• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Ultra Açıcı Saç Boyaları

Günes arkadaşımızın dediği gibi bu Loreal Ultra Açıcı Saç Boyaları daha önce işlem görmüş yani herhangi bir renge boyanmış saça değil tamami ile kend doğal saçımıza uyguladığımızda istenilen sonuca erişiliyor.Boyalı saçımıza uygularsak elbetteki istediğimiz sonucu alamayacak alaca karga gibi dipler uçlar farklı renklerde olacaktır.Boyalı saçlı arkadaşalarımız kesinlikle uygulamasın sonuç kötü olmasada zaten istediğimiz sonucu alamayacağızdır.Arada bir bende aklım eser kendi kafama göre renk alır saçlarımı boyarım ama her seferinde afedersiniz saçlarımın içine eder sonra kuaförün yolunu tutarım.Ucuza kurtulayım derken bana daha pahalıya mal olur ve her seferindede yeniden istediğim renge dönerken saçlarım yıpranır.

ya ben şu 6.3 dore kahveyi merak ediyorum kullanan varmı aranızda benim saçım kahverengi yapsam nasıl olur kaydirigubbakcemile4

cnm hem ben hemde arkadasım kullandık benim sacımda boya vardı onda yoktu hiç,ama iki sonuçta felaketkötükedihüso eger sacında boya varsa tavsiye etmem,sacını turuncu igrenç bi renge döndürüyo,eger boya yok ise sacın çok koyu renk değilse yine yapma bu seferde farklı sarı turuncu karışımı igrenç bi renk oluyo hele bide günese cıkarsan daha da fena.a.s

arkadaslar sacınız çok koyu veya siyahsa boyamanızı tavsiye ederim aksi takdirde bu boya kutuda gösterdiği gibi bi sonuç vermiyo,sacınızı mahfetmeyin.kullandım pişmanım,bi daha bununla boyarmıyım asla:a015::a015:

merhaba ben sacımı voila karamel boyadım ama bende karamel deil kestane rengi oldu güneşta sarı yansıma oluyor boyayalıda 1 ay falan oldu belki daha fazla 6.1 boyasam nasıl olur..

cnm hem ben hemde arkadasım kullandık benim sacımda boya vardı onda yoktu hiç,ama iki sonuçta felaketkötükedihüso eger sacında boya varsa tavsiye etmem,sacını turuncu igrenç bi renge döndürüyo,eger boya yok ise sacın çok koyu renk değilse yine yapma bu seferde farklı sarı turuncu karışımı igrenç bi renk oluyo hele bide günese cıkarsan daha da fena.a.s

arkadaslar sacınız çok koyu veya siyahsa boyamanızı tavsiye ederim aksi takdirde bu boya kutuda gösterdiği gibi bi sonuç vermiyo,sacınızı mahfetmeyin.kullandım pişmanım,bi daha bununla boyarmıyım asla:a015::a015:

ben gerçekten bu boyayı merak ediyodum ama sonra saçımın rengi hoşuma gitmeye başladı oyüzden boyamadım .. iyikide boyamamışım pek memnun kalan yokmş benneyaptımki tşkler bilgilendrdğn içn cnm a.s.

merhaba kızlar ben loreal in ultra açıcı dore kahvesini birkaç kere kullandım hemde saçlarım daha önceden boyalıydı ve ne sarılık nede turunculuk oldu ben memnun kalmıştım

kızlaar ben bu 3ünü de denedim hem de boyalı işlem görmüş saçlarıma. ne turunculuk ne de yanma. hepsinde de her gören saçların ne renk çok güzel diye durdurup sorardı. hihoyyyt

ben gerçekten bu boyayı merak ediyodum ama sonra saçımın rengi hoşuma gitmeye başladı oyüzden boyamadım .. iyikide boyamamışım pek memnun kalan yokmş benneyaptımki tşkler bilgilendrdğn içn cnm a.s.

rica ederim canım iyiki yapmamışsınsengözlerimebaksanab

öncelikle merhabalar:) 29 yaşındayım 17 yaşından beri saçlarımı boyuyorum koyu siyaha yakın ana saç rengim ve ben ısrarla sarı yapmaktayım inadım doğaya :) ben boyuyorum o yine siyah çıkıyor:)işin enterasan yanı şu ki berberde yapılan saç sarı olurken evde boyanan saç hep turuncu oluyor bu yüzden defalarca saçımdam oldum çıt çıt aldım ve saçımı evde boyadığım için her ay değişik bir ton ortaya çıkıyor:( ve uyumsuzluk .yine turuncu birr dip boyayla geziyorum saçlarımı dipten uca sarı istiyorum bennn anlamdığım şu ki sewgili güneşcim tavsiye ettiğin boya saçı sarımı yapıyor yada turruncu olmadan sarı olmanın yöntemini bilen varmı? bu gidişle kel kalıcam yoksa gerçi onada yakın bi durumdayım:) şimdiden teşekkürler

kuaforlerin yaptıgı saçın hep sarı çıkmasındakı sebep içindeki peroksit oranını çok fazla tutuyorlar genlde yuzde 12 lık kullandıkları bıle oluyor saçın saglıgı onlar için önemli olmadıgı için. ama sen evde boyuyorsan dıplerini koleston 12.1 al en çok açan o çünkü.yıne turuncumsu olabılır ama kuaforler detskleyıcıde koyuyor genelde içine giri gibi

Benimde saçımda röfle var.dipleri geldi ben de bu açıcıyı kullansam ne kadar açar.yoksa saçımı tüm küülü açık sarıya boyasam bilmiyorum.turunculaşmadan açar mı eminmisiniz ve tüm saça uygulanır mı?

