Saç Rengi ve Saç Boyama loreal 5,15 buzul kahve kullananlar

ingilizceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
567
3
96
41
Denizli
sacımı buzul kahveye boyamak ıstıyorum ama açık zemini bile simsiyah yapıomus dıye duydum kullanan var mı dogru mu :18:

5.15 değil ama voila 5.1 kullandım ben hiçte korktuğun kadar koyu olmuyor şimdiki saçına da bağlı açıksa istesende koyu olmaz zaten ama koyuysa bu renkten vazgeçmelisin

olur bence çünkü ben elde etmiştim yalnızca açık bir kızıla boyaman gerekiyor tabi ki saçında siyah boya yoksa ve iyice şu an ki boyayı akıtman gerek... demek istediğim bir kaç ay beklemen

olur bence çünkü ben elde etmiştim yalnızca açık bir kızıla boyaman gerekiyor tabi ki saçında siyah boya yoksa ve iyice şu an ki boyayı akıtman gerek... demek istediğim bir kaç ay beklemen

siyahımsı ama genelde koyu kahve gibi görünüo güneşe çıkınca koyu kahve duruomuş.kolestonun kızılını yapsam mürdüm çıkarmı acaba

siyahımsı ama genelde koyu kahve gibi görünüo güneşe çıkınca koyu kahve duruomuş.kolestonun kızılını yapsam mürdüm çıkarmı acaba

mürdümden kastın acaba şöyle bir renk mi?eğer böyle birşeyse dediğin kolestonla boyamıştım ama nosunu hatırlamıyorum.

Eklentiler

• $080820101834.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 2.209
eğer yanlış hatırlamıyorsam benim boyadığım boya koleston vahşi kızıldı.kendi saçım koyu kahveydi uçlardada yaklaşık olarak 1 karış kadar palette kahve köpüğü vardı.ilk boyadığım zamanlar her yer eşit gibi duruyordu ama kızıl zamanla aktı ve uçlardaki kahve köpüğü olan yerlerde renk farklılaştı ama kendi saçımın olduğu yerlerde herhangi bir renk değişimi olmadı yani kendi saçımda renk güzel tutmuştu.ama boyalı yerlerde belli bir süre sonra renk ayırıyor.bilgin olsun.bu arada saçını komple bu renge boyamadan önce bir tutamında