• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal majiblond, matrix ya da majirel boya kullanan var mı?

ben annem de majiblond ve matrix markaları kullandım majiblond 911 küllü sarı grimsi bi sarı yapıyo saçı çok güzel. matrix ul-n blond kullandık birde o da çok güzel bi sarı yapıyo ve saç rengini çok açıyo.

merhaba murtel matrix ul-n yaptığınızda turunculuk oldu mu acaba bu konuda bilgi verirseniz çok sevinicem..

Evet kremsi değil daha sıvı bir boya ama çok fark yok azcık daha sulu gibi.boyamadan önce saçım soluk açık kumral, altın sarısı turuncu yansımalı bi renkti 10av ile boyadım http://www.kadinlarkulubu.com/asset.php?fid=113954&uid=332321&d=1293277737 bu saç renginin daha küllü ve sarımsı olanını düşünün öyle olmuştu ve harikaydı çok doğal duruyordu hem. Fakat 2. yıkamada rengin akacağını biliyordum korktuğumda başıma geldi hafif turuncu,bal köpüğü yansımalar çıktı ve rengi biraz koyulaştı. ilk önce küllü bir açıcı al matrixte varmı bilmiyorum yoksa bile matrixsin açıcısını kullan sonrada lorealin boyalarından al küllü sarı falan içinede nohut büyüklüğünde mavi katıp boya çünkü matrix boyalarda mavi karışmıyo tanecikli kalıyor. Kuaföre git dicem ama bende kuaför taraftarı değilim hem çok pahalı açma vs işlemleri hemde sarıları çok çakma duruyo evde boyayınca daha doğal tonlar elde ediyorum. Sen araştır daha benim dediğimide denersin saçım dinlensin bende uygulucam.. Şansın bol olsun umarım güzel sonuçlar yakalarsın:))

Bu resimdeki saç rengi nedir arkadaşlar, tam istediğim renk. Saçım şu an koleston perfect 8.3 ile boyalı, bu renk nasıl elde edilir? yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

Matrix ul-n uygulanan resim acilmiyor kullanlar koyarsa guzel olur. Baska tavsiyesi olan varsa da buyursun:)

eee kızlar naptınız uzun zamandır yazılmamış hiç bende matrix kullanıyorum sizden fikir alıyım dedim ama yazan da olmamış hiç
olduki okuyan olursa aranızda bende açık küllü kumral yapmak istiyorum ama sacımın dipleri koyu kahve oldugu için sizlerin önerisini istiyorummm

Back