Loreal Mucizevi Yağı hepiniz gibi ben de severek kullanıyorum.Yağın bir de krem versiyonu çıkmış, 2 çeşidi var: kuru ve sert saçlar için, bir de tüm saç tipleri için.Ürünü merak ediyorum ancak elimde çok fazla saç ürünü var.Bloglarda gezindim biraz, kimi yağdan daha iyi diyor, kimi yağ daha iyi diyor.Buklelerini düzene soktuğunu da yazanlar olmuş.Genelde kuru&asi saçlar için olandan daha memnun kalınmış.KK da tarattım, bir sonuç çıkmayınca konu açayım, kullananlardan fikir alayım istedim.Evet bayanlar, kullananlardan yorum bekliyorum :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Loreal mucizevi yağ saç güzelleştirici krem kullanan?
- Konu Sahibi kitty28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet yeni çıkmış bu.Merakla yorum bekliyorum, kimseden ses yok henüz :)Kremini ilk defa görüyorum, ben de yağını kullanıyorum saç uçlarıma...
- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
Yağ olanı severek kullanıyorum, genelde herkes çok memnun.Kremi yeni çıkmış, onu merak ediyorum ama henüz kullanan yok galiba.Yağ olanını bugün aldım ve kullandım. Şu an saçlarım hala ıslak, sabah bir olsun durumu yazarım.
- 17 Mart 2015
- 216
- 140
- 3
- 31
- 17 Mart 2015
- 216
- 140
- 3
- 31
Canım biraz daha açar mısın yapla arasındaki farkları, üstünlükleri?severek kullanıyorum,yaüğından daha etkili kesinlikle
Ürünü almak için bir ışık bekliyordum bu konuyu açarken.Bir süre o ışık gelmedi :) Sonra dedim ben alıp yorumlayayım en iyisi, bu sefer de ürün bitmişti watsons da :) güzel yorumlarınızın ardından almak farz oldu sanırım :)ben krem olanını kullanıyorum. ilk havluyla iyice nemini aldıktan sonra fındık kadar bir şey yediriyorum saça arkasından kurutup az nemliyken bir o kadar daha sürüyorum. ama benim saçım çok kuru ondan iki kere uyguluyorum. yağını denemedim ama bunu çok sevdim.
- 20 Mayıs 2015
- 53
- 21
- 3
- 44
Buradaki olumlu yorumlardan dolayı yağını almıştım hiç faydasını görmedim,ama böyle bir ürüne ihtiyacım olduğu için bunu görünce aldım yinede ve ilk defa bu tarz bir üründn sonuç aldım,saçlarım yumuşacık oldu ve elektrikli görüntü kayboldu,ben saçımı şekillendirmedim ama maşa yapınca akışkan durur saç gibi geliyor,tavsiye ederim kesinlikle
- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.324
- 498
- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
- 53
sen hangisini kullandın canım bu kırmızı kapaklıyı mı yoksa sarı kapaklıyı mı?Ben çok sevdim bu ürünü ..
- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.324
- 498
Sarı olanı. Kesinlikle tavsiye ederim. Kabarma, elektriklenme kalmadı. Yumuşattı da uçları kesinlikle.
Parlaklık konusunda net bir şey söyleyemem, yağ kullaniyordum çünkü ben hemen hemen onunla aynı etkiyi verdi .
Denemekte fayda var ben sevdim.
Tek eksi yönü çok cıvık . kapağı ac sıkmaya gerek yok lıkır lıkır geliyor ele..
Parlaklık konusunda net bir şey söyleyemem, yağ kullaniyordum çünkü ben hemen hemen onunla aynı etkiyi verdi .
Denemekte fayda var ben sevdim.
Tek eksi yönü çok cıvık . kapağı ac sıkmaya gerek yok lıkır lıkır geliyor ele..
sen hangisini kullandın canım bu kırmızı kapaklıyı mı yoksa sarı kapaklıyı mı?
- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
- 133
- 17 Mart 2015
- 216
- 140
- 3
- 31
Canım biraz daha açar mısın yapla arasındaki farkları, üstünlükleri?
bi kere daha yumuşacık yapıyor
yapış yapış hissi bırakmıyor
sürdükten sonra oarlama yapmıyor, bunlar başlıca güzel tarafları
temizlik_delisi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 3 Eylül 2015
- 57
- 66
- 8
- 40
- 4 Şubat 2015
- 88
- 38
- 18
- 45
Ben de markette görür görmez aldım. Ama pek bir değişiklik göremedim. Sonra geçenlerde Vanilya kutumdan çıkan Tigi ürünlerinden birini denedim. Şimdi birkaç aydır onu kullanıyorum ve çok memnunum. İlk önce biraz pahalı diye hediye ürün bittikten sonra almamıştım ama sonra belki fayda sağlar, saçlarımdan kıymetli mi diye düşündüm :) aldımo günden beri saçlarımın kırıklarını aldırmadım çünkü hiç belli olmuyorLoreal Mucizevi Yağı hepiniz gibi ben de severek kullanıyorum.Yağın bir de krem versiyonu çıkmış, 2 çeşidi var: kuru ve sert saçlar için, bir de tüm saç tipleri için.Ürünü merak ediyorum ancak elimde çok fazla saç ürünü var.Bloglarda gezindim biraz, kimi yağdan daha iyi diyor, kimi yağ daha iyi diyor.Buklelerini düzene soktuğunu da yazanlar olmuş.Genelde kuru&asi saçlar için olandan daha memnun kalınmış.KK da tarattım, bir sonuç çıkmayınca konu açayım, kullananlardan fikir alayım istedim.Evet bayanlar, kullananlardan yorum bekliyorum :)
Eki Görüntüle 1610165
İşte bu ürün
https://www.vanilyaclub.com/kadin/s...ci-durulanmayan-bakim-ve-sekillendirici-krem/