Saç Rengi ve Saç Boyama loreal matrix boya silici kullanan varmı tecrüberleriii !!!

kedicii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
17
0
36
Adana
saçımı 1,5 yıldır boyamıyordum açlarda çok az boyalı kısımları wardı gittim koyu kestane boadım çokk pişmanım siah oldu resmen loreal matrix boya silici yıpraıormu nasıl uygulanıor yardım

merhaba canim
sacını sildinmi matrixle yine burada matrix sac silici için konu görmüştüm cok iyi bir ürünmüş güvenle kullanabilirsin sacı hıc yıpratmıyormuş renk açma özelliğide varmış

canım daha yapmadım şuan akıtıyorum rengi beyaz sabunla açıkçası çok duyulmuş bişi olmadıı için korkuorum yapmaya renk tonunu açıp üzerine boya yapmayı düşünüyorumm

canım daha yapmadım şuan akıtıyorum rengi beyaz sabunla açıkçası çok duyulmuş bişi olmadıı için korkuorum yapmaya renk tonunu açıp üzerine boya yapmayı düşünüyorumm

Sabun: Saç kesinlikle sabunla yıkanmamalıdır. Sabun saça yapışır, nefes almasını engeller. Oysa ki saçın üzerindeki kirlerle birlikte akıp gitmesi gerekir. Sabunla yıkadıktan sonra saçınızı şampuanla yıkasanız bile sabunu arıtamazsınız

bence sabunla hem sonuç alamazsin hemde sacini siliciden daha cok yipratirsin sabun sacindaki boyayi yeterince akıtmaz sunku boyadigin renk neredeyse siyah üzerine boya yaparsan yine koyu tonlar elde edersin siliciden neden korkuyorsun tam anlamadım silme işlemi cok yaygin bir işlem saci kesinlikle yıpratmaz bunu orialle karistirma hic alakasi yok benim sacimda koyu kestane hint kinasi vardi dandik bir silici surmustum kinadan kurtulmak için ama renkte neredeyse hic değişiklik olmadi bilen bilir hint kinasindan kurtulmak cok zor yani bu siliciden sonra sacimda zerre kadar değişiklik olmadi üzerine iki sefer orial surdum oyle kurtuldum kinadan yine pek bir yıpranma yada kirik olusmadi sacimda bence sabunla ugrasicagina matrix siliciyi sur bu marka cok iyi kendi siteleride var ordanda bakabilirsin ben cumartesi gunu ilk kez matrix ile sacimi boyadım ve cok memnun kaldim hem market boyasindan daha ucuz hem cok kaliteli

Cidiimisinn peki acaba hemen uygulasam bişe olurmuu boyayalı 5 gün olcak hemen silermi bu rengi bide karamele yada kumrala boyamak istiorum tutarmı bilgi werirsen sewiniriiimm çookk

su konuyu mutlaka oku canim ve sacini matrix ile sil http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/406668-tavsiye-loreal-matrix-boya-silici.html

daha sonra ise güzel bir boya ile boya bence market boyasi kullanma ben hata yaptım marketten boya aldim istediğim çikolata kahveyi bir turlu tutturamadim bir aydir neredeyse her hafta sac boyuyorum hem koyu cikiyor hemde cabuk akiyor.Matrix boya cok kaliteli hemde ucuz tupu 90ml yani duble benim sacim belimde ve bir tup bana yetti boya ve iki adet 50ml lik oksidana ben 12 tl odedim aldigim yer kuaför malzemeleri satan bir yerdi ama nette arastirdigimda boya fiyati 16.50 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…