Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal matrix ya da majirel kullanan var mı?

tugcer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
56
0
86
İstanbul
loreal majirel 5.0 yda loreal matrix 5.0 hkknda bi bilginz varmı? kullanan var mı? saçmı bi müddet 5.0 ile boyatmm gerekyormuşş.. uzman bi kuaför ıgora royalı tvsye etti ama bna interntten bktgm bi katalogta ıgora 5.0 siyh gbi geldi.. açık khvce,yda orta khve dye geçiyor halbuki.bazı mrklrda da açık kestane dye geçiyo. lorealinkiler dha açık gbi orta khve gbi duruyor.. bir de loreal majirel yda matrixi nrde bulablrm,nerden laalbrm bilen varmı. avrupa yksnda kuaför market bilen,yda o markayı satan kozmetkçi biliyormusnuzz?

internetten bireysel olarak sipariş verebileceğin kuaförler için alışveriş siteleri var profesyonel ürün satıyolar bazısitelerden herkes siperiş verebiliyor.

evet bende bu konuda bilgi almak isterim.Tugcer sen saçını koyu kahveyemi boyayacaksın?

en aşağı bi fto koydummm..onn gbi khve ne ile olur? vlla benm durumum çok krşk bi konu açmştm oraya bk canm lnkini verym. derdmi anlatmktan bıktm brsrü kuaförle görştm.bkç kuaföre internttende yazdmm. son çektgm ftolrıda koydum .bi bkrmsn cnm. 5.0 çok koyu olur dyolar bn aşırı koyu bişey,syha ykn istemyorm. şu an sçmdaki bkç ton farkllığı var.ekmde saçm akmş açık ve 3renk hldeyken ıgora royal 5.6 ya boyadı kuaför sçn tek rnge dönmesi içn koyultmmz lazm dedi.o ton bya koyu çkmştı,brde kızıllk ynsması oluştu saçmda.zaten gtmek blmyen krmzı bi parlamam vrdı.. üstne dalga geçer gbi öyle kırmzılı bşy ortya çktı.. snrsnda ozmn 6.0 ypalm dedi.br mddet dzenli boytcktm. ancak 6.oile byndktn snra görenlr saçnı syahmı yptn saçn 6ile bnoyanmmşki dendi.ve kuaförle konştm 6ile devm etmlyz dye ısrar ednce gvenmi ytrdm.çnkü sçm 6ile devam edp nasl bi ton olck dyorm bşy demyor. ne oldgu belrszlkten bıktm. şu an çoğu kuaför 5.0ile devam etmlsn dyo.en sn bi uzmnla görştm 5ile 2,3ay boyat aradaki renk farkı azalnca istedgn gbi açarz dedi.yni bn aslnda orta tonda yda açık renklriş begeniyorm bakır khve yda scak khve gbi.ama şu an açmadan olmycgnı bliorm.açarakta olmazmış,sçm denk açılamazmş şu durumda. şu an koyu bşeye razı olcam.ama dha öncednde gvendm ettm kötü şyler oldu. khve ypcaz dedlr syha ykn ne oldgu belrsz tonlr ortya çktı..artk dzenli en azndan 2,3 ay boyattym br renk otursun saçmdki farkllklr braz azalsn..snrdan açtrrm dye dşünyorm.ama burda gçn föne gttm bi kuaföre stemde.o da dyoki 5.0 çok koyu olur khve deglki,,sna bn khve yprm saçınn ucndkinni bi koyu tonnda btn saçna yprm dyor. kafam iyice karştı.renk uzmnıda saçmı detylı inceleedi şu an ıgora royal 5.0 ile boyamlsn 2,3 ay çok koyu olmazki dyor...yardmmmnzı bkliyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-birinn-yardmna-ihtyacm-var.html#post17399507

