Cilt Bakımı Ürünleri Loreal mi nıvea mı kremleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kader_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
30
0
36
Trabzon
artık kırışıklık kremleri kullanmaya başlayacam da ama bu ikisi arasında kararsız kaldım yardım kızlar:)

kırışıklık kremine ne zaman başlamalı.ben 28 yaşındayım hiç kırışıklığım yok normal bi kaç alın çizgisi o kadar ama bende kırışıklık oluşmadan önce başlamak istiyorum.bende markada kararsızım.

ondan açtım bu konuyu yardımlarınızı ve öneri,leri bekliyoruz aslında erken başlamk lazmmış die duydum bi doktordan ama bilemiyomki markklarda karsızım bende:)

ondan açtım bu konuyu yardımlarınızı ve öneri,leri bekliyoruz aslında erken başlamk lazmmış die duydum bi doktordan ama bilemiyomki markklarda karsızım bende:)

eğer dermokozmetik ürünlerden düşünmüyorsan nivea ve loreal arasında kaldıysan kesinlikle loreal derim özellikle yaşına uygun olan gençlik şifresi kremini kullanabilirsin rahatlıkla.

Valla bence birçoğu para tuzağı. Belki bi doktordan fikir almak gerekir bilemiyorum

ben kırışıklık için değilde nemlendirici istiyodum suratımı hem yağlandırmasın hemde yapış yapış olmasın diye nivea alıcaktım sora orda bi kızla konuştum loreale ikna etti beni iyikide almışım o kadar yumuşak yapıoki pamuk gibi ben çok memnun kaldım öneririm fiyatıda 15.90tl'ydi kırışık için olanlarıda varmış

illa ki ikisinden birini secmek zorundaysiniz Loreal derim ama sahsen Loreal'i bile kullanmiyorum cunku drugstore urunleri cok fazla kimyasal barindiriyor.
cildinize daha iyi gelecek urunler tavsiye ederim...

açıkcası loreal de nivea da tavsiye etmem yüz kremi için..

body shop dönem dönem indirime giriyor.. oradan yüz ve göz için cildine uygun krem düşünebilirsin.. fiyatları loreal ve nivea serisine inmiş olur hem de daha kaliteliler.. tester olarak bi kaç gün denemek istersen minik şeffaf kutulara üründen koyuyorlar o şekilde de deneyip alabilirsin..

bir arkadaşımda nivea tüylenme problemi yarattı her cilde göre kremler farklı tepki verebiliyor, en azından ay kullanıp ona göre karar vermek lazım bence

Kesinlikle Nivea elbette. Gerci kirisiklik icin sadece gecici cozum krem. Ama insanin icini rahatlatiyor bakim :) Icerikleri icin de Turkiye deki sürümünde neler var bilmiyorum ama benim kullandigim neredeyse tum Nivealar parabensiz.

Nivea nin pure serisine baslamistim, daha da dogal icerikli ve cok memnunum. Don dolas yine niveaya geliyorum :)

mrb canım. ben loreal revitalift 10 etkiyi kullandım. ve şimdiye kadar kullandıgım kremleri gecti.farkını bikac kullanımda farkediyorsun.. cilt gergin bakımlı,taze,ışıltılı yapıyor.. vee boyunla omuz arasında sebebini bilemediğim derin cizgiler vardı hafifledi ben bile sasırdım :) secim sana ait canım...

önemli olan kullandığın ürünün senin cildinle uyumu, bunun için de ikisini de bir süre kullanıp test edebilirsin... ama kalite olarak bence loreal bir adım daha önde...

nivea pure&natural serisi hem paraben içermiyo hem de diğer markalara göre daha masum:)) en masumunu bulan varsa beri gelsin zaten aqua sensations serisinin de göz altı için olanını kullandım ama artık daha naturel ve paraben içermeyen ürünler almaya çalışıcam önerisi olan varsa paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…