Doğuma Hazırlık Lorelli marka bebek arabası kullanan var mı kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cerenery

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
616
445
Arkadaşlar,
Bu markayı internette gördük eşimle. Fiyatları çok makul. Görüntüsü güzel.
Ama hiç bir mağazada yok. Yalnızca internette var.
Ne dokunma ne de deneme için kullanma şansımız oldu.
Sizlerden kullanan ve tavsiye edecek olan var mı?
Ya da kesinlikle kullanmayın diyecek olan?

Kızlar bu olmazsa deneyip gördüğüm Britax - Römer Affinity'i alacağım.
O epey pahalı.
O yüzden yorumlarınız çok önemli :)

Bende lorelli luna ve bi modeline resmen asik olmustum gic bir arabayi begenmiyodum esim netten siparis edicektiki bi yerde gorduk Allah tan gormusuz ben hic begenmedim casual marka aldim canm sana da gorerek almani tavsiye ederim

Bende yesiline bayilmistim ☺☺☺☺ yine yesilini arabayi aldigim yerde gordum pek gorunen gibi degil
Ay çok teşekkür ederim.
Biz de gidip internetten alacaktık bakma şansımız olmadığı için.
Vaz geçtim :) Britax için bütçeyi zorlayacağım :)

Britax biraz pahalı geldi bana. Kiddy 3 in 1 ile Casual Cadillac 'ı merak ediyorum şimdi de :)
Britax pahalı evet. Yalnız İstabul'da Türkiye Distribütörü olan bir şirket var.
O yüzden bana güve verdi. Parçası falan kaybolsa Lorelli'nin bulamam diye düşündüm.
Casual Cadillac'ı gördüm güzel bir arabaydı.
Kiddy 3'ü hiç görmedim :) Bir araştırayım.

Britax biraz pahalı geldi bana. Kiddy 3 in 1 ile Casual Cadillac 'ı merak ediyorum şimdi de :)
Eger gittiginiz yerde lorelli ve casual varsa kesinlikle casual alirsinz kendimden biliyorum arasinda karsilastirma yapip farki gorunce direk sogumustum lorelliden tabi zevk meselesi daha guzelleride vardir muhakkak ama fazla asmak istemedim ben kendimizi sonucta ihtiyac cok ☺☺☺

Eger gittiginiz yerde lorelli ve casual varsa kesinlikle casual alirsinz kendimden biliyorum arasinda karsilastirma yapip farki gorunce direk sogumustum lorelliden tabi zevk meselesi daha guzelleride vardir muhakkak ama fazla asmak istemedim ben kendimizi sonucta ihtiyac cok ☺☺☺

Canım seninki Casual Cadillac modeli mi? Bebek arabası en zor iş sanki..

merhaba ne güzel araştırmışsınız. Lorelli Luna yı ilk yazıyı okuduğumda duydum. Resimlerine baktım, resimlerine bakarak ihtiyaçları karşılar sanki.. Neden tercih etmediniz...
Bu arada bizimde aklımızda ^^kraft twist eco veya twist rlx^^ var. Denedik ve kullananlara sorduk gayet pratik. Fiyat olarak da benzerlerine göre economic sanki...
Bu arada,
Türkiye yollarında bisiklete binen binen bir anne adayı olarak diyebilirim ki amortisörsüz modellere bakmamanızı tavsiye ederim. Tüm kaldırımlar yamalı engebeli. Rampa önleri park yeri olarak kullanılmaktan kapalı... ayyy Rab şimdiden sabır versin.

merhaba ne güzel araştırmışsınız. Lorelli Luna yı ilk yazıyı okuduğumda duydum. Resimlerine baktım, resimlerine bakarak ihtiyaçları karşılar sanki.. Neden tercih etmediniz...
Bu arada bizimde aklımızda ^^kraft twist eco veya twist rlx^^ var. Denedik ve kullananlara sorduk gayet pratik. Fiyat olarak da benzerlerine göre economic sanki...
Bu arada,
Türkiye yollarında bisiklete binen binen bir anne adayı olarak diyebilirim ki amortisörsüz modellere bakmamanızı tavsiye ederim. Tüm kaldırımlar yamalı engebeli. Rampa önleri park yeri olarak kullanılmaktan kapalı... ayyy Rab şimdiden sabır versin.

Kraft twist modeline ben de baktım. E-bebek mağazasında satıcıya kraft twist mi casual cadillac air mi diye sordum casual dedi, o nedenle eledim.

Arkadaşlar,
Bu markayı internette gördük eşimle. Fiyatları çok makul. Görüntüsü güzel.
Ama hiç bir mağazada yok. Yalnızca internette var.
Ne dokunma ne de deneme için kullanma şansımız oldu.
Sizlerden kullanan ve tavsiye edecek olan var mı?
Ya da kesinlikle kullanmayın diyecek olan?

Merhabalar<
yaklaşık 7 ay bir süredir arabayı kullanıyorum araba gercekten cok konforlu ve dıger arabalara gore kumas kalıtesı cok ustun özellıkle ıkı tekerlegın uzerınde bulunan süspansiyonlar harika.. Çocugumu guvenle ıcıne koyup gezdirebiliyorum sizlerin begenmeme nedeniniz nedir acaba paylasmanızı isterim

lorelli lunayı 2 ci ayda aldım kulanıyorum çokta memmunum ufak katlanıyor arka tekerler büyük olmasından dolayı kaldırımlarda problem yaşamıyorum kumaş kalitesi daha iyi arkadaşımdada 500 modeli var fiyattan dolayı onu tercih etti o yeni aldı şu an bir şikayet yok

luna guzel urun bızım ailede kullanılan bır model yengem l
ıle avm gıdınce genelde ben kullanıyorum surus adeta cok rahat tekerlerı otomobıle konuca cıkarıyoruz gayet kucuk oluyor kuması cok yumusak tavsıye ederım anne adaylarına

luna guzel urun bızım ailede kullanılan bır model yengem l
ıle avm gıdınce genelde ben kullanıyorum surus adeta cok rahat tekerlerı otomobıle konuca cıkarıyoruz gayet kucuk oluyor kuması cok yumusak tavsıye ederım anne adaylarına
ben de Lorelli S-500 modelini merak ediyorum. videolarını izledim hoşuma gitti ama kullanan var mı? çift yönlü kullanılması,ana kucağının oto koltuğu olarak da kullanılabilmesi hoşuma gitti... genelde chicco lite way öneriliyor. aklım çok karıştı bu araba konusunda...

X