hmmm canım yaaa okudumda bayağı bi karışık durummuş seninki.
Ben konuda numaralarını daha önce benim saçımada tavsiye ettikleri için sordum ama resimlerinede bakınca senin saçın şuan açık bana göre çok açık hemde bu yüzden nasıl bir renk çıkar bilemem.Arkadaşlarında sana tavsiye ettikleri gibi ve genel bi söylem olan küllü bi renkle kızıllığı almalısın bence.Şimdi ben bir kuaför destek sitesinde saçım için sormuştum bana 5.0 falan önerildi ama koyu kahve olarak değil orta olarak.çünkü koyu kahve siyaha yakın olurmuş falan dediler.Ama bilmiyorumki canım hepsi başka bişi diye diye seninde kafanı karıştırmışlar bence.ben saçımın kendi rengine boyamak için sormuştum.Çünkü uçları hahif açıldı boya aka aka açılıyo biliyosun.Bulaş bi dert bulaşma bi dert anlamadım yani.bence saçlarını güzel kestir ve doğal bi renge boya kurtul gitsin kötü kesimden ve renk farklılıklarından.ve bence sen boyama ne olur ne olmaz

Bak bana şööle bi yorum yaptılar canım istediğim renk benim doğal bildiğin siyah olmayan klasik saç rengi vardırya onu istedim.Hmmmm hani koyu kestane diye geçindiğimiz hiç boyanmamış renk.işte bunu elde etmek istedim çünkü ben saçımı kumrala boyatıp 1 ay sora dayanamayıp kendim boyamıştım çikolata kahveye ama ilk defa boya yaptığım ve hiç araştırmadığım için o rengin üstüne bildiğin oldu dipleri bordo,aldım üstüne bide kestane boyadım aynı gün ama gitmedi yine o kızıllık çünkü her ikisindede kızıllık varmış.e cahillik işte araştırmadan boya yaparsan.bide sanki neyimeymiş gibi,denizinde güzel ışıltı verdiği bi renk vardı saçımda bayılırdı herkes sen tut gaza gel değişiklik diye boyadım işte.Neyse sora gittim 1 hafta sora kuaföre oda sanırım cila attı araştırdıktan sora öğreniyo insan sanırım cilaydı aldı kızılını iyi oldu.o aktı uçları kzılz dönünce gittim 1.5 sene sora kuaför aynı saçımın rengini boyadı.güvendiğim bi kuaför ama dünyanın parasını alıyolar şimdi kendim boyamak istediğim için düz tek renk sonuçte gitmiyim diyorum bide uzun saçlarım.O yüzden araştırıyorum bana şu renkelri tavsiye etti
igora 4.0
kolleston 44.0
majirel 4.0
matrix 504N bu tonlarda boyarsanız kızıllık olmaz.
Sende majirel ve matrix diyince bende o yüzden yazdım ve bilgi almak istedim canım.Kuaföre tekrar sordum dedimki bu renkler kahve diye geçiyo koyu falan değiller galiba.Dediki bunlar orta kahve tonlarıdır.Koyu boyarsanız siyaha yakın olur.Yani koyu kestane diye bildiğim saçım aslında koyu kahve imiş kestanede kızıllık olduğu için.Küllü bi renk karıştırayımmı dedim yok dediler.Çok uzattım ama böööle işte canım.Şimdi seninki benimkinden çok çok açık olduğu için bu tonlar sende nasıl olur bilemiyorum.Sende o siteye bi sorsanmı acaba

