- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar saçlarım şuan açık kumral gibi. 6.1 ile boyasam nasıl bir renk olur turunculuk ve yeşillenme olur mu? Bir de saçlarımda yer yer açıcılar var. Oralara boya uygularken nasıl uygulamalıyım. En son açıcı olan yerleri mi boyamalıyım ?
Selam, Loreal 6.1 küllü açık kahve tonunda ve saçında açıcıyla açılmış sarı tonlar varsa, düşündüğün 6.1 tonu küllü olduğu için yeşillenme yapabilir. Açıcılı kısımlarını açık kumral tonlarında boyayarak kapatıp, bir kaç ay sonra aktıktan sonra küllü tonlara geç derim.![]()
Selam, cevap verdiginiz icin tesekkur ederim:)Ben yaklasik 2 ay once kumral boyadim acik yerler kapansin diye. Akinca yine sarilar ortaya cikti.
2 hafta falan once de koyu kumral yaptim ama hic koyu olmadi tamami acik kumral gibi oldu. Buna ragmen yesillenme yapar mi? Loreal 6.1,7.1 majirel cok guzel diyolar. Dogal tonlarda bi kumral icin ne yapmaliyim? Suan acik kumral. Ozellikle dipler daha acik.
Pallete 6no çokgüzel saçında tutar yap bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pallete 6no çokgüzel saçında tutar yap bence
Ha bi de turunculuklari kapatir mi. Bakira dondu resmen sacim :|
Simdi fotografimi koyacagim canim turunculuklar var sacimda. Küllü boya kapatiyormus. Evet diplerle uclari esitlemeyi kesinlikle istiyorum. Bahsettimiz 6.1 yada 7.1 yapmaz mi bunu :/
Cnm bence loreal 6.1 ile palette 6 numarayı karıştır boya derim. Dediğin gibi küllü olan loreal 6.1 turunculuğu alır. palette 6 da tonu dengeler. İkisini karıştırıp boya bence istediğin gibi olur. Loreal 7.1i kullanma çünkü açık bir ton eşitleme yapmak için![]()
Canım bende pek anlamıyorum saç renklerinden ama 6.0no kapatır hepsıni bana göre çünkü sıfırlı olunca no icinde başka birenk olmuyomuş yani şöyle kızıllik bakirlık yok yani sadece rengin kendisi oluyo anlata bildim umarım
Cok tesekkur ederim. Saclarim dogal bir kumral olur mu dersiniz? Ne koyu ne acik.
1-2 güne boyayacagım foto atarım :)sonucu bildirirmsiniz aynı sorun bend e var
Boyadimmsonucu bildirirmsiniz aynı sorun bend e var