• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar uzman birinn yardmna ihtyacm var..

canm onun alt tarfnda 4resm vrya onun 2.si gbi demşsin.benm saçımn akmış halindenmi bahsedyosunnn:53: yoksa sedef avcınn kahküllü resmi mi?

ewet sedef avcının kahküllü resmi canım benim saçım daha yoğun kızıldı ve sonuç güzel oldu

aa canm iiymş. ama bnm saçımda işte okdr kızllk yok şmdi.ama koyu bi renk üstü ortası fln. ama şmdi akmış hlinde okdr koyu deglde.kuaför bktgnda koyu dyo tpelerme.brde loş ışkta filn koyu görnyor tabi.nyse canm saol bnu bi sorcam kuaföre .garnier alıym ama dymi bşka mrkann koyu kumralı ile küllü kumrlnn tonu frklı olablir. mesela ıgorann koyu kumralyla boyadı en son kuaförm saçımı .öyle oldgna yemn edyo adam yani. ama bya koyu çıktı bşta. görenlr bu koyu kumralla boyanmmş dyordu.

igora gerçekten kaliteli bir marka ama yansımalar loreal de olduğu gibi koyu düşüyor haklısın çünkü daha önceden denemiştim.dediğim gibi fazla risk almadan kuaförle beraber veya kendin 7.1+6 uygulaman ama iyi bir kuaföre de danışmak istersen danış tabiiki

resimdeki saç rengini ilk boyamada elde edemezsin kızın saçı kumralımsı tatlı bi kahve..senin kızıl yansımayı öncelikle akıtman gerekiyor az bile olsa eger saçının tonundan koyu boya kullanırsan 5 yada 6 gibi rengi akmaz ama biton açık küllü kullanırsan boyıycagın renge cok güzel bi zemin hazırlamış olursun ilerisinide düşünerek tercihini yap

oldu teşkkrler.murtel bişey dha sorucam sna 7.1 ile 6 yı karştr dyorsun ya.canm her iksndende bi kutu mu kullanılacak?. 7.1 küllüden bi kutu fazla olmazmı. karışım oranı nasıl olcak. benm saçım gür ayrıca..xchenn bliyorm canm o ftodki tatlı khve tonunu aktmadan elde edemycegmi.yani sende mi 6 yda 5 ile 7.1 gbi küllü bşeyi krştrmamı öneryorsn.demşsn ya bi ton açık küllüyle yprsan dye

canm yazdgm ynlş anlaşlıbilyo snki 7.1 küllü kumraldan bi kutu kullanmak fazla gelmezmi. ? küllüyü daha mı az koymalym dycektm..

bir de kızlar küçük sırlardaki arzunun son hali de güzel..bilyormusnz o tam olarak ne renge denk geliyor..?güzel bi khve tonu,sokak çekmlrnde bazı yerlri bakır parlıo ama hoş bi yansması var.. son zamnlrda izleyen var mı?

7.1 küllü fazla değil çünkü 6 numara nüans olarak 7 numarayı bastırıp içinden küllü yansımaları alıcaktır

bu arada kıZLAR Bu eylül sonnda çeklmş bi foto yaz boyunca boytmadgm saçn akmış hli. hazrnda bya koyultmşlrdı demştm ya. fönlü oldgu için ii gözkyo. fönsz hlde dolşamyck şklde ne oldgu blrsz ve rengrnlk oluoyrdu hp sçmda.bnun üzerne işte 5.6 boyttm .snrdan da 6.0...yklşk 1.5,2 aydr boytmyortm.çnkü kuaförm 6.0 ile devam etmem gerktgni söyledi bnde nasıl olur nasl bi renge döner emin olamadm.korktm açkcası .ondan bu kdr arştryorum,sorştryorm.murtel aslnda senn dedgnde de 6.0 var bi müddet öylemi ypsam dyede dşünyorum.şu anki hlini çekip yollyablsem kşke. makinede pil yok. blgsyrda cam den çekip koysam.ama camden çektgm hiç belli olmuo.yanltyo insanı..

