comebaby tek yumuta ikizlerim Kayıtlı Üye 29 Mart 2007 1.226 6 116 İstanbul 18 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi comebaby #1 ark.şimdiye kadar palette natural kullandım fakat istediğim rengi elde edemiyorum ben bal köpüğü istiyorum ama nedense koyu oluyor boyamı değiştirmeyekarar verdim loreal bal köpüğü aynı rengi veriyormu acaba kullananlar memnunmu
ark.şimdiye kadar palette natural kullandım fakat istediğim rengi elde edemiyorum ben bal köpüğü istiyorum ama nedense koyu oluyor boyamı değiştirmeyekarar verdim loreal bal köpüğü aynı rengi veriyormu acaba kullananlar memnunmu
1kalan Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2009 38 0 96 Kocaeli 19 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi comebaby #2 lorealin bal köpüğü paletteden daha açık oluyomuş bilgin olsun
1kalan Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2009 38 0 96 Kocaeli 19 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi comebaby #3 ben de palette açık kumral boyadım ama sevmedim alttada plati röfle vardı şimdi loreal bal köpüğü yapıcam müthiş bi renk
ben de palette açık kumral boyadım ama sevmedim alttada plati röfle vardı şimdi loreal bal köpüğü yapıcam müthiş bi renk