Onkoloji - Kanser ve Türevleri lösemi hakkında bilgisi olan var mı?

canım akut akciger yetmezliği de olabilir.. Bır arkadaşımda olmuştu bu da

Canım msjımı görmen için alıntı yaptım.. Nasılsın? Baban nasıl? İnşallah iyidir.. Rabbim acill şifalar versin inşallah.. Aklıma takıldı kaç gündür yazmadım umarım herşey yolundadır

Canım yazamadım sana kosturmaktan bakamadim yarasi vardi amelyat oldu kemoterapi 1 kere verildi devam edemediler tansiyonu yuksek doktorlar bisey soylemiyolar cok riskliymis hala ne olur bilemiyoruz dediler herseye hazirlikli olun diyolar iyiyede kotuyede( tedaviye olumlu yanit verip vermeyecegi belli degil surekli kan istiyolar kan grubuda zor babamin zorluk cekiyoruz bulmakta rabbim cok buyuk dua ediyoruz iyilessin die

Rabbim yardımcınız olsun inşallah canım ya Allahım tez vakitte şifa versin ( Eğer çevreniz varsa onlarla ve onların yakınlarıyla iletişim halinde olun ki kan işi zora girmesin.. Biz liste yapmıştık isim ve telefonlarını yazmıştık hemen ulaşabilmek adına. Rabbim sabrınızı arttırsın sizin de babanın da.. Allah yardımcınız olsun inşallah..

Elimizde bi liste var canim ama tanimadigimiz kisiler lazim oldukca bi sekilde bulmaya calisiyoruz ve gozumuzun onunde sanki yavas yavas ölüyo icim nasil yaniyo nasil zor birsey bu yok olucagini dusundukce kahroluyorum rabbim kimseye yasatmasin her an korku icindeyim cok zor canim cok yasayan biliyo nasil dayanicam nasil sabredicem bu durumda nasl guclu olunabiliyo 2 ay once hic birsey yoktu 2 ay sonrasi halimiz berbat ne kadar sinsi bi hastalik bu birakmiyo biturlu hic konduramiyorum babama bunu

Çok iyi bilirim içinin nasıl yandığını Rabbim kimseyi böyle bir sınava tabii tutmasın.. Biz de dağılmıştık herkes bir taraftaydı.. Ben evliyim ve çalışıyorum. O zamanlar işten çıkıp direk kardeşimin yanına giderdim. Akşam saat 10-11e kadar yanında durur sonra eve geri dönerdim. İyi ki hep yanındaymışım.. Siz de destek olmaya çalışın.. Rabbim sabrınızı arttırsın.. Allahım yardımcınız olsun inşallah.. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz dua edin.. sakın isyan etmeyin bazen herşey insanın üstüne üstüne geliyor ama sabredin canım.. Dua ediyorum baban için ve diğer bütün hastalar için.. Yakın olsam keşke gelsem destek olabilsem size..

Canım benim ya.kıyamam sana allah razi olsun dicek kelime bulamiyorum rabbim sizede sabir versin o kadar kotu bi duyguki bu isyan etmemeye calisiyorum ama o kadar kotuyumki artik surekli ruyalarima giriyo elimizden ne geliyosa yapiyoruz hersey allaha kaldi o ne derse o olur biliyorum ama nasil dayanicam nasil sabredicem cok korkuyorum butun hastalar icin dua ediyorum allahim sifa versin cok zor ve uzun bi surec( eger iyiye bile giderse 5-6 ay yaticakmis babam bilmiyo hala kanser oldugunu cok duygusal soylemek istemiyoruz

Canım nasılsın? baban nasıl? ne zmandır aklımdasın ancak fırsat oldu yazmaya.. son durum nedir? inşallah iyiye gidiş vardır.. hayırlı güzel haberlerini bekliyorum..Allaha emanet olun..

Canım nasılsın? baban nasıl? ne zmandır aklımdasın ancak fırsat oldu yazmaya.. son durum nedir? inşallah iyiye gidiş vardır.. hayırlı güzel haberlerini bekliyorum..Allaha emanet olun..

Canim benim yazamadim uzun zamandir giremedim babami kaybettik ayin 20sinde vefat etti 2 hafta oldu hala atlatamadim o kadar mutsuzumki allah bu aciyi kimseye vermesin nasil alisirim bilmiyorum bir anda oldu hersey kaldiramadi bu hastaligi keske iyi haberler verebilseydim ama olmadi(

Başınız sagolsun. Çok üzüidüm. 4 ay önce benim de kardeşime lösemi teşhisi konuldu. ÇOk zor bir süreç bu. Allah tüm hastalara acil şifalar versin.

Başınız sagolsun. Çok üzüidüm. 4 ay önce benim de kardeşime lösemi teşhisi konuldu. ÇOk zor bir süreç bu. Allah tüm hastalara acil şifalar versin.

Canim benim saol allah razı olsun rabbim senin kardeşine şifa versin o kadar içten diliyorum çok zor.bi süreç diliyorum tüm hastalar şifa bulur

Canım benim inan ki acını yüreğimde hissettim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..Rabbim sizlere sabırlar, sağlıklı uzun ömürler versin.. hiç kolay değil biliyorum kardeşim vefat edeli 5 ay olacak nerdeyse acımız hala taze.. elden dua etmekten başka birşey gelmiyor.. için sıkılınca aç kur'an oku.. dua et.. yüreğindeki acın biraz hafifler çok daraldığım zamanlar oldu.. böyle hafiflettim acımı.. baban içinde dua edicem inşallah.. Rabbim sabrınızı arttırsın canım.. kendine iyi bak hoşçakal..

Rabbim şifa versin kardeşine de diğer bütün hastalara da.. İnşallah kurtulur hayırlısıyla bu lanet hastalıktan.. hiç kolay bir süreç değil.. moralinizi yüksek tutun.. dua edin Allah yardımcınız olsun..

Çok sağolun. ÇOk ağladık çok üzüldük ama hiç bir zaman isyan içinde olmadık. Allahım inşallah dermanını da versin.

canım benim saol Allah razı olsun alışamıyorum kabullenemiyorum şuana kadar eve gelen giden misafir oluyodu bizde kalan akrabalar ablamlar oluyodu 2 gündür annemle baş başa kaldık dün çok ağladım çok zoruma gitti rabbim bana sabır ver güç ver diye dua ediiyorum ne kadar hırpalasamda geri gelmicek biliyorum ama yinede olmuyo alışamıyorum bitürlü sanki eve gelcek gibi sanki odasından çıkıp benimle konuşcak gibi sürekli ağlamaklıyım nasıl atlatıcam bu zamanları çok kötü günler geçirdim isyan etmedim etmicemde hepsi Allahtan ama psikoloji denen bişey kalmadı inanki şimdi ben şey düşünüyorum nişanlıyım 1 sene içinde evlenicem ve annem yalnız kalıcak nasıl bırakırım kafayı yemek üzereyim gerçekten

Canim benim saol allah razı olsun rabbim senin kardeşine şifa versin o kadar içten diliyorum çok zor.bi süreç diliyorum tüm hastalar şifa bulur

Başınız sağolsun,size ve ailenizede sabırlar diliyorum.

Sonuç nedir arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…