$eyllsnu.webp

murtel cnm bu arada en saçın tek bi renkken ypmşsndr o karşımı.bnm saçımda şu an hem aklmş oldgu için ,hem de dha önce açma işlemi gördgü için ve kızllı renklr kullnldgı için ara ara kızllk var,birde en son boyann iki boyada koyu oldgu için biraz koyulkta var. ondan uzmnan birine görnmek istyorum,görüncem zaten. senn dedgn karşm bna uyarmı şu an sorcam yda onla saçım nasıl bşey olur dye. blkide ilk boyada olmaz 2.,3.boyada tutar. artık güzel bşey olsnda begendgm renklere ykn olsnda ne olursa olsn. dzgn bi tek renge dönmek istyorum..hemn olmycak bliyorm ucu brz dha açık klablr ilk bşta ama biri gördgnde ne oldgu anlaşlsn yani..

cnm beyaz tenlisin ve yüzünde kırmızılık ver sen beyaz kırmızı tonlu cilde sahipsin bu yüzden kumral hafif kestaneler ve hafif küllüler sana yakışacaktır ki kaş rengide önemli bir etken son buna dayanarak 6.01 koyu kumral hafif küllü yaşışacaktır. alix tüp boyalar var ondan 6.01 alıp %6 lık değilde %9luk oksidan kullanıp sonra bone takıp 40 dakika beklemen yeterli olacaktır.ikinci boyamanda rengi sağlarsın cnm ve fönlüyken çok güzel görünürsün enn iyisi bu bence senin için fazla sıkılmana gerek yok

canm saol bi uzman bi kuaförede görncem .çnkü saçım şmdi koyu drumda braz. ve bn pek küllü renklri sevmyorum. saçmdki kırmzı yansma gtsn dye karışıma küllü ktmak mantklı gelmşti.. saçım açmadan bşy olmaz şu an bnu çoğu kuaför söylüyo.tndklrmda söylüo bnde bliyorum. onun dşnda ekm aynda bya saçm akmş hlde gttgmde de koyultmyz dedi ama bn syha ykn koyu bi khve olmasn dedm .5.6 dye bşy yptı onlada şırı koyu degldi ama yne koyuydu yni.ama khve gbi degldi ve kırmzı kızllk vrdı. snra 6.0 a boyadgnı söylüo ablamn kuaförü yemn edyo htta.ama saçımı gören herkes senn saçnın koyu kumralla alakası yok dyo. blkide 5.6 üzerne boyndgı içn olablr blmyorum.ama khvede değl,kumralda degl snki koyu br rengn arasnda kızıllr var gbi.ışıga tutnca krmzı saç telleri bariz gözkyo.loş ışıkta güzel gözüyor,yda ev içinde biraz dha iyi görnyor ama bazı yrlrde siyaha yakın koyu. yani nedr bu benm çektigm anlmadm okdr saçım açlmş hlde norml bi khve olamyormuyduda böyle koyulmya ve ne oldgu belrsz bşeye maruz kaldm. dha önceden de saçım çok yıprndı hem açtlr abuk sbuk şyler oldu turncu gbi bişey oldu o ftomu koymştm snra koyultcaZ dediler ne oldgu belrsz bşey oldu .ya o trncu haline normal bi khve boyasalar tutardı en azından. snra khve ypcaz dedkleri şeylrde garip oldu. iyi bi yer ii bi adam arştryorm.artık uzman bi ele teslm etcem begendgm bikaç ftoyu koydm. ilk açtgm konuda bi bksna hiç bldgn yok mu? yani o zmnlar okdr üzüldm ,bilseydm ozmn arştrrdm bu kadar şey.yda ekimde arştrrdm ne numara neye denk geliyor.boyatmazdm,güvenmezdm karşmdkne ama en son gttgmde iyi yerdi ve ablamn gttgi yerdi güvendm.adamda işi bilyor gbiydi.açmadan boyarsak bşka ton olmaz 5.6 dşnda demşti.o gün halime bakıp.

