Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Ultra Açıcı Saç Boyaları

benim saçımda kızıl karamele nasıl dönebilir kendim evde yapmak istiorum..

Ben kızılın üstüne Loreal 6.1 Küllü Kahve yaptım. Şu an boyalı hatta. 15 dk sonra yıkayacağım. Sonucu burada paylaşacağım.. Umarım kötü olmaz :)) Zaten çok da beklentim yok. Amacım kızıl biraz kaybolsun o kadar.. Ama belli mi olur belki de güzel olur :)):uhm:

Evet saçlarımı yıkadım kuruttum ve sonucu yazıyorum... Hmmmm :gitme: tahmin ettiğim gibi çok bir değişiklik olmadı. Biliyordum aslında böyle olacağını şansımı denemek istedim. Kızıllarım kapanmadı ama işin güzel tarafı en azından biraz daha doğal duruyor artık. Çok değişiklik olmamasına rağmen sanki biraz daha açıldı. Nasıl anlatsam bilemedim ama sonuç hüsran değildi dersem yeridir.. Tabiki kutu üzerindeki ton asla ve asla olmadı ama eskisinden daha iyi oldu sanki. Sanırım uzunca bir süre beklemem gerekecek küllü kahve tonunu yakalamam için.. Denemekten zarar gelmez dedim denedim ne diyim :sm_confused:

kızlar ben 6-7 ay once röfle yaptırmıştım yaptırıp yurt dışına gittiğim için orada dip yaptırmadım bir ay önce diplerini kumrala boyattım ama bu halinden hoşlanmıyorum. kuaföre gitmek istemiyorum beni kandırıp hiç düşünmediğim bişey yapıyorlar. ben kumral olmak istiyorum ama bu boyayla tamamını boyasam nasıl olur sizce? röfleli yerleriyle kumral dipler çok farklı olur mu?

kızlar selam herkese. bende lorealin 6.3 dore kahvesini denemeyi düşünüyodum ama burdaki mesajlardan turunculuk yaptığını öğrenince vazgeçtim. birileri palette in dore kahvesini sormuş forumda. ben kesinlikle tavsiye ediyorum palette in dore kahvesini. ben bir yıldır bunu kullanıyorum. boyamadan önce saçımda yine bu tona yakın bi bitkisel boya vardı. diplerde bayada çıkmıştı kendi saçım. ama bu boya heryeri eşit boyadı. üstelik hiç turunculuk da yapmadı. ilk boyandığında tam kutudaki rengi aldı belki biraz daha koyusu. ama aktıkça daha güzel bir renge dönüştü. yine hiç turunculuk yapmadı. daha bi parlamaya başladı sanki hatta yeniden boyamak istemedim diplere rağmen a.s ama ben her ay boyadığım için ve saçlarım çok ince telli olduğu için uçları yıprattı biraz. yinede turuncu olmasından iyidir. dore kahve yapıcaksanız palette i tavsiye ederim

slm kızlar ben biraz önce 5.1 boyadım ki saçlarımın üstleri dogal uçları çok koyu bi kestane ve normal boy kısmı açık kestaneydı ve butun bunlar boyaydı. boyadım herkez çok begendı saçlarımı ben yanlıslıkla almıstım . dogal saçlara oldugunu duyunca çok korktum açıkçası ama yaptıgıma deydı. birazcık cesaretınız varsa deneyın derim :1rolleyes:

kızlar ben dah aonce boyamıstım 6.1 kullu kahve cok hos olmustu herkese okadar reklamını yaptım sımdı dıplerım cıktı yenıden boyamak ıstıyorum ama bı turlu boyayı bulamıyorum butun sehrı gezdım nerdeyse artık netten sıparıs verırım napıyım ustunede baska hangı boya olur bılmıyorum o tonu tutucak uff yaaÇok üzgünüm çoook

6.1 küllü kahveyi denedim. saçım karamel tonuydu şimdi bakırlıkları gitti ve çok hoş bir kahve oldu sarı yansımaları da var. tavsiye ederim. beğendim ben. kutunun üzerindeki rengi bire bir elde ettim diyebilim ama tabiki akacaktır 3-4 yıkama sonrasında..

slm kızlar ben yeni üyeyim ve bişi sormak istiorm ben kaynak saç yaptırdım ama kadın bana siyah saç taktı ve ben saçımı boyatmak istemiorm saçlarımda açık kahve aralarda sarılar var doğal saçım ve ben bu kaynakları açmak istiorm kaynaklar siyah renk ve hiç boya yok saçın içinde az da olsa beyaz teller var ne önerirsiniz?

