Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün gün ışgnda çektim saçımn halini. bir garip vlla.böyle görntü kimsede yok.tamm akmış hali 2 aydr boyatmdm.ama dha önceden de frklı renk oldgnda da yne bikç renkti.artk dzgün bi hale dönmek istyorum..birkaç kuaförle görştm.. renk uzmanyla konştm .şu an açmayla da bşey olamycagnı,mümkün olmndgnı söylüyor.saçnzda çok ton farkllığı var.denk açılamaz.yne renk renk açılır dedi. bi müddet 5.0 ile boyatmalsnz 2,3 ay snra druma göre bkrz açarız dedi. bn orta khve tonlrı istyordm ,ftolarda koymuştm begendgm renklern.ıgora royal 5.0 ı tvsye etti adam.htta 5.1 ile karştrablrsn dedi ama ıgora royalnde 5.0 ı çok koyu gbi siyha ykn duruyor.dger mrklrda 5.0 öyle değil bşka hngi marka tvsye edersnz...zaten saçmda kötü kesm yplmştı ,ara makas yplm dedi ablmn kuaförü 1.5 ay önce fln dha ii olur bu kötü görntü gder dedi.kesmi ii olan bi adam dye gvendm.. saçm fena gtmş bnm saçım gürdü bya. şmdi uçlarım cılızlşmş arkda uçlrmn orda saç yok gbi nrdyse. kesmde fena şu an,saçlrmn çoğu gtmş arkdan,yoluk gbi. iyi yanndan bkablcek drumm yok yni.. ya kızlar yrdmnzı beklyorum,fikirlernzi...
..Eki Görüntüle 139949 Eki Görüntüle 139950 Eki Görüntüle 139951 Eki Görüntüle 139952