- 12 Ağustos 2014
- 31
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi mervecan85
Süpersinnnnnn, teşekkür ederimmm :) peki karameli tutturabileceğim renk önerin var mi? Bu markaya çok hakim değilim :)tam olarak da bunu öneriyorum :) yalnız dikkat et hemen rengi tutuyo. saçını boyarken de mucizesine inanamayacaksın
Çok teşekkür ederim :)bu markanın karameli de var onu kullanabilirsin. zaten saçının zemini gayet uygun bence. orta tonlarda karamel elde edersin.
ille de açık karamel istiyorum dersen saçını 1-2 ton açıp onun üzerine boya yapman gerek.
Çok teşekkür ederim :)
Gayet hoş, çok beğendim :) bu markayı deneyeceğim. Peki karamel renge Sıvı peroksit olarak 6 mi almalıyım? Birde içine farklı bir renk karıştırmam gerekir mi? Yalnızca karamel iyi mi?bu arada benim saç rengim de bu. numarası 8.43 . saç zeminim koyu olduğu için biraz orta tonlarda bir renk oldu.
ışıktan dolayı da dipleri açık renk gözüküyor.Eki Görüntüle 1294157
Gayet hoş, çok beğendim :) bu markayı deneyeceğim. Peki karamel renge Sıvı peroksit olarak 6 mi almalıyım? Birde içine farklı bir renk karıştırmam gerekir mi? Yalnızca karamel iyi mi?
Sanırım yalnızca karamel rengini sade olarak kullanacağım. 2 tüp gider, beyazlarım var maalesefeğer diplerinde çok beyazın yoksa fark etmez diye düşünüyorum. benim beyazım yok ama %9'la yapıyorum hep.
saçında nasıl bir yansıma istediğine bağlı. altın kahveyle veya bakırla karıştırırsan hoş bir sonuç elde edeceğini düşünüyorum.
mesela böyle bir renk istiyorsan altın kahve koymalısın. yarıya yarıya oranlarını ayarlasan bu rengin 1-1,5 ton koyusunu tutturursun. çünkü saç zemininin rengi biraz orta koyulukta.
Problem yok, ilginize teşekkür ederim :)biraz karışık ama umarım anlarsınız..
Iyi akşamlar...memnun olurum.... ricaedrimm
Merhaba Arkadaşlar,
Bakır rengine olan hayranlığım bir gerçek. Bunun yollarını ararken maalesef daim olarak gittiğim kuaförüm bile her boyamasında aynı rengi tutturamıyor. Günümüz şartları pahalı da buluyorum kuaförleri, çok sık beyazları çıkanlar için tek çözüm yolu evde boyamak.
Neredeyse tüm markaları denedim. Hepsi ya akarak kalıcılığını kaybediyor yada rengi tutmuyor. Bilinçli boyamalardan bahsediyorum. Saçlarıma sıfırdan başlamak için kuaförde açtırdım ve üzerine açık bir bakır tonu geçmesini istedim. Devamını evde uygulamak için açılmış bir saçla da evden çıkamazdım. Nitekim öylesine bir boyayla çıktım ilk yıkamada uçlar çok açık tuttu. Yıkadıkça da üstler bakır altlar sarı kaldı. Çıldırmamak an meselesi. Tekrar boyattım yine aynı şey. Bir çok boyayı da denediğim için Loreal pahalı bir marka ama insana istediğini de veren bir marka. Hep kurtarıcı boyam olmuştur. 6.45 sıcak bakır kahveye boyadım. İlk boyamada çıkan renge bende inanamadım koyu kızıl ! şok yani.
4-5. yıkamada kutunun kapağındaki rengi buldum bu benim içimi çok rahatlattı. Eğer evde boya yapıyorsanız benim önerim Loreal serisi olacaktır.
Danışmak istediğim şey şu sizce kapak fotoğrafındaki sıcak bakır kahveden sonra sultan bakırına boyarsam dipler çok açık eski boyalı olan yerler koyu tutar mı? yada tüm saçı aynı renk tonunda tuttururmuyum?
Size şu anki saçımın rengini de sunuyorum,
merhabaa,Merhaba sultan bakırı başlığını yazdığınız için size yazıyorum. Sultan bakırı renginin bir ton koyusunu yakalamaya çalışıyorum biraz da mat bir ton. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?