Merhabalar,
Akşam 6.3 numaralı olanı kullandım..Sonuç çok güzeldi çok mutlu oldum.. alkisalkisalkis
Belirtmek isterimki kendi saçlarım boyalıydı hemde kat kat :)
Uçlar böyle kızılımsı kestane tonunda,çok hafif altın renkleri mevcuttu aralarda..Fakat diplerden siyaha yakın koyu kahve tonunda 3 cm kadar kendi saçlarım çıkmıştı.
Daha önceden dipler farklı, uçlar farklı renk acı tecrübeler yaşadığım iiçin, birde ürün açıcı bi etkiye sahip olduğu için bukez uçlardan başladım boyama işlemine..En uçlardan başlayarak diplere değdirmeden boyadım, güzelce taradım iyice yedirdim yani..Sonra toplam 10 -15 dk kadar tuttum ardından diplere yedirdim bi 5-6dkda diplerle tuttum..Yani toplam 20 küsür dk oldu..( Siz kendi saçınızın koyuluğuna göre uzatabilirsiniz süreyi )
Daha sonra yıkadım saçlarımı kuruttum çok güzel bi renk karşımdaydı :) ama ben yetinmedimm ve kalan boyayıda uçlara sürdüm bi 10-15 dk daha bekledim,yine diplere sürdüm yedirdim 1 dk kadar bekledim ve yıkadım..Saçlarımda uzun süredir özlediğim kızılımsılık olmayan bi kumral kahve tonu yakaladım.Saçlarım belime kadar uzun olmasına rağmen 2 kutu boya ile anlattığım şekilde 2 kez boyayabildim..Diğer boyaların 2 kutusu çok zor yetiyordu saçlarıma ama lorealde bu sorunu yaşamadım..
Çok memnun kaldım.. opuyorumnanaktan Sormak istediğiniz herhangi bi soru olur ise seve seve yanıtlarım..