SanırımBilen yok galiba:)
Bal köpüğü rengini çok seviyorum bu yüzden uygulamak istiyorumKızıla yakın olur muhtemelen. Fazla açmaz sadece rengi kırar.
Neden kahverengi saça bu çiğ sarı peki?
Canım boyadim böyle oldu alakasız yani şuan yeni olduğu için kararsızım beğendim diyemem beğenmedim deBende o rengi düsünuyorum boyarsan fotoğrafıni atar misin benim saçımda seninki gibi koyu çok merak ettim
Sanki çok az değişmiş gibi geldi banaCanım boyadim böyle oldu alakasız yani şuan yeni olduğu için kararsızım beğendim diyemem beğenmedim de
İki ton açıldı ama sevdim yani bir defa daha üzerine uygulasam daha güzel olurSanki çok az değişmiş gibi geldi bana
Loreal az açıyor turumcumsu oluyor ve çabuk akıyor sanki ya. En guzel palette hem gec akiyor hem yipratmiyor hem de rengini kutusundakine yakin veriyor. 10 papatya sariyla boyuyorum ve acik guzel bir sari oluyor. 1 ay sonunda sadece dip boyuyorum[/QU
Loreal saç rengine göre açıyor rengi sonucu bilmeden boyadım ama kötü olmadı fakat rengide beğenmedim bal köpüğü oldu kızılımsı birşey söylediğiniz ürünü merak ettim
Teşekkürler yeni boyadım ne zaman üzerine boyayabilirim kiPalette 10 papatya sarisi bu renge cok yakin kendi sac rengim. Uclarda sari ombre vardi diplerim koyu kahve olmasina ragmen cok acti sac rengimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?