canm senn dedgn o kuaför neresi? ve o site ne. bna şmdi çoğu kuaför saçmn drumunu ykndan görüp şu 5.0 ile devam etmelsn dyor açtrmazsan. açtrrsanda bazıulrı çarm scak khvelre getrrm dyor.ama bi renk uzmanyla görştüm o da dyoki saçnda açklı koyulu brkç ton var. bunu şu an açarkta kmse ypamaz saçn denk açılamz renk renk olur yne dedi.2,3 ay 5.o ile boyatmlsn dha snra druma göre bkrz açarz olmadı dedi. ya brsrü khveler var tvde göryorm,sokkta göryorm kızllk içernde var,içermyen de. bnm saçmda zaten gtmek blmyen bi kjırmzı ynsıma var.ve ne ksdr ondan kurtulmk istesemde koyultcaz dedlr,kızllk olmyck dediler. ama kızllgn alası oldu ,yne kaldı. blki kızllı renklre boyamaslrdı şmdi bya bi kurtulmştm. ünlü oyunclrda kızıl kullnıo snra frklı renklere kumrallra hoş kahve tonlrna vs dönüyorllar..dün de bikaç ftogrfmı yolladm farklı ışıklrda çeklmş halimi bna açık dyorsn evet bazı ışııkta açık güzel bi khve gbi duyor.ama dışrda bktgnda yda loş ışkta bktgnda koyu şuan saçm. koyulu olan yerlride var.aradki rrrenk farknn kpnması içn koyu devam etmem gerekyo dye zaten ekim aynda ıgora royal 5.6ile boyandı. snra tepemde ve rengn genelnde kızl ynsma görnce dellendm.. zaten sçmda gtmek blmyen kızllk var onn üstne nye öyle bşy ypıorsnz dedim. snra 6.0 a boyadı kızllk istemdgm için. ama 6 ile alakasz bşey oldu.saçm syha ykn çktı.millet sonnda syahmı oldun dedi. ve şu an saçmn tonu ne oldgu belrsz .orta tondykende ne oldgu belrszdihaytmda görmedgm tonlrı kfamda gördm. brde üstne üstlük kesmmde mahvoldu.ara makasla brz dha ii olur dediler.güvendm ablmn kuaförne o da aşırı kırpmış arkalardann.o da fena. artık düzgün bi renk olsun istyorm ne oldgu belrli bşety istyorm. dün de bşka bi uzmana mail attm murat kolukırık dye br adam nette forum gbi derdni yazyorsn.bn mailne attm.bikç frklı ışıkta çeklmş halini attm saçmn o da dyorki. sadece 5 koyu olur senn saçına. koleston perfect 6/77 olur sna ii dyor. ama bşka gttgm çoğu kuaför ise 6 tonu ile boytsan saçnda hç bi fark olmaz seni şu an 5 kapatr dyor.. bazılrı 5 çok koyu olur .5 kahve deglki,koyu bi renk dyor.. bazı mrkda açık kestane dye geçyo,bazsnda açık khve dye. kafam allak bullak.etlrde ersin bey dye bryle görşmştm gyet ii anlşmştk.açıp yprm demşti ama saçm şu an zaten kısa yamuk ymuk açmyla çok yıprncak,ve dzgün açılablcegni dşnmyorm.snra hç uzamycak. bi müddet ton frkm kpanna kdr koyu devam edym dedm.ama çıok koyu olmasn istyorm.syha ykn durmasn.. 5.0 içn ble koyu dyorlar.. br önceki en son boyttgm kuaförde 5 koyu olur 6ile devam etmlyz dyordu.o neye göre dyordu blmyorum.. yardmmm? 5.o ile boyayan var mı....

bikaç foto koydm koyu ve orta açklıkta.. bunlar nasıl elde edileblr.....teşekkrler şmdiden..

