- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 409
- 198
- Konu Sahibi kirmizicilek16
-
halamın kızı benimle aynı yaşta
1 tane 3 yaşında oğlu var.
bekarlığında gayet kilosu yerinde boylu kalıplı bir kızdı daha sonra sevgilisi (şimdiki eşi ) ile tanıştı babası evlenmelerine izin vermedi falan çok yıpradı üzüldü
o aralar nefes darlığı şikayeti oldu hastanede astım teşhisi koydular hava ilaç tedavisi uygulandı
sonra eniştem hala vermediği için kaçtı
sonrası malum işte aileler inatlaştı falan şükür barıştılar
o dönemlerde saçı çok dökülmeye başlamıştı tedavi oldu geçti
sonra çok zayıflamaya başladı yani kilosu 55 60 civarı olan kız 45 lere düştü aşırı kansizlık , halsizlik, kas ağrıları , saç dökülmesi yine başlamış , ağız içinde yaralar çıkmış , sinirlilik hali v.b şikayetleri var şuan
annem halama söylemiş çok zayıflamış bi doktora götürün gibi onlar hep çocukla koşturmaktan zayıfladı falan dediler
geçen doktora gitmişler , aşırı kansızlıktan hastaneye yatırmak istemiş kendisi çocuğu olduğu için o etapta istememiş
bugün yine kontrol amaçlı gıdınce yatış yapmışlar tahlil için bile kan 2 seferde almışlar kanı o kadar yok yani
bende netten araştırdım tanıları aynı ondaki gibi
sizin fikriniz nedir?
daha doktorlar teşhis koymamışlar pazartesi falan belli olacakmış
Amin canım inşallah o kadar zor bişeymişki yaşayan bilir hastane ararkende çok zorlandık etrafımdakilere dedim bi gün imkanım olursa Allah bana öyle bi imkan verirse kesinlikle kanser hastanesi yaptırıcam kimse ailesini kaybetmesin korkusu bile yetiyo insana Rabbim yardım etsin
Canım msjımı görmen için alıntı yaptım.. Nasılsın? Baban nasıl? İnşallah iyidir.. Rabbim acill şifalar versin inşallah.. Aklıma takıldı kaç gündür yazmadım umarım herşey yolundadır
Canım yazamadım sana kosturmaktan bakamadim yarasi vardi amelyat oldu kemoterapi 1 kere verildi devam edemediler tansiyonu yuksek doktorlar bisey soylemiyolar cok riskliymis hala ne olur bilemiyoruz dediler herseye hazirlikli olun diyolar iyiyede kotuyede( tedaviye olumlu yanit verip vermeyecegi belli degil surekli kan istiyolar kan grubuda zor babamin zorluk cekiyoruz bulmakta rabbim cok buyuk dua ediyoruz iyilessin die
Rabbim yardımcınız olsun inşallah canım ya Allahım tez vakitte şifa versin( Eğer çevreniz varsa onlarla ve onların yakınlarıyla iletişim halinde olun ki kan işi zora girmesin.. Biz liste yapmıştık isim ve telefonlarını yazmıştık hemen ulaşabilmek adına. Rabbim sabrınızı arttırsın sizin de babanın da.. Allah yardımcınız olsun inşallah..
Elimizde bi liste var canim ama tanimadigimiz kisiler lazim oldukca bi sekilde bulmaya calisiyoruz ve gozumuzun onunde sanki yavas yavas ölüyo icim nasil yaniyo nasil zor birsey bu yok olucagini dusundukce kahroluyorum rabbim kimseye yasatmasin her an korku icindeyim cok zor canim cok yasayan biliyo nasil dayanicam nasil sabredicem bu durumda nasl guclu olunabiliyo 2 ay once hic birsey yoktu 2 ay sonrasi halimiz berbat ne kadar sinsi bi hastalik bu birakmiyo biturlu hic konduramiyorum babama bunu
Çok iyi bilirim içinin nasıl yandığınıRabbim kimseyi böyle bir sınava tabii tutmasın.. Biz de dağılmıştık herkes bir taraftaydı.. Ben evliyim ve çalışıyorum. O zamanlar işten çıkıp direk kardeşimin yanına giderdim. Akşam saat 10-11e kadar yanında durur sonra eve geri dönerdim. İyi ki hep yanındaymışım.. Siz de destek olmaya çalışın.. Rabbim sabrınızı arttırsın.. Allahım yardımcınız olsun inşallah.. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz dua edin.. sakın isyan etmeyin bazen herşey insanın üstüne üstüne geliyor ama sabredin canım.. Dua ediyorum baban için ve diğer bütün hastalar için.. Yakın olsam keşke gelsem destek olabilsem size..
