Lösemi hastası oldum, psikolojim çok bozuk

kazen yapsan yapsan sen yaparsın bu işi..hadi aynura ulaş gelsin buraya

Ay canım benım ya butun sayfaları okuyamadım nasılsın son durum nedır merak ettım allah acıl sıfalar versın rabbım senı yavruna bagıslasın ınsallah

Arkadaslar aynur arkadasımız en son 11/11/2011 tarıfınde gırmıs foruma albumu var bıde aygızıyla beraber ıcım sızladı resımlere baktıkca aynur canım nerdesın ay bı bılen varmı

Arkadaşlar,

Maalesef facebook profili hem mesaj yollamaya hem de fotolarına yorum yazmaya kapalı olduğundan kendisine hiçbir şekilde ulaşamadım. Son çare konunun linkini kendisine durumu belirterek mail attım.

Artık olay benden çıktı

ALLAH'tan ümit kesilmez canım ümidini yitirme dua et
ALLAH şifa versin sana ve diğer tüm hastalara hepimize ALLAHım RABBİM yar ve yardımcın olsun...amin...

Bu arkadasa ben de cok uzulmustum , konusunu baska bir topikte okumustum. Arastirinca gormustum ,Kml ile lokomoid reaksiyon karisabiliyormus. Lokomoid reaksiyon da infeksiyonlar,parazitik hastaliklar sonrasi gorulebilen birseymis. Kan tahlilleri birbirine benziyor. Arkadasin toxo hastaligi parazitik ve zamani uyuyor. O kadar toxodan bahsetmis hic de losemiden fazla anlatmamis. Suraya gittim, su doktor sunu dedi, umut vermediler gibi gibi. Yani bu konuda daha cok bahsedilecek sey var. Evhamli bir arkadas , tanisini internetten kendi mi koydu nedir. İnsallah oyle birseydir, bize de haber verir de mutlu oluruz

AY ben cok kotu oldum wallaha billaha. Aglaya aglaya bi hal oldum. Insallah iglesmistir. Allahim korusun dusmanimin bile basina vermesin. Cok sacma gelcek belki bisey olmamistir ama yinede HEPIMIZ BIR FATIHA OKUYALIM.

Merak ettim de acaba profili hala açık mı Aynur hanım nasıl acaba kaç sene geçmiş nasıl büyümüştür kızı farklı bir isimle açmış olabilir mi ulaşmak istesek

şuandada aynı şeyi yapip herseyi jet hiziyla daha beterine goturdugunuzun farkindamisiniz?
kübayi arastirdiniz mi ?

Lösemi hastası tanıdığım var bebeğini kucağına aldığında sürekli ağlıyordu, şimdi 9 yaşında ve annesi ile beraber ve anne gayet sağlıklı çok şükür.. Kendinizi üzmeyin boşuna rabbim bilir biz bilemeyiz. Bebeğinize odaklanın...

RABBİMDEN size acil şifalar diliyorum. Tez vakitte RABBİM size şifa kapıları açsın. Evladınızı size, sizi evladınıza bagışlasın. Sizi sevgiyle kucaklıyorum ve evladınızla mutlu ve uzun bi ömür diliyorum İNŞAALLAH.

Post eskiymiş şimdi farkettim dilerim RABBİMDEN güzel bi haberinizi alırız.

Bak kardeşim bende kanseri yenmeye çalışıyorum. Geçti zannetmiştim geçmemiş ama yeneceğim biliyorum. Şimdi o gözyaşlarını siliyosun. Meleğini kucağına alıp onu mutlu mutlu seviyosun. Sen doktora bakma benim doktorumda sen kansersin çocuğun olmayacak kocan seni boşar çünkü her erkek bir aile ister adam seni ne yapsın demişti. Kanser olduğunu aklından çıkar ve istediğin şeyleri yap yap yaşa. Üzülmek sana kötülük getirir. Her zaman gül tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…