Eki Görüntüle 141012

canobal senn saçın ne renkki şu an ftonu koyamazmsn .bna çok çok açık dyorsn .bnm uçlrm braz açık khve gbi ama onn dşnda dger trflar koyu, htta o 5.6 ile boyndgnda ve snra aralkta 6ile boyandgnda syaha ykn çkmştı. 6 .o koyu kumraldr yni syhla alakası yoktr .ama bn anlyamdm yni .güvenmi ytrdm. şmdi çoğu kşi 5.0 söylüo dye gvenmştm.ama ıgora royal 5.0 tvsye etti renk uzmanı. onada bkıorm katalogtan syah gbi druyor..ya biri yrdm etsin lütfen..yni olmadı kuaför soncnda şöle bi ton olsn saçmdki farkllklar kpnsn sz neyle boyuyorsanz boyuyn dyip güvenmelmym. artk bşka bi ne oldgu belrszlge katlanamycam. dzenli en azndan 2,3 ay boyatmk istyorm ,düzenli bi renge..aşağı koydm 5.0 açık kahve dye geçyo ıgorada ama bu korkutcu derece syaha ykn.. ondan bşka markamı 5.0 kullnsam dyordm .yda saçmın kızllgını alacak şklde ,bktgmzda bu kızın saçı kahve denebilecek,anlaşabilecek bi renk nasıl ypılır?

selam canım
ben İstanbulda oturmuyorum.Aynı şehirde olsaydık kesinlikle güvenle tavsiye derdim.Çok eski ve ünlü bir kuaför.Ben ona boya sorsam ben boyayayım yapamazsın der ondan ona sormuyorum.kesimde bir tane eğri bulamazsın.bir kere meşguldu yanındaki kesti annem hemen anladı.bayan kuaföre asla gitmem.Sağolsun 5 dk saç keserler bu adam 1 saat rahat uğraşıyo.Boyadı kimse anlamadı.O kadar saçımın rengiydi düşün artık.Ay sanki adamın reklamını yapıyorum.Ama bööle olmalı çok güvenmeli insan kuaförüne.Şimdi senin kafan o kadar karışıkki herkes bişiii diyor olmuş.ne yapsan yanlış olcak gibi geliyor.benim saçım daha koyuya ondan çok açık diyorum seninkine canım :)
istersen o siteyi özelden mesaj atayım sana sor onlarada.bana verdiği renk tonları siyah olmayan koyu kahve diye bu renkler oldu ama bilemiyorumki henüz boyamadım çünü acil değil

canm özelden mesaj at bna. brde canm bn artık dzgn ,normal bi renk olsn istyorm.khve ypcaz dedlr zmnnda yne abuk subuk şyler oldu. açtgm dger konufda koydgm ftolarma bak felaket görnyo ne oldgu belrsz.. 5.0 nasıl olurmuş soramazmsn... yda ftogrfmı gösterp bu kız nyle devam etmeli 6tonnda mı yoksa 5ile mi flan dye. ıgora royal 5.0 çok mu koyu çkıo bnu blmek istyorum..yrdm ltfen. bi net cevap vermemşsn snde.. adamn reklmnı ypmşsn ii gzelde bn ona gdemmki. bnde okdr arştrdm etlrdeki ersn beyle ilgli de çok ii yorumlar okudm ona daynrk gttm görştm konştm.anladı gbi beni. bnde artk brimne gvenmek istyorm.bundan öncekinede gvenmk istemştm,gvenyordm.yne ne oldgu belrsz oldu. benm artk neyle boyanrsa boyansn sonuçta nasl bi ton çıkacak,neye bnzeyecek bilmem gerekyor... bikaç ftoda ekledm.yorum ypmamışsn.

evet yazdktan snra adım reklamını yapmış gibi oldum dedim bende zaten,net cevap veremediğimide belirttim.Çünkü bende senin gibi başkalarına sordum.Sanada yorum yaptım.Bnede başkaları gibi şuna boya buna boya derdim ama demedim.Kestir,kızıllığını al tek tona boya dedim ama buda benim yorumum sonuçta.Neyse..
Ben sitenin adını yollayayım sen yolla fotlarını onlara net yorumu onlar yapsın...

canobal bu bahsettiğin site ne
ben de merak ettim bana da pm atabilir misin pls

canobal dedgn stede yeni konu aç a tıklyorm okdr yazyorm ftolrı eklyorm göndere basyorm en az 3kere denedm.yklenyor.snra btti yazyo syfada en alt sol köşede.bembeyz boş bi syfa.yeni konu açamyorm yni. npcam lbemedm.delrcemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…