kızlar bugün gün ışgnda çektim saçımn halini. bir garip vlla.böyle görntü kimsede yok.tamm akmış hali 2 aydr boyatmdm.ama dha önceden de frklı renk oldgnda da yne bikç renkti.artk dzgün bi hale dönmek istyorum..birkaç kuaförle görştm.. renk uzmanyla konştm .şu an açmayla da bşey olamycagnı,mümkün olmndgnı söylüyor.saçnzda çok ton farkllığı var.denk açılamaz.yne renk renk açılır dedi. bi müddet 5.0 ile boyatmalsnz 2,3 ay snra druma göre bkrz açarız dedi. bn orta khve tonlrı istyordm ,ftolarda koymuştm begendgm renklern.ıgora royal 5.0 ı tvsye etti adam.htta 5.1 ile karştrablrsn dedi ama ıgora royalnde 5.0 ı çok koyu gbi siyha ykn duruyor.dger mrklrda 5.0 öyle değil bşka hngi marka tvsye edersnz...zaten saçmda kötü kesm yplmştı ,ara makas yplm dedi ablmn kuaförü 1.5 ay önce fln dha ii olur bu kötü görntü gder dedi.kesmi ii olan bi adam dye gvendm.. saçm fena gtmş bnm saçım gürdü bya. şmdi uçlarım cılızlşmş arkda uçlrmn orda saç yok gbi nrdyse. kesmde fena şu an,saçlrmn çoğu gtmş arkdan,yoluk gbi. iyi yanndan bkablcek drumm yok yni.. ya kızlar yrdmnzı beklyorum,fikirlernzi...

..$tgcee.webp$DSC02384y.webp$DSC02387i.webp$tgceer.webp

bu dageçen akşam salonda ıışıkta çekldi arkdan görntsünü çektrdm.burdada saçım kızıl gbi çıkmş. ışıktan ışığa frkederde bu kdr alaksz ton frkedrmi.

$DSC02376.webp

kızlar bugün gün ışgnda çektim saçımn halini. bir garip vlla.böyle görntü kimsede yok.tamm akmış hali 2 aydr boyatmdm.ama dha önceden de frklı renk oldgnda da yne bikç renkti.artk dzgün bi hale dönmek istyorum..birkaç kuaförle görştm.. renk uzmanyla konştm .şu an açmayla da bşey olamycagnı,mümkün olmndgnı söylüyor.saçnzda çok ton farkllığı var.denk açılamaz.yne renk renk açılır dedi. bi müddet 5.0 ile boyatmalsnz 2,3 ay snra druma göre bkrz açarız dedi. bn orta khve tonlrı istyordm ,ftolarda koymuştm begendgm renklern.ıgora royal 5.0 ı tvsye etti adam.htta 5.1 ile karştrablrsn dedi ama ıgora royalnde 5.0 ı çok koyu gbi siyha ykn duruyor.dger mrklrda 5.0 öyle değil bşka hngi marka tvsye edersnz...zaten saçmda kötü kesm yplmştı ,ara makas yplm dedi ablmn kuaförü 1.5 ay önce fln dha ii olur bu kötü görntü gder dedi.kesmi ii olan bi adam dye gvendm.. saçm fena gtmş bnm saçım gürdü bya. şmdi uçlarım cılızlşmş arkda uçlrmn orda saç yok gbi nrdyse. kesmde fena şu an,saçlrmn çoğu gtmş arkdan,yoluk gbi. iyi yanndan bkablcek drumm yok yni.. ya kızlar yrdmnzı beklyorum,fikirlernzi...

..Eki Görüntüle 139949 Eki Görüntüle 139950 Eki Görüntüle 139951 Eki Görüntüle 139952

canım sen en iyisi gidip igora 7-1 ve 6-0 al ve karıştırıp boya..en iyisi bu gibi duruyor..

Back