrelerimi gördüğü an inanılmaz bir tepki veriyorlar. Haftaya çarşamba Hersey belli olacak fakat o kadar sabrım yok çevresinde lösemi olan ya da bu konu hakkında bilgi sahibi biri benim merakimi giderebjlir mi içim hiç rahat değil ve buna hazır değilim 1 hafta içerisinde resmen cok ani bi şekilde kanser ihtimalimin yüksek olduğunu öğreniyorum yorumlarınızı bekliyorum sizleri seviyorum