• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 7/43 ile hüsrana uğradım

canım boya boyayı açmaz. ancak açıcıyla açıp, boyamak gerekir o da senin saçın permalı olduğu için olmaz, yanar saçların :50: ne yazık ki dipleri uç renge boyayıp beklemen gerekir...

ayrıca permalı saç boyayı daha koyu tutar.. yani saçını hangi boyayla boyarsan boya permalı kısımlar daha koyu tutacaktır benimde saçım permalıyken öyle oluyodu hep.. boyanın hatası değil yani

7/43 ile boyadım saçlarımın sadece dipte uzayan yerleri açıldı diğer kısımlar da oynama olmadı bile 5 ay önce perma yaptırmıştım 8 aydırda saçımı hiç boyamadım ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşların fikirlerini bekliyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=355193&d=1330281317

canım ben daha 1 ay oldu perma yaptıralı ve 4 yıldır da yaptırıyorum. Kuaför her seferinde perma ve boya ilaçlarının birbirine zıt olduğunu söylüyor. O yüzden diğer arkadaşlarının dediği gibi boyanın suçu değildir o. Permalı saç boya tutmuyormuş ilacından dolayı...

Back