Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamaloreal paris Récital Préférence
kızlar lorealin Récital Préférence serisinden kullandınız mı hiç. Çok ilginç renkler var mor kırmızı gibi. merak ettm acaba bu renkler gerçekten elde edilebiliyor mu diye. Yardımcı olursanız sevinirim.Ekleyebildiğim resimler bunlar.
ben bu boyanın 8.34 koyu sarı dore bakırına boyamıştım. zeminim 7-8 tonlarındaydı. renk güzel tuttu, adında yazdığı gibi yoğun bakırlık verdi ve hala o bakırlıktan tam olarak kurtulabilmiş değilim...bazı yorumlarda bu boyanın çabuk aktığını söylemişler ama benim kullandığım renk akmadı, gayet kalıcıydı. ben memnun kaldım. bir de nedense diğer boyalara göre bu boya çok pahalı, 20 lira civarında. demek ki bir farkı var kalite açısından....
İyi tutuyor, zor akıyor ama benim saçımı biraz kuruttu açıkçası. Başka biri de devamlı buna boyadığını ama kurutmadığını yazmıştı. Kişiden kişiye değişiyor anlayacağın..
İyi tutuyor, zor akıyor ama benim saçımı biraz kuruttu açıkçası. Başka biri de devamlı buna boyadığını ama kurutmadığını yazmıştı. Kişiden kişiye değişiyor anlayacağın..