- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.725
- 34
-
- Konu Sahibi Designer31
Anlıyorum ben sizi çok zor bir süreç.
Gerçekten insanın psikolojisi çok bozuluyor.
O kan tahlili sonuçlarına bakarken hele insanın kalbi çıkacakmış gibi atıyor.
Böbreklerde olması dikkatimi çekti aslında o biraz düşündürdü.
Umarım enfeksiyondandır.
Allah yardımcınız olsun.Evet, 2.5 yıldır kalbim arada yerinden çıkmak için savaş veriyor vücudumla.
Bugün gittik doktora, biyopsi yapılamadı. Çünkü ameliyatla parça almaları gerekiyormuş, kırık varmış omurgada. O zaten her halükarda ameliyat gerektiriyormuş. Enfeksiyondan da olsa, lösemi tutulumu da olsa bu hem gerekiyormuş, hem de patoloji oradan alınacakmış açıldığı zaman.
Düzgün cümle kurdum mu bilemedim32 saatten fazladır uyumadım şehir değiştirdim 6, 7 poliklinik gezdim derken beynim pert. Mazur görün
Allah acil ve kalıcı şifalar versin. Duamdasınız. Rabbim şu günleri su gibi akıtıp sağlıklı mutlu günlerinize döndürsün yeniden.Evet, 2.5 yıldır kalbim arada yerinden çıkmak için savaş veriyor vücudumla.
Bugün gittik doktora, biyopsi yapılamadı. Çünkü ameliyatla parça almaları gerekiyormuş, kırık varmış omurgada. O zaten her halükarda ameliyat gerektiriyormuş. Enfeksiyondan da olsa, lösemi tutulumu da olsa bu hem gerekiyormuş, hem de patoloji oradan alınacakmış açıldığı zaman.
Düzgün cümle kurdum mu bilemedim32 saatten fazladır uyumadım şehir değiştirdim 6, 7 poliklinik gezdim derken beynim pert. Mazur görün
evet patoloji için ameliyat gibi bişey oluyor. sonuç mikrobilyojiye ve patolojiye gididyor. .şuan ne durumdasınız alındımı parçaEvet, 2.5 yıldır kalbim arada yerinden çıkmak için savaş veriyor vücudumla.
evet patoloji için ameliyat gibi bişey oluyor. sonuç mikrobilyojiye ve patolojiye gididyor. .şuan ne durumdasınız alındımı parça
Allah şifa versinPazartesi günü ameliyat oldu, bugün taburcu olduk evimize geldik. Patoloji sonuçları henüz çıkmadı ama %100 tutulum olduğu söylendi bizde ona göre kendimizi hazırladık artık. İnşallah bunu da sağlıkla atlatırız
dr bize ameliyattan çıkınca , tümör olduğunu düşünmüyorum dedi. dokuyu çektikçe geldi dedi., sonra belki tümör olsa daha iyi dedi . enfsiyon kurumaya bilirmişm. ölen hastalar olmuşPazartesi günü ameliyat oldu, bugün taburcu olduk evimize geldik. Patoloji sonuçları henüz çıkmadı ama %100 tutulum olduğu söylendi bizde ona göre kendimizi hazırladık artık. İnşallah bunu da sağlıkla atlatırız
Rabbim gönlünüze ferahlık versin benim ablam da dördüncü evre meme ca. Öğrendiğimizde Allah biliyor nasıl korktuğumuzu. Küçük bebeği vardı. Şükür Allah sabrını verdi tedavisi devam ediyor. İnşallah sizin de tekrar güzel haberleriniz olacakEşim ilk lösemi teşhisi aldığında buraya yazmıştım, - 4 Mart 2022 - mesajlarınızla hafiflemiş hemen tedaviye odaklanmıştık. 1 kez nüks, arkasından ilik nakli derken, 11 aylık bir bebek şu an eşim Allah’a şükür :) Yeniden doğdu…
Hayata yeni yeni adapte olmaya başlamışken, Temmuz sonu bir bel ağrısı başladı eşimde. Buna eşlik eden yüksek sedimantasyon ve crp değerleri de vardı. Doktorumuz enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi vs. burayı çok uzatmak istemiyorum ama ağrı geçmeyince ben eşimi hemen özel bi hastaneye, beyin cerrahına götürüp aynı gün mr çektirttim. Sonuçları almaya girdiğimizde doktorun yüzü allak pullaktı ve “Tutulum var” dedi. Hastalıkla alakalı olduğunu söyledi. Beynimizden vurulmuşa döndük, 2.5 yıldır yaşadıklarımızı yazsak roman olur, öyle büyük sınavlardan geçtik ki, tekrar o korkuyla yüzleşmek çok acı. Hemen kendi doktorunuzla görüşün dedi, gönderdi bizi.
