Cilt Bakımı Ürünleri Loreal mi nıvea mı kremleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
İkİsi arasında tercih yapacaksam Loreal derim.Ama fiyatlar Lorealden yüksek olmasın diyorsanız Sebamed ya da Olay çok daha iyi .Diadermine de ilk ikisinden iyi.

İkisini de kullanmayın...

La Roche Posay kullanın. Ben de yalaşık 3 aydır başka ürünler kullanıyordum.Denemediğim kozmetik kalmadı.

Sonunda çareyi dermokozmetikte buldum ve Bioderma ve La Roche Posay kullanıyorum.

Son düzenleme:

Bioderma- La roche posay- Avene tavsiye ederim. Üçü de kozmetik değil. Dermokozmetik...

İyi ki bu ürünlerle tanışmışım.

kesinlikle haklısın okyanuskızı! biodermayı bilemicem ama la roche posay çok ii hem de bi çok ürününde de paraben yok=sans paraben

la roche posayi hiç beğenmedim bitiremedim bile birisine verdim bence bazı markalar fazla şişirilmiş roc ya da loreal la roche posaya göre gayet iyi ..nivea ise vücut kozmetiğinde ( iyi sıkılaştırma açısından Q10 çok iyi ) birçok markayi döver ama yüz için önermiyorum niveayı.. Maddiyat sorun deil derseniz eğer Cellex-c iyidir babor ve lancome ise fena deildir ..güzel günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…