Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 7.43 ve 10.0 karışımı nasıl olur?

deneytupu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
18
2
86
35
Kayseri
Hanımlar merhaba. Öncelikler bayramınız kutlu olsun ^.^
gelelim soruma. lorealin preference serisinden 7.43 açık kumral bakır dore ile 10.0 çok çok açık sarı ile karıştırmayı düşünüyorum. Fakat sonucu risk etmemek için bir sorayım dedim :) sizce nasıl olur? bu arada gayeeet beyaz bir tenim ve sarı saçlarım var :) $Loreal-Preference-Set-Sac-Boyasi-10-Iskandinavya-Cok-Cok-Acik-Sari-43348.jpg $Loreal-Preference-Set-Sac-Boyasi-7-43-Shangrilla-Acik-Kumral-Bakir-Dore-43356.jpg $Loreal-Preference-Set-Sac-Boyasi-10-Iskandinavya-Cok-Cok-Acik-Sari-43348.jpg $Loreal-Preference-Set-Sac-Boyasi-7-43-Shangrilla-Acik-Kumral-Bakir-Dore-43356.jpg $Loreal-Preference-Set-Sac-Boyasi-10-Iskandinavya-Cok-Cok-Acik-Sari-43348.jpg $Loreal-Preference-Set-Sac-Boyasi-7-43-Shangrilla-Acik-Kumral-Bakir-Dore-43356.jpg

senınle herseyımız aynıymıs canım :)
sacım suan acık kumral platinden bu renge getirdim simdi bakır tonlarını dusunuyorum
lorealin 7.43 rengını bende gordm hayran oldum bıde 5li bi ton vardı o da cok guzel dı ama cesaret edemedim simdi napsam bilemiyorum :52: kararını heyecanla bekliyorum :34:

senınle herseyımız aynıymıs canım :)
sacım suan acık kumral platinden bu renge getirdim simdi bakır tonlarını dusunuyorum
lorealin 7.43 rengını bende gordm hayran oldum bıde 5li bi ton vardı o da cok guzel dı ama cesaret edemedim simdi napsam bilemiyorum :52: kararını heyecanla bekliyorum :34:

hala karar aşamasındayım :) cesaret edemiyorum açıkçası koyu tutarsa diye

Garnier'in romantik bakırını deneyebilirsin çok açık bir bakır istiyorsan, bu ikisini karıştırınca daha koyu tutar muhtemelen.

kremsokola'nın dediğini yazacaktım ben de. garnier'in 8.04 rengi var ama yine de çok çok açık bakır elde etmezsin, bu yüzden 8.4 ile 10 veya 11 levelinde bir boyayı karıştır açık istiyorsan.

Back