• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar uzman birinn yardmna ihtyacm var..

cnm forumda bri onu demşti .ama yeni buldgm bi kuaför, tvsye üzerne gttgm bi kuafördeki çocukta dedki; şu an 6.0 ile 7.1 boyarsan hçbşy frketmz dibn üst ksmn braz dha açık olur sarmsı olur..dger trfdaki farklrda kpanmz dedi. bn ne oldgu belrsz bşey olsn istemyorm.saçm zaten rangrenk drumda bn 6.0 ile sdce boytsam ble saçm ne renk olacak blmyormki.en son bi kuaförm 6ile devam edelm dyordu.hdi devam edlm pk saçmn ne renk olcak. 6.0 tutmzki bnm saçıma koyu kumral gbi bi ton çkmıoki bnde. khve tonu da çkmıo. yoksa 1.5ay önce ıgora royal 6.0 ile boynmştı saçm koyu syha ykn bşey çktı ve kumralla alakası yoktu..bna öyle bi numra söylenckki bnde az çok ne çıkablcegni biliym,ona göre güvenym.. ekimde saçma ıgora royal 5.6 yplmştı.senn saçna anca bu olur khve tonu vs.kşke onla boytmya devam etsydm. ıgorann katalgnda khve sersnde gözkyo.kızllk yok gbi duruyor.ama bnm saçımda kırmzlk baskın olnca bnde dedm sz nptnz kızllı bi renkmi yptnz saçıma vs. vs...

cnm sana elimden geldiginde yardımcı olmaya calıstım inş bi karar verebilmişsindir daha fazla kişinin yardımcı olmasını istiyosan biraz daha kısa yazmaya gayret et cok uzun yazılar yazıyosun sıkılmasın okuyanlar derdini biraz daha kısa ve öz bi şekilde yazsan cok daha ii olur nacizane tavsiyem

haklısn canm dgru kısaltmyorm.sen bna ne tvsye etmştn unuttm ya senn gönderilenler mesajnda en son ne vardı.iyce kfam karıştı da.. çoğu kşi bşyler dyor. bnmde gelen kutumda çoğu mesaj ynlşlkla silinmiş.benm şu an son sorum var; ıgora royal 5.0 dşnda siyha ykn çıkmayacak,khve tonu olablecek hngi numara ve marka önereblrsnz.içinde kızllk olmayan bi khve tonu olmalı.yda güzel bi khvce tonuna biraz küllü katılsa kızllgnı alırmı? şu linke son kez bakarsan sevinrm.. bu azcık uzun ama tam okursan ve blgi sahbysen cevabnı bvekilyorum..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/421641-kuaforuzman-vb-yardim-etsin-lutfen.html

Back