Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal 7.43 Sultan bakırı ve 6.45 Sıcak Bakır Kahve

bu markanın karameli de var onu kullanabilirsin. zaten saçının zemini gayet uygun bence. orta tonlarda karamel elde edersin.

ille de açık karamel istiyorum dersen saçını 1-2 ton açıp onun üzerine boya yapman gerek.

Çok teşekkür ederim :)

bu arada benim saç rengim de bu. numarası 8.43 . saç zeminim koyu olduğu için biraz orta tonlarda bir renk oldu.
ışıktan dolayı da dipleri açık renk gözüküyor.Eki Görüntüle 1294157
Gayet hoş, çok beğendim :) bu markayı deneyeceğim. Peki karamel renge Sıvı peroksit olarak 6 mi almalıyım? Birde içine farklı bir renk karıştırmam gerekir mi? Yalnızca karamel iyi mi?

Gayet hoş, çok beğendim :) bu markayı deneyeceğim. Peki karamel renge Sıvı peroksit olarak 6 mi almalıyım? Birde içine farklı bir renk karıştırmam gerekir mi? Yalnızca karamel iyi mi?

eğer diplerinde çok beyazın yoksa fark etmez diye düşünüyorum. benim beyazım yok ama %9'la yapıyorum hep.
saçında nasıl bir yansıma istediğine bağlı. altın kahveyle veya bakırla karıştırırsan hoş bir sonuç elde edeceğini düşünüyorum.

mesela böyle bir renk istiyorsan altın kahve koymalısın. yarıya yarıya oranlarını ayarlasan bu rengin 1-1,5 ton koyusunu tutturursun. çünkü saç zemininin rengi biraz orta koyulukta.

Sanırım yalnızca karamel rengini sade olarak kullanacağım. 2 tüp gider, beyazlarım var maalesef peroksiti 9 mu almalıyım acaba, konuya hakimiyetiniz çok hoşuma gitti. Böyle akıllı ve bilinçli insanları her zaman tebrik ederim :)

teşekkür ederim.

1 tüp yeterince büyük zaten. %9 peroksit almalısınız.
resimden anladığım kadarıyla saçlarınız kısa . zaten düzgün bir şekilde sürdüğünüz zaman 1 tüpün artması gerekiyor.

ayrıca beyazlarınız varsa direk karamele boyarsanız dipleriniz çok açık bir renk olur.
o yüzden önce tüpteki boyanın %70'ini ve çikota kahve tüp boyanın da %10'unu peroksitle karıştırın. bunu diplerinize sürün. zaten boya hemen beyazları kapatıyor.

saçınızdaki beyazların tamamen kapanmasına yakın yani yaklaşık 15 dk sonra saçınızın boy kısımları için de ;
karamel tüpteki kalan boyayı (yani kalan %30'u) peroksitle karıştırarak saçınızın boy ksımlarına sürün. yaklaşık 5 dakika da böyle bekleyin.

Merhaba sultan bakırı başlığını yazdığınız için size yazıyorum. Sultan bakırı renginin bir ton koyusunu yakalamaya çalışıyorum biraz da mat bir ton. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba sultan bakırı başlığını yazdığınız için size yazıyorum. Sultan bakırı renginin bir ton koyusunu yakalamaya çalışıyorum biraz da mat bir ton. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
merhabaa,
vital 6-65 ve palette tarçın bakır karışımı tam istediğiniz renk olacaktır. fakat vital dore kahve olacak numarayı yalnış hatırlıyor olabilirim :)

teşekkürler, peki 6.65 yerine 3.65 çikolata kahve kullansam sizce nasıl olur acaba? uyum olarak kötü bir tercih gibi geliyor ama 6.65 ten daha güzel olabilir mi diye de merak etmiyor değilim aslında

ben denedim vital dore kahve-tarçın bakır , bugün 2 kişi yolda sordu saçımın rengini :)

Çok kararsız kaldım, bi resim göndermeniz mümkün mü, çikolata kahve de aklım kaldı ama çok güzel görünüyorsa kahve sizin seçiminizi numero 1 yapcam :)

çikolata kahve bakırın ışıltısını kapatır, dore bakırı destekler bu yüzden tarçın bakırla-dore kahve yi denemelisiniz zeminde bundan koyu olmaması kaidesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…