İki gün sonra Ankara’ya kendi doktorumuza gittik, o da ankara onkolojinin beyin cerrahına kons attı. Orada mr cd’sini doktora verdim ve o da tutulum gibi duruyor ama renkli mr gerekir. Bu mr’la bir şey söylemek zor dedi. Tekrar kendi doktorumuzla görüştük, beyin cerrahının söylediklerini duyunca acil bir şekilde biyopsi yaptı. Ve sonuçlar temiz geldi. Hastalıkta nüks yok dedi. Ama içim içimi yiyor, mr’da gözüken ne? Neden tutulum diyor 2 farklı beyin cerrahı?
Gerçi doktor ilik temiz dedi, oradan parça da almışlardı patoloji sonucu için henüz bir şey söylemedi. Omurilik’te 2 lezyon var düz mr’da. Böyle bir şeyle hiç karşılaşan var mı acaba? Yani normal mr’da kanser veya tutulum şüphesi olup, renkli mr’da temiz çıkan var mıdır? 9 ekimde kontrastlı ( renkli ) mr’a gireceğiz.
12, 13 gündür ruh gibiyim. Hızla kilo kaybediyorum, beynim uyuşuyor, halsizim. Güçlü olmak zorundayım biliyorum, eşime de yansıtmamaya çalışıyorum ama çok korkuyorum ve bu korkunun yarattığı yorgunlukla başa çıkmakta zorlanıyorum.
Kendi doktorumuz tutulum olmadığını düşünüyor, kan değerlerinde bunu gösteren bi durum da yokmuş. Biyopsi de temiz diyor ama psikolojim çok bozuldu. Dua ediyorum bol bol, bir nebze öyle ferahlıyor içim. Allah bu durumu kimseye yaşatmasın inşallahÇok zor.
Çok geçmiş olsun içime doğdu geçecek. Laf olsun diye demiyorum ben hissederim bazenPazartesi günü ameliyat oldu, bugün taburcu olduk evimize geldik. Patoloji sonuçları henüz çıkmadı ama %100 tutulum olduğu söylendi bizde ona göre kendimizi hazırladık artık. İnşallah bunu da sağlıkla atlatırız
Tüylerim diken diken oldu mesajı okuduğumda, ağlamak istedim. AminnnnnÇok geçmiş olsun içime doğdu geçecek. Laf olsun diye demiyorum ben hissederim bazen
Hastalık omurgada tekrar görüldü. Pazartesi hastaneye yatışımız olacak. Dualarınızı esirgemeyinÇok bekledik enfeksiyon çıksın diye olmadı Kocam 3. Kez lösemi illeti ile savaşacak.
tez zamanda atlatır buraya da yazarsınız inşallah, lütfen güçlü duruşunuza devam edin, bebeğinizin de eşinizin de size ihtiyacı var.Hastalık omurgada tekrar görüldü. Pazartesi hastaneye yatışımız olacak. Dualarınızı esirgemeyinÇok bekledik enfeksiyon çıksın diye olmadı Kocam 3. Kez lösemi illeti ile savaşacak.
Acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelinHastalık omurgada tekrar görüldü. Pazartesi hastaneye yatışımız olacak. Dualarınızı esirgemeyinÇok bekledik enfeksiyon çıksın diye olmadı Kocam 3. Kez lösemi illeti ile savaşacak.