cnm ben saçımı loreal brezilya koyu kestaneye boyadım ama saçım simsiyah oldu loreal ultra açıcı dogal kahve 5.1 e boyasam kahve tonlarında bişey tuttururmuyum lütfen yardım edin siyah saçlarımdan kurtarın beni kahve tonlarında bişeyler yapmak istiyorum

Benimde saçlarım siyah hatta simsiyah:emir_bebek::emir_bebek:
Palette yoğun açıcı aldım. Bikaç gün içinde boyucam kaydirigubbakcemile2 Bakalım ne kadarı elimde kalcak saçlarımın:sm_cool::sm_cool:

Bi kez daha kuaföre kurban edemem saçlarımıkaydirigubbakcemileonnar kıymasın ben kıyarım:teytey::teytey:

arkadaşlar benim saçım o ilk resimdeki gibi 5.1 olan ara ara kumral kestane gibi. bu doreyi kuaförde sadece uçlara gölge gibi yaptırsam olurmu acaba?

Benimde saçlarım siyah hatta simsiyah:emir_bebek::emir_bebek:
Palette yoğun açıcı aldım. Bikaç gün içinde boyucam kaydirigubbakcemile2 Bakalım ne kadarı elimde kalcak saçlarımın:sm_cool::sm_cool:

Bi kez daha kuaföre kurban edemem saçlarımıkaydirigubbakcemileonnar kıymasın ben kıyarım:teytey::teytey:

denedkten sona bzmle paylaşrsan çok sewinirim çnkü o boyayı bnde merak ediodum

bir de bnmde dip boyam geldi ama bnm saçlarımın uçlaır daha sarımsı ortaları çikolata kahwe,kuaförden bıktm usandm bu loreal boya işimi görür mü

ben koyu kahve olan saclarımı bıraz rengı kırılsn dıe alşdım yıkadım yıne aynıydı hıc bı fark olmamstı memnun kalmadım arkadaslar tabı her saca gore degısır

bende ilk boyadıgımda açılmamıs gibiydi hayal kırıklıgıydı ama bir haftaya biras kırıldı kömür rengi belki bi 10 güne daha bir açılır ama boyalı sacı aman aman acmıyor

benim saçlar dipten 10 cm kumral geri kalan uzunluk kahve kızıl tonlarındaydı. Loreal ultra açıcı 5.1 i denedim. o resimdeki modelin saçı bile benim sacın yanında koyu kalır. kızlar hiç tereddut etmeyin. en azından gidin 5.1 alın.

dikkatimi çeken, hani normalde boyalar krem şeklindedir ya tüpün içinde. Bu sıvıydı ve kokusu çok agırdı bi kokliiim dedim geberiyodum :d pencereyi actım hava almak için. o kremlilerden biraz daha agır kokusu var. burnunuzu yaklaştırmayın benim gibi fazla:D

ama begendim valla ne yalan söölim. çıt çıt alcam bu renkten saçlarım kısa çünkü boynumu yeni kapatmaya basladı.

Geçen sene bu boyanın küllü kahvesini kullandım.Ozaman saçlarımın uçlarında koyu kestane diye geçen ama siyaha çok yakın bir boya vardı.Dipten çıkmış olan doğal saç rengim üzerinde çok güzel bir ton yakaladım.Hiç kızıllık olmadı..Ayırca hiç yıpranma da olmadı saçlarımda.Bu özelliğini çok dikkat çekiciydi benim için.Ama bu arada o çok koyu olan uç kısımlarda bende bir açılmada olmadı.Bende uçlardaki o koyu kısımları kestirerek röfle yaptırdım çokta güzel zemin oldu röfle için.

Daha sonra birgün büyük bir markette bu marka için açılmış özel bir standa rastladım.Standda boyanın uygulanış videosu vardı arkadaşlar..Çok ilginç kutunun üzerinde öyle bir açıklama olmamasına rağmen videodaki uygulama ıslak saça yapılıyordu.Bir bayan saçını kendi boyuyor boyamadan önce saçlarını bayağı duru su ile yıkayıp havlu ile nemini iyice aldığı ıslak saça uyguluyordu.Sanırım bu boya diğer boyalar gibi katı bir kıvama sahip olmadığı yani fırça ile falan sürülemediği için böyle yapılıyor..Gördükten sonra banada mantıklı geldi çünkü bende boyarken saçlarıma döküp karıştırarak yapmıştım.Kuru saçta homojen dağıtmak zor olmuştu o yüzden.Bir kutuyu zor yetirmiştim saçlarıma.tabi bu anlattıklarım geçen sene içindi.Bilmiyorum belki şimdi ambalaj üzerinde zaten vardır bu bilgi daha sonra almadım açıkcası.Benim aldığım zaman kutuda yazmıyordu.

Ayrıca kutunun üzerinde röfleli saçta dip boyası olarakta kullanabilceği yazıyordu.Ben saçıma tekrar röfle yaptırınca daha sonra dip boyası için kullanmayı düşünüyorum.Memnun kalmıştım.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bu bilgiyi konuda göremeyince sizlerle paylaşmak istedim.

meraba arkadaslar benım sacımda acık kahveydı yanı cok da koyu bı tonum yok bende bıraz olsun acmak ıstedım ve bu sayfayı gorunce cesaretlendım 6.1 kullu kahve olanı aldım dun boyadım bayaa sarıya dondu cok guzel actı rengını ben cok begendım en azdından aynaya baktıgımda degısık ve guzel durdu tavsıye ederım::dance:

Back