Loreal majirelin 8,34üne boyadı kuaför ben sevmedim ama bakır istemedim kafasına göre boyadı...Ama renk fotodaki gibi değil koyu benim saçım .Canım 8,34 ü açık sarıyla karışr oksidanı yüzde 9lklardan koyarsan tam olur bu renk
8.34 ü hangi açık sarıyla karıştırıcam peki? Majirelin 8.34 ü varsa açık sarıyla neden karıştırayım? Hem açık sarıyla karıştırıp hem oksidanı yüzde 9 yaparsam sapsarı olmaz mı?
Floransa da kutudakinden koyu tutuyor zaten, ben senin elde ettigin rengi tahmin edebiliyorum. Majirelin 8.34üne boyarsan ayni rengi elde edersin, sari karistirmana gerek yok.
Tamam çok teşekkürler, peki bu majireli nerde bulurum, var mıdır her yerde, ben ilk kez duydum. Tüp boya mı, yoksa kutulu mu?
Tamam çok teşekkürler, peki bu majireli nerde bulurum, var mıdır her yerde, ben ilk kez duydum. Tüp boya mı, yoksa kutulu mu?
Rica ederim...
Tüp boya. Kuaför depolarinda ve parfümerilerde bulabilirsin.
Tüp boya tatlım. Kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. Süvari kozmetikte de görmüştüm bir ara ama hala var mıdır bilemiyorum. Bir de bence majirel koyu tutuyor ben 8 tonuna boyuyorum 30lukla 7 gibi oluyor ona göre karışımını yapmanı tavsiye ederim ya da sürekli kontrol et istediğin tona gelince hemen yıka. .
canım senin kndi saç rengin nedir çok beğendim 8.34 le boyanmış saçını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?