• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal paris Récital Préférence

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
118
Manisa
kızlar lorealin Récital Préférence serisinden kullandınız mı hiç. Çok ilginç renkler var mor kırmızı gibi. merak ettm acaba bu renkler gerçekten elde edilebiliyor mu diye. Yardımcı olursanız sevinirim.Ekleyebildiğim resimler bunlar. $HCo20_1.jpg $HCo8_3.jpg $HCo9_3.jpg $HCo10_5.jpg $HCo10_1.jpg $HCo10_2.jpg $HCo6_13.jpg $en_ucuz_Loreal_Paris_Sac_Bakimi_Loreal_Paris_Recital_Preference_2_16_6360.jpg $ei9383_loreal_recital_preference_6_66_yogun_kizil_sac_boyasi.jpg $LOREAL~1.JPG $loreal_recital_8.jpg $42_kucuk.jpg $35051015184598974.jpg

ben bu boyanın 8.34 koyu sarı dore bakırına boyamıştım. zeminim 7-8 tonlarındaydı. renk güzel tuttu, adında yazdığı gibi yoğun bakırlık verdi ve hala o bakırlıktan tam olarak kurtulabilmiş değilim...bazı yorumlarda bu boyanın çabuk aktığını söylemişler ama benim kullandığım renk akmadı, gayet kalıcıydı. ben memnun kaldım. bir de nedense diğer boyalara göre bu boya çok pahalı, 20 lira civarında. demek ki bir farkı var kalite açısından....

Son düzenleme:
Ben buna boyamıştım:

lorealrecital760.jpg

Sonuç:
attachment.php

İyi tutuyor, zor akıyor ama benim saçımı biraz kuruttu açıkçası. Başka biri de devamlı buna boyadığını ama kurutmadığını yazmıştı. Kişiden kişiye değişiyor anlayacağın..

Ben buna boyamıştım:

lorealrecital760.jpg

Sonuç:
attachment.php

İyi tutuyor, zor akıyor ama benim saçımı biraz kuruttu açıkçası. Başka biri de devamlı buna boyadığını ama kurutmadığını yazmıştı. Kişiden kişiye değişiyor anlayacağın..

canım neredeyse aynı tutmuş ya. Bu resimde kaç günlük saçın. ne kadar akmış hali

Ben buna boyamıştım:

lorealrecital760.jpg

Sonuç:
attachment.php

haa ayrıca canım açtırma işlemi yaptın mı kuaförde mi yaptın

Back