- 16 Kasım 2014
- 35
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi mervecan85
Aslında tam tersi; ama yolunda gitmeyen bişeyler bende seziyorumburç yorumlarıma bakıyordum az önce seninkine de bakayım dedim: '' Kendinizi beğenmiş tavırlar içinde bulunuyorsunuz. Bu tavırları sergilerken zevk alıyorsunuz fakat bu tutumunuz uzun süreli kopukluklara sebebiyet verebilir. İnsanlıktan uzak tavırlar sergilerken bencilce davranışlar gösterdiğinizin farkına varmalısınız. İlerleyen günlerde beklemediğiniz durumlarla karşılaşabilir ve pişman olabilirsiniz''
Kova burcuyum ben; ve bu aralar bulutlar üzerimdeTabi ki dua ederim senin için tatlım ama burç yorumlarını okuduğum yerde genelde doğruluk payı yüksek oluyor, açıkçası endişelendim senin için. Sen yine de farkında olmadan göz ardı ettiğin şeyler var mı bi düşün tatlım, üzülmeni istemem yani:)
Biz özelden görüşelim; gmzbgklc@gmail.comHala bulutlar üzerindeyse tatlım hiçbir şey yapmadığından olabilir, bir şeyler yap bence, bir şey yapmazsan belki yağmur yağar, yaparsan bakarsın belki bir güneş doğar:)
saçınız hala bu renkte mi bi kaç açıdan çeker misiniz ? bu renge bayıldımmmmmm. ne soluk bu bakır ne tam kızıl. tam istediğim gibi :)merhaba,
büyük ihtimalle bu işlemden sonra renk daha da belli etmiştir kendini. fakat istediğiniz sonuç mudur tam olarak bilmiyorum.
Ben sultan bakırı ve tarçın bakırı karışımından aklımdaki rengi tutturdum.
Merhaba, oranı nasıl olmamerhabaa,
vital 6-65 ve palette tarçın bakır karışımı tam istediğiniz renk olacaktır. fakat vital dore kahve olacak numarayı yalnış hatırlıyor olabilirim :)
Merhaba, bu karışım için oran paylaşabilir misiniz? Palette tarçın bakır 8.77 mi yoksa 7.77 mi olacakmerhabaa,
vital 6-65 ve palette tarçın bakır karışımı tam istediğiniz renk olacaktır. fakat vital dore kahve olacak numarayı yalnış hatırlıyor olabilirim :)