Sabun: Saç kesinlikle sabunla yıkanmamalıdır. Sabun saça yapışır, nefes almasını engeller. Oysa ki saçın üzerindeki kirlerle birlikte akıp gitmesi gerekir. Sabunla yıkadıktan sonra saçınızı şampuanla yıkasanız bile sabunu arıtamazsınız
bence sabunla hem sonuç alamazsin hemde sacini siliciden daha cok yipratirsin sabun sacindaki boyayi yeterince akıtmaz sunku boyadigin renk neredeyse siyah üzerine boya yaparsan yine koyu tonlar elde edersin siliciden neden korkuyorsun tam anlamadım silme işlemi cok yaygin bir işlem saci kesinlikle yıpratmaz bunu orialle karistirma hic alakasi yok benim sacimda koyu kestane hint kinasi vardi dandik bir silici surmustum kinadan kurtulmak için ama renkte neredeyse hic değişiklik olmadi bilen bilir hint kinasindan kurtulmak cok zor yani bu siliciden sonra sacimda zerre kadar değişiklik olmadi üzerine iki sefer orial surdum oyle kurtuldum kinadan yine pek bir yıpranma yada kirik olusmadi sacimda bence sabunla ugrasicagina matrix siliciyi sur bu marka cok iyi kendi siteleride var ordanda bakabilirsin ben cumartesi gunu ilk kez matrix ile sacimi boyadım ve cok memnun kaldim hem market boyasindan daha ucuz hem cok kaliteli