Onkoloji - Kanser ve Türevleri lösemi hakkında bilgisi olan var mı?

boncuk geçmiş olsun canım benim
rabbim şifa versin...nsıl belirtiler verdi babanızın hastalığı

canım ilk etapta biz kabızlık sorunuyla gittik hastaneye aklımıza kanser falan hiç gelmemişti belirtiler sonrada oldu iştahsızlık halsizlik ayaklarında ağrı daha yavaş yavaş çıkıyo belirtileri basit bi rahatsızlık die gidip bunları öğrenince yıkıldık doktor uzun bi süre yatıcağını söyledi hastane bulmakda çok zor bu hastalıkta bütün hastaneler dolu zar zor ayarladık yatırdık şimdi tedaviye başlıyolar ama bende çok korkuyorum ordaki insanları gördükçe içim acıyo dua ediyorum rabbim hepsine şifa versin

anladım canım Allah inş hemen şifasını versin.

halamın kızı da öyle belirtileri ayak ağrısı saç dökülmesi halsizlik kansızlık iştahsizlik ve aşırı zayıflama

3 ünite kan verdiler 3 gün hastanede kaldı halsizliğim hala geçmedi diyor kendisi inş düşündüğümüz gibi değildir oda

inşallah değildir canım babamada kan verdiler ama kan değerleri çok düşük ve babamda çok zayıfladı onu öyle görmek beni o kadar üzüyoki Allahım inşallah şifa verir ihmal etmesin ilk bizde bi doktora gittik hiç bişey anlamadı sonra başka biyere götürdük orda yatırdılar ve kanser olduğunu öğrendik hiç yemek yiyemedi yavaş yavaş daha çok belirti gösteriyo çok zor ya çok dua etmekden başka hiç bişey gelmiyo elimizden

Rabbim acil sifalar versin en kisa zamanda kurtarsin inşallah biliyorum cook zor biliyorum yüreğin sikisiyo hep bi korku hep bi endisr ben bunu yillardir yasiyorum baska hastaliklarla yinede allaha bin şükür diycez hep ondan beklycez annenin senin destegine ihtiyaci var sen düşersen kadin sanadami can sıksin istanbuldasin tıppin en ii oldugu sehir ii yonlernden bak dua edicem babanin ismi ne direk ismen dua edelim

canım benimde kardeşim birden zayıflamıştı güçsüzleşmişti o kadarki ağzına yemeğini biz veriyorduk birden oldu onda 15-20 gün içinde ama öncesinde biz babaannemi kaybetmiştik kazada, çok üzülmüştük çok fazla düşkündük çok seviyorduk çünkü onun ölümünden sonra kardeşimde birden başladı belirtiler sürekli tıpa götürdük tahliller falan filan en son lösemiden şüphelenip omuruliğinden ilik alınıp tahlil edildi, çok şükürki öyle birşey değilmiş ama belirtileri aynı lösemi gibiydi hiçbirşey çıkmayınca fazla üzüntüdendir başka birşey çıkmıyor dedi dr ve iyi besleyin beslenmesine dikkat etsin kan yapıcı besinler tüketsin dedi ilaç bile vermedi, bizde biraz üzerine düştük yemesine içmesine hep dikkat ettik şimdi toparladı eskisi gibi oldu 5 yıl önceydi bu anlattığım , inşallah sizinkide öyledir de hemen toparlar sonuçlar çıkana kadar korkmayın belkide kansızlıkla ilgili birşeydir..

babamın ismi celal canım çok saol allah razı olsun bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum inşallah onu yürüyerek eve geldiği zamnlarıda görürüm onların yanında güçlü olmaya çalışıyıorum ama eve geldiğimde çok güçsüzüm evde annemin babamın olmaması çok üzüyo beni eski zamanlarımıza dönmek istiyorum herşey Allahtan o ne derse o olur anne baba kardeş en değerli varlık

Su an seni o kadar ii anliyorum ki hatta ben bir ara niye bizim basimiza geliyo diye dusunuyodm etrafmdakilere bakiyodm herkes normal mutlu biz ise devamli hastalik derdinde ama snradan anlldmki bunlarin hepsi seytanin vesvesesi sukur etmeye basladim bak dene sende sonra rahatladm braz allah sevdigi kullarina dert verirmis insallah bu gunlerdr gecer bak her karanligin bi aydinligi vardir ole dusun dua edicdm allah yardimciniz olsun canm

Rabbim şifa versin inşallah anladığıma göre henüz başları hastalığın en kısa zamanda eski haline dönücek inşallah moralinizi yüksek tutun

Bende isyan etmemeye calisiyorum dedigin gibi bende hep etrafimdakilere bakiyorum ama herkesin derdi baska iste iyi gunlerin gelmesini umut ediyorum bu aralar cok canm yaniyo

Canım nasılsınız? Baban nasıl? Rabbim acil şifalar verir inşallahh size de ona da sabır verir inşallahh..

Canım bugun gittim bi kac saat yanında ben kaldim dış gorunus olarak iyi muhabbet ettim onunla moral vermeye calistim fakat babamin kanser disinda vicudunun bi yerinde yara var makatta yani o yara zaten agri yapiodu doktorlar bakti ciddi oldugunu soyledi o yaraya mudahale etmeden kemoterapi goremez dedi moralim bozuldu yarin biseyler yapilcak heralde cok zor gunler geciriyoruz rabbim tum hastalara sifa versin umitsizlige kapilmak istemiyorum

Allahım yardımcınız olsun inşallah canım benim.. Mantar gibi bişey olabilir... İlaçlarla merhemlerle geçer inşallah canım ya.. Allahım bütün hastalara acilll şifalar versin inşallah.. Sınavınız sınavımız çok büyükk.. Yaşamayan bilmez..

Çok zor canım benim gercekten bi sınavdayız suan ve ben isyan etmicem Allahim ne yazdıysa onu gorucez bugun bi sonuc goturdum ona normal dediler daha 2 tane test.var insallah onlarda iyi cikar rabbim yardim etsin bizede tum hasta yakinlarinada insan yasadikca goruyo herseyi o kadar hassasımki keske bu hastalarin hepsine biseyler yapabilsemde iyilesseler diorum insanin elinden hic bisey gelmiyo beklemek ne zormus

boncuk geçmiş olsun canım
inş rabbim şifasini verir.

canım ya allah babanada tüm şifa bekleyen hastalarada şifalar verısn canıgönülden diliyorum sızlerede sabır dayanma gucu versın amın

Bende aynı şeyleri düşünüyorum canım inan ki keşke durumum çok iyi olsa elimden geleni yapabilsem herkes için.. Birilerine umut olabilsem.. Rabbim başka acı göstermesin size.. Nelerini gördüm varya 1,5 senede.. Kardeşimde çok çekti.. Allahım kimseyi hastalıkla sınamasın.. çok zorr... Allah şifa versin hepsine inşallah..

Amin canım inşallah o kadar zor bişeymişki yaşayan bilir hastane ararkende çok zorlandık etrafımdakilere dedim bi gün imkanım olursa Allah bana öyle bi imkan verirse kesinlikle kanser hastanesi yaptırıcam kimse ailesini kaybetmesin korkusu bile yetiyo insana Rabbim yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…