Canım benim ya.kıyamam sana allah razi olsun dicek kelime bulamiyorum rabbim sizede sabir versin o kadar kotu bi duyguki bu isyan etmemeye calisiyorum ama o kadar kotuyumki artik surekli ruyalarima giriyo elimizden ne geliyosa yapiyoruz hersey allaha kaldi o ne derse o olur biliyorum ama nasil dayanicam nasil sabredicem cok korkuyorum butun hastalar icin dua ediyorum allahim sifa versin cok zor ve uzun bi surec( eger iyiye bile giderse 5-6 ay yaticakmis babam bilmiyo hala kanser oldugunu cok duygusal soylemek istemiyoruz
Canım nasılsın? baban nasıl? ne zmandır aklımdasın ancak fırsat oldu yazmaya.. son durum nedir? inşallah iyiye gidiş vardır.. hayırlı güzel haberlerini bekliyorum..Allaha emanet olun..
Canım nasılsın? baban nasıl? ne zmandır aklımdasın ancak fırsat oldu yazmaya.. son durum nedir? inşallah iyiye gidiş vardır.. hayırlı güzel haberlerini bekliyorum..Allaha emanet olun..
Başınız sagolsun. Çok üzüidüm. 4 ay önce benim de kardeşime lösemi teşhisi konuldu. ÇOk zor bir süreç bu. Allah tüm hastalara acil şifalar versin.
Canim benim yazamadim uzun zamandir giremedim babami kaybettik ayin 20sinde vefat etti 2 hafta oldu hala atlatamadim o kadar mutsuzumki allah bu aciyi kimseye vermesin nasil alisirim bilmiyorum bir anda oldu hersey kaldiramadi bu hastaligi keske iyi haberler verebilseydim ama olmadi(
Başınız sagolsun. Çok üzüidüm. 4 ay önce benim de kardeşime lösemi teşhisi konuldu. ÇOk zor bir süreç bu. Allah tüm hastalara acil şifalar versin.
Canım benim inan ki acını yüreğimde hissettimAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..Rabbim sizlere sabırlar, sağlıklı uzun ömürler versin.. hiç kolay değil biliyorum kardeşim vefat edeli 5 ay olacak nerdeyse acımız hala taze.. elden dua etmekten başka birşey gelmiyor.. için sıkılınca aç kur'an oku.. dua et.. yüreğindeki acın biraz hafifler çok daraldığım zamanlar oldu.. böyle hafiflettim acımı.. baban içinde dua edicem inşallah.. Rabbim sabrınızı arttırsın canım.. kendine iyi bak hoşçakal..
Çok sağolun. ÇOk ağladık çok üzüldük ama hiç bir zaman isyan içinde olmadık. Allahım inşallah dermanını da versin.
Canim benim saol allah razı olsun rabbim senin kardeşine şifa versin o kadar içten diliyorum çok zor.bi süreç diliyorum tüm hastalar şifa bulur
Sonuç nedir arkadaşım.halamın kızı benimle aynı yaşta
1 tane 3 yaşında oğlu var.
bekarlığında gayet kilosu yerinde boylu kalıplı bir kızdı daha sonra sevgilisi (şimdiki eşi ) ile tanıştı babası evlenmelerine izin vermedi falan çok yıpradı üzüldü
o aralar nefes darlığı şikayeti oldu hastanede astım teşhisi koydular hava ilaç tedavisi uygulandı
sonra eniştem hala vermediği için kaçtı
sonrası malum işte aileler inatlaştı falan şükür barıştılar
o dönemlerde saçı çok dökülmeye başlamıştı tedavi oldu geçti
sonra çok zayıflamaya başladı yani kilosu 55 60 civarı olan kız 45 lere düştü aşırı kansizlık , halsizlik, kas ağrıları , saç dökülmesi yine başlamış , ağız içinde yaralar çıkmış , sinirlilik hali v.b şikayetleri var şuan
annem halama söylemiş çok zayıflamış bi doktora götürün gibi onlar hep çocukla koşturmaktan zayıfladı falan dediler
geçen doktora gitmişler , aşırı kansızlıktan hastaneye yatırmak istemiş kendisi çocuğu olduğu için o etapta istememiş
bugün yine kontrol amaçlı gıdınce yatış yapmışlar tahlil için bile kan 2 seferde almışlar kanı o kadar yok yani
bende netten araştırdım tanıları aynı ondaki gibi
sizin fikriniz nedir?
daha doktorlar teşhis koymamışlar pazartesi falan belli olacakmış
Başınız sağolsun,size ve ailenizede sabırlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?