• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Loreal egzama yaptı

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
Katılım
29 Mayıs 2013
Mesajlar
3.986
Emoji Skoru
7.216
Puanlar
358
Bir haftadır gratis den aldığım loreal cild kusursuzlastirici yı kullanıyordum. Şu 30 yaş altı için olan kırmızı paketli ürünü ve boynumda avuç içi büyüklüğünde kızarıklık oldu, doktor egzama olduğunu ve son zamanlarda kullandığım farklı bir ürün varsa o sebep olmuştur dedi.
Eve gelip kızarık derimi nemlendirmek için nemlendirici sürdüm başka bir marka sorun olmadı. Sonra yatmadan lorealin nemlendiricisini sürdüm, sanki asit sürmüşüm gibi yaktı. Loreal 'ın yaptığı kesinleşmiş oldu.
 
Cildin yapısına göre değişiyor ama ben coresatin nemlendirici kullanıyorum ve çok memnunum. tavsiye ediyorum.
 
Back