• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Ultra Açıcı Saç Boyaları

Merhaba arkadaslar..
Benım saclarım palettenın sıyah boyası :( Bır senedır saclarımı sıyaha boyuyorum. Golge vardı sacımda ve her dıbe gıttıgımde actırdım ve sapsarı oldugu ıcın gıdıp sıyaha boyadım.Sımdı sımsıyahım :( Ya kendı rengıne ya da bakır tonlarında bır renk ıstıyorum sacımı actırmak ıcın gene oriyalle mı actırmam gerekıyor :( Evde kendı rengıne boyasam ??

Merhaba arkadaslar..
Benım saclarım palettenın sıyah boyası :( Bır senedır saclarımı sıyaha boyuyorum. Golge vardı sacımda ve her dıbe gıttıgımde actırdım ve sapsarı oldugu ıcın gıdıp sıyaha boyadım.Sımdı sımsıyahım :( Ya kendı rengıne ya da bakır tonlarında bır renk ıstıyorum sacımı actırmak ıcın gene oriyalle mı actırmam gerekıyor :( Evde kendı rengıne boyasam ??

canım bence sen şuan saçınla oynama değiştirme modundasın herşeyi göze almış moddasın ozaman bence en başta yazan loreal açıcılardan al dene yada normal boyanın en açık sarısından al dene baktın olmadı enson kuaföre git oriel le açtır

Benimde saçlarım siyah hatta simsiyah:emir_bebek::emir_bebek:
Palette yoğun açıcı aldım. Bikaç gün içinde boyucam kaydirigubbakcemile2 Bakalım ne kadarı elimde kalcak saçlarımın:sm_cool::sm_cool:

Bi kez daha kuaföre kurban edemem saçlarımıkaydirigubbakcemileonnar kıymasın ben kıyarım:teytey::teytey:

Siyah boya mı... Ya yaptıysan resim koyarmısın.. Ben de yabıcam ama cesaret edemiorum :çok üzgünüm:

ya arkadaşlar.ben ilk defa boyıcam saçımı eğer kararımı değiştirmezsem.saçlarım çok çok koyu kahve hatta siyah da denebilir.tenim aşırı olmasa da esmer.kaşlarım da siyah.lorealin ultra açıcılarından 5.1 mi daha uygun olur 6.3 mü...6.3 ü istesemde korkuyorum kötü olurmu diye???bi yardım etseniz....

lorealin heryerde satılan boyaları iideil canım yani bu resimdekilerden bahsediorum en kalitelisi kuaförlern profsyenellerin kllandığı loreal marka ürünler süper tabi bunları biz bulamayız oda ayrı mesele...

loreal marka boya bana alerji yaptı arkadaşlar boyayalı 10 gün oldu halen yüzümde pürüzler var napcam bilmiyorum üstelik üzerindeki renkte tutmadı kahve almıştım zeytin siyahı oldu carşamba günü kuoförde bitkisel boyayla actırcam maliyeti 100 ytl olcak loreale verdigim para hariç aslında lorealden almak lazım o parayı :))

selam kızlar en iyi boya koleston kokusu güzel solmayan canlı renkler üstelik kalı baya daya nıyor çok boya denedim koleston ğibisi yok tavsiye ederim zaten farkı göreceksiniz bayyyy

yaa bu loreal kızıl saçın üstüne olur mu ???

ben geçen hafta sonu saçlarıma röfle yaptırdım ama dipler platin sarı uçlar turuncu sarı oldu anlıcanız gibi çok komik bi hal aldım nasıl düzeltebilirim bunu bana yardımcı olurmusunuzbenneyaptımki

Yaklaşık 9 yıldır saçlarımı boyuyorum ve her renk oldum. Piyasadaki boya markalarının çoğunu da denedim ama çoğu kez kuaförde buldum kendimi. Bu boyayı boyasız saçlarınıza uygulamanız gerektiği konusunda uyarırım. Bu sürecin uzun bir zamanı sarı röfleliydim o sıralar dip röfle yaptırmaktansa, lorealin çok çok açık doğal sarısını boyuyordum. ıdare ediyordu, turunculaşmıyordu. Ama sakın çok çok açık sarı dore almayın en son onu aldığımda yine soluğu kuaförde almıştım.

merabalar ben sacımı preferences 6.3 ıle boyamak ıstyorm sac rengm kumral dogal ama aralarda sarılar var..nasıl olur cok mu sarı olurum acıl tavsıyelerınze ıhtyacm var:)

Son düzenleme:
arkadaslar meraba ben daha oncede yazmıstım ama uzun suredır gıremıyorum bende denedım bu boyayı sacım dogal rengındeydı ve acık kahveydı koyu bı ton degıl yanı degısıklık olsun ıstedım ve kullu kumral a boyadım aslında cok cesaretlı bırı sayılmam saclarım bayadır uzun kestırmeyı bılr dusunmem fazla:) ama bu boya cok ıyı sonuc verdım ben okadar memnun kaldımkı her goren soruyo artık bu boyanın ısmını ınsanlara vermekten usandım ayrıca oyle turunculasma felanda olmadı cok tatlı bı sarı tonu oldu ısıkta ve guneste daha da belırgın.yıllarca bu sac rengını kullanabılırım ama dıplerden kendı saclarım cıkmaya basladı acaba bu boyayı sureklı ust uste kulalanmak zarar verırmı yada alıp sadece dıplerıne mı uygulasam bu konuda bı fıkrı olan varmı yanı devamlı kullanan sımdıden tskkurler

bu boyayı bir kere denedim ama saçlarımı kendine getirene kadar akla karayı sectim sonra kesinlikle tavsiye etmıyorum arkadaslar yazık saçlarınıza

Benim şuanki saç rengim kumral ama boya tabiki...
Lorealin 6.3 dore kahve aldım boyamayı düşünüyorum biraz kararsızım ama boyarsam sonucu buraya yazıcam...a.s.

arkadaslar daha once bu boyayı ıkı kere ust uste boyayan varmı benım dıplerım cıktı ve yenıden aynı renk olmasını ıstıyorum yenıden boyasammı sacımı yıpratırmı yoksa sadece aynı boyayı dıpleremı kulllansam annemde dıyo kı bısey olmaz daha fazla acsada hoş durur lutfeen bırı bana yardım etsın

Back