Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
palette, koleston kadar başarılı değil diyorlar.ben saçlarımı bakır karamel yapmak istiyorum paletteyle ilk kullanımda sarı yapamam ama turuncu yaparım heralde deilmi ? sonra bu turuncunun üstüne bakır karamel boyasam tutarmı
kuaförüm benim saçlarımı onunla açmıştı ve turuncumsu mat bişi oldu ble yumurta sarısı oldu resmen,kuaförün beceriksizliğide olabilir tabii,sonrasında lilafix açıcı kullandırıyorum hepp,o çok güzel bi sarı yapıyo saçı,ama şimdi evde kendim denicem,lilafix 12.2 boya aldım ekstra acıcı küllü sarı ve 40 volümlük oksidan kullanıcam bakalım nasıl olucak
yazarım cnm hatta fotoda eklerim kuaför malzemeleri satan bi yerden temin ettim bunları,boyaların üzerinde bulunan her 1 li uzantı küllülük oranını ifade ediyormuş ve nekadar küllü olursa okadar az kızıllık kalırmış,12.0 sadece açıcı bir boyadır 12.1 küllü açıcıdır 12.2 de yoğun küllü açıcıdır.içine kattığın oksidanın volümüde önemli 40 volümden aşağsı istediğin kadar açmaz kızılllık bırakırmış.daha önce koleston 11.1 kullanıyordum ve bunu %9 oksidanla yapıyordum hafifte olsa gün ışığında kızılık sorunu oluyordu.kimyager oldum resmen yaa bakalım şimdi daha kuvvetli açma özelliği oksidanla maksimum küllü bi renk denicem inşallah saçlarım elimde kalmaz