ya ben şu 6.3 dore kahveyi merak ediyorum kullanan varmı aranızda benim saçım kahverengi yapsam nasıl olur
cnm hem ben hemde arkadasım kullandık benim sacımda boya vardı onda yoktu hiç,ama iki sonuçta felaketkötükedihüso eger sacında boya varsa tavsiye etmem,sacını turuncu igrenç bi renge döndürüyo,eger boya yok ise sacın çok koyu renk değilse yine yapma bu seferde farklı sarı turuncu karışımı igrenç bi renk oluyo hele bide günese cıkarsan daha da fena.a.s
arkadaslar sacınız çok koyu veya siyahsa boyamanızı tavsiye ederim aksi takdirde bu boya kutuda gösterdiği gibi bi sonuç vermiyo,sacınızı mahfetmeyin.kullandım pişmanım,bi daha bununla boyarmıyım asla:a015::a015:
ben gerçekten bu boyayı merak ediyodum ama sonra saçımın rengi hoşuma gitmeye başladı oyüzden boyamadım .. iyikide boyamamışım pek memnun kalan yokmş benneyaptımki tşkler bilgilendrdğn içn cnm a.s.
Benimde saçlarım siyah hatta simsiyah
Palette yoğun açıcı aldım. Bikaç gün içinde boyucam kaydirigubbakcemile2 Bakalım ne kadarı elimde kalcak saçlarımın:sm_cool::sm_cool:
Bi kez daha kuaföre kurban edemem saçlarımıkaydirigubbakcemileonnar kıymasın ben kıyarım:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?