• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama L'oreal Floransa Koyu Sarı Dore Bakıra denk renk..

Tospaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
1.769
2.025
248
Kızlar ben uzun denemeler sonucunda tam hayalimdeki rengi bulmuştum, L'oreal 8.34 Floransa Koyu Sarı Dore Bakır. Bu rengi henüz 2 kere kullanmıştım ki renk bir anda kalktı piyasadan. 1 aydır hiçbir yerde yok. Bunun üzerine L'oreal'in müşteri hizmetlerini aradım, onlar da artık bu rengin olmağını söyledi. Şansıma bakar mısınız :(( Ne zamandır buna yakın bi marka ve renk arıyorum bulamıyorum. Syoss Altın Karamel benziyo gibiydi ama boyayınca koyu oldu, kahveye yakın bi renk çıktı. Lütfen 8.34'e en yakın renk önerisinde bulunur musunuz? Eğer böyle bi renk yoksa neyle neyi karıştırsak elde ederiz? Yardım lütfennn!!!

Eki Görüntüle 328599 renk bu...

Son düzenleme:
loreal majirel dede 8.34 koyu sarı dore bakır var ayrıca ınoa markasındada 8.34 var bı bak ıstersen

Loreal majirelin 8,34üne boyadı kuaför ben sevmedim ama bakır istemedim kafasına göre boyadı...Ama renk fotodaki gibi değil koyu benim saçım .Canım 8,34 ü açık sarıyla karışr oksidanı yüzde 9lklardan koyarsan tam olur bu renk

L'oreal Majirel'i ben hiç görmedim, tüp boya falan mı?

Loreal majirelin 8,34üne boyadı kuaför ben sevmedim ama bakır istemedim kafasına göre boyadı...Ama renk fotodaki gibi değil koyu benim saçım .Canım 8,34 ü açık sarıyla karışr oksidanı yüzde 9lklardan koyarsan tam olur bu renk

8.34 ü hangi açık sarıyla karıştırıcam peki? Majirelin 8.34 ü varsa açık sarıyla neden karıştırayım? Hem açık sarıyla karıştırıp hem oksidanı yüzde 9 yaparsam sapsarı olmaz mı?

8.34 ü hangi açık sarıyla karıştırıcam peki? Majirelin 8.34 ü varsa açık sarıyla neden karıştırayım? Hem açık sarıyla karıştırıp hem oksidanı yüzde 9 yaparsam sapsarı olmaz mı?

Floransa da kutudakinden koyu tutuyor zaten, ben senin elde ettigin rengi tahmin edebiliyorum. Majirelin 8.34üne boyarsan ayni rengi elde edersin, sari karistirmana gerek yok.

Son düzenleme:
Floransa da kutudakinden koyu tutuyor zaten, ben senin elde ettigin rengi tahmin edebiliyorum. Majirelin 8.34üne boyarsan ayni rengi elde edersin, sari karistirmana gerek yok.

Tamam çok teşekkürler, peki bu majireli nerde bulurum, var mıdır her yerde, ben ilk kez duydum. Tüp boya mı, yoksa kutulu mu?

Tamam çok teşekkürler, peki bu majireli nerde bulurum, var mıdır her yerde, ben ilk kez duydum. Tüp boya mı, yoksa kutulu mu?

Tüp boya tatlım. Kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. Süvari kozmetikte de görmüştüm bir ara ama hala var mıdır bilemiyorum. Bir de bence majirel koyu tutuyor ben 8 tonuna boyuyorum 30lukla 7 gibi oluyor ona göre karışımını yapmanı tavsiye ederim ya da sürekli kontrol et istediğin tona gelince hemen yıka. .

Rica ederim...
Tüp boya. Kuaför depolarinda ve parfümerilerde bulabilirsin.

Şimdi netten baktım, çok koyu görünüyor renk kataloğunda, umarım boyayınca öyle olmaz. Yüzde 9 luk oksidan mı koyayım peki yoksa 6'lık mı? Lorealin kutu boyasında 6'lık çıkıyordu, ben de 6 kullanıyordum.

Tüp boya tatlım. Kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. Süvari kozmetikte de görmüştüm bir ara ama hala var mıdır bilemiyorum. Bir de bence majirel koyu tutuyor ben 8 tonuna boyuyorum 30lukla 7 gibi oluyor ona göre karışımını yapmanı tavsiye ederim ya da sürekli kontrol et istediğin tona gelince hemen yıka. .

Evet bana da koyuymuş gibi geldi :(( Sanırım oksidanı iyi ayarlamam gerekecek. Sağol canım..

$377330_279162172136140_100001270784679_895166_712107041_n.jpg

Kızlar işte Loreal 8.34 buydu, benim şu an elde etmeye çalıştığım renk bu yani. Fotoğraf kendi saçımın bu renkle boyanmış hali. Bu güzelim rengi kaldırmak hangi akla hizmet hiç anlamadım.

Kızlar Majirel'in 8.34 ünü aldım sonunda bugün, renk kataloğunda çok koyu göründüğü için sizin de tavsiyelerinizle 30'luk oksidan aldım. Umarım bu kez de çok açık bi renk olmaz, buradan sonucu yazarım boyadığımda. Yardımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, sevgiler :16:

Kızlar boyadım saçımı, 10 dakika sonra yıkayacağım, çok heyecanlıyım, bakalım nasıl bi şey çıkacak ortaya :44:

Oksidanı 9 kullandığım halde koyu oldu maalesef, istediğim rengi yine elde edemedim :19:

Piyasadan kalkan L'oréal 8.34 tekrar satışa sunulmuş kızlar, bugün aldım :52:

canım senin kndi saç rengin nedir çok beğendim 8.34 le boyanmış saçını

canım senin kndi saç rengin nedir çok beğendim 8.34 le boyanmış saçını

Kendi saçım kumral ama yaklaşık 2 yıldır hep bakır tonları kullanıyorum. Yani yukardaki fotoğrafta zeminim bakır. Ben de çok seviyorum o fotoğraftaki rengimi de işte tuttular boyayı kaldırdılar. Neyse ki dün tekrar buldum, çok tatlı bi renk gerçekten. Beyaz tenliysen sana da yakışır. Senin saçın renk şu an?

Bu da Majirel 8.34 le boyanmış şu anki saçım kızlar, bunda bakırlık daha yoğun, diğerinde ise dorelik daha yoğundu. Ki benim istediğim de doreliğin daha yoğun olmasıydı. $IMG-20120129-00666.jpg

Back