Evet kremsi değil daha sıvı bir boya ama çok fark yok azcık daha sulu gibi.boyamadan önce saçım soluk açık kumral, altın sarısı turuncu yansımalı bi renkti 10av ile boyadım
http://www.kadinlarkulubu.com/asset.php?fid=113954&uid=332321&d=1293277737 bu saç renginin daha küllü ve sarımsı olanını düşünün öyle olmuştu ve harikaydı çok doğal duruyordu hem. Fakat 2. yıkamada rengin akacağını biliyordum korktuğumda başıma geldi hafif turuncu,bal köpüğü yansımalar çıktı ve rengi biraz koyulaştı. ilk önce küllü bir açıcı al matrixte varmı bilmiyorum yoksa bile matrixsin açıcısını kullan sonrada lorealin boyalarından al küllü sarı falan içinede nohut büyüklüğünde mavi katıp boya çünkü matrix boyalarda mavi karışmıyo tanecikli kalıyor. Kuaföre git dicem ama bende kuaför taraftarı değilim hem çok pahalı açma vs işlemleri hemde sarıları çok çakma duruyo evde boyayınca daha doğal tonlar elde ediyorum. Sen araştır daha benim dediğimide denersin saçım dinlensin bende uygulucam.. Şansın bol olsun umarım güzel sonuçlar yakalarsın:))