benımde sacım sıyahtı kendım açtım oryalle sonra karamele 1 hafta sonrada altın sarısına boyadım ilkte kötüydü alışamadım ama suan cok begenıyorum rengını.ama bu acıcılardan kullancamda

Arkadaşlar benim doğal saç rengim aşağıdaki resimdeki gibi ve hiç işlem yok şu an üzerinde. Acaba Loreal'in ultra açıcılarından 6.1 veya 6.3 kullansam nasıl olur? Okul falan da var öyle çok abartılı ışıl ışıl sarılar da istemiyorum açıkcası ama kararsız kaldım sorayım dedim.

merhabalar, saçımı önce akaju kahveye boyamıştım oldukça koyu bi saçım vardı istedğim sonucu alamadım. bi süre sonra ultra açıcı dore kahve kullandım ve şu andaki saç rengimden çok memnunum. ancak tekrar boyamam gerektiğinde aynı boyayla boyarsam rengini tekrar açacak mı merak ediyorum ne olur sizce ne yapmalıyım;?

bnm sacım da koyu karameldi ama su an baya aktı yne de hala kızıllıklar var dore kahve yapsam turuncu olur mu:S

slm arkadaşlar benim saçım koyu kahve 1 senedir bu renge boyatıyorum ama artık çok sıkıldım lorealin açıcılarından alsam saçımı açar mı turuncu olması önemli değil üstüne boya yaptırıcam zaten yeter ki açsın:uhm:

saçımı loreal in recital preference serisinden 8.1 koyu sarı küllü rengine boyatmak istiyorum. saçımda boya yok, saçımın rengi koyu kestane. acaba güzel olurmu. istediğim renk ise gülben ergen yada aslı enverin saç rengine yakın bir saç rengi

Merhabalar,
Akşam 6.3 numaralı olanı kullandım..Sonuç çok güzeldi çok mutlu oldum.. alkisalkisalkis

Belirtmek isterimki kendi saçlarım boyalıydı hemde kat kat :)
Uçlar böyle kızılımsı kestane tonunda,çok hafif altın renkleri mevcuttu aralarda..Fakat diplerden siyaha yakın koyu kahve tonunda 3 cm kadar kendi saçlarım çıkmıştı.
Daha önceden dipler farklı, uçlar farklı renk acı tecrübeler yaşadığım iiçin, birde ürün açıcı bi etkiye sahip olduğu için bukez uçlardan başladım boyama işlemine..En uçlardan başlayarak diplere değdirmeden boyadım, güzelce taradım iyice yedirdim yani..Sonra toplam 10 -15 dk kadar tuttum ardından diplere yedirdim bi 5-6dkda diplerle tuttum..Yani toplam 20 küsür dk oldu..( Siz kendi saçınızın koyuluğuna göre uzatabilirsiniz süreyi )
Daha sonra yıkadım saçlarımı kuruttum çok güzel bi renk karşımdaydı :) ama ben yetinmedimm ve kalan boyayıda uçlara sürdüm bi 10-15 dk daha bekledim,yine diplere sürdüm yedirdim 1 dk kadar bekledim ve yıkadım..Saçlarımda uzun süredir özlediğim kızılımsılık olmayan bi kumral kahve tonu yakaladım.Saçlarım belime kadar uzun olmasına rağmen 2 kutu boya ile anlattığım şekilde 2 kez boyayabildim..Diğer boyaların 2 kutusu çok zor yetiyordu saçlarıma ama lorealde bu sorunu yaşamadım..
Çok memnun kaldım.. opuyorumnanaktan Sormak istediğiniz herhangi bi soru olur ise seve seve yanıtlarım..

ben de saçımı koyu kahve rengine boyamıştım çok koyu olmştu siyah gbi ve kızıllık vardı saçımda.Küllü kumral olanıyla rengini açmak için boyadım ve bir iki ton açıldı kızıllıgı da aldı şmdi normal kahve gibi duruo saçıma da zarar vermedi hiç...

merhaba arkadaşlar benim saçımda röfleler vardı diplerim çıkmıştı ve yaklaşık 2 ay önce kolestonun terrakato diye bir rengine boyadım.aslında çok güzel bir renk tabi sarı rengin üstüne boyanırsa şimdi diplerim kestane uçlarda sarı gibi yeşil gibi oldu akınca 2.ye boyadığımda uçlarda daha fazla bekletip diplerde 5 dkka kadar beklettim.sonuç yine aynı tabi.dipler koyu uçlar açık.şimdi lorealin 6.3 ultra açıcı dore kahve rengini boyasam nasıl olur diye kara kara düşünmeye başladım eğer yaparsam diplerde çok bekletip uçlarda daha azmı bekletmeliyim yada istediğim gibi bir sonuç alabilirmiyim bana yardımcı olursanız çok sevinirimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…