Saç Rengi ve Saç Boyama loreal vakir kahve ve palette altin karamel karistirsam ?(resimli)

ssedoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
33
2
38
Kizlar ikinci reim su andaki sac rengim.acaba loreal bakir kahve ve palette altin karameli karistirsam nasil bi renk cikar? Ekledigim resim sizce cok mu turuncu.buna yakin bi renk mi olur karisimdan.kafam karisti.yardim edin bana lutfen

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-26-10-45-04.png
    412,7 KB · Görüntüleme: 8.200
  • PhotoGrid_1422376770268.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 714
Kizlar ikinci reim su andaki sac rengim.acaba loreal bakir kahve ve palette altin karameli karistirsam nasil bi renk cikar? Ekledigim resim sizce cok mu turuncu.buna yakin bi renk mi olur karisimdan.kafam karisti.yardim edin bana lutfen
sanatçınınki bayağı bakır parlak..açık renk saç üstüne yapılmış olabilir..bence güzel..kaaarışımları farklı markalardan yapma bence..

sanatçınınki bayağı bakır parlak..açık renk saç üstüne yapılmış olabilir..bence güzel..kaaarışımları farklı markalardan yapma bence..
palette altin karamelle palette bakir kahve karistir iyi olur dioysun yani

Sacini açmadan hayatta bu kadar acik parlak renk cikmaz ortaya nevacolor 12.0 yoğun doğal acici ile AC sonra nevacolorin tarcin bakirina boya tamamdir

Sacini açmadan hayatta bu kadar acik parlak renk cikmaz ortaya nevacolor 12.0 yoğun doğal acici ile AC sonra nevacolorin tarcin bakirina boya tamamdir
yardimin icin saol canim ama sacimi acici kaldirmaz cok ince telli.ombre bile yaparkeb uclarina hemen yaniyor.kuaforde kaldirmaz dedi.

Benimde saçını rengi bu fakat altın pariltili
karamel istiyorum olmazdı? ????

Eklentiler

• 20141216_144551.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 595
aslinda benim istedigim renk tam olarak bu ama nasil elde edecegim bilemedim

Kizlar birazdan palette tarcin kahve 7.57 ile palete altin karameli karistirip boyayacagim.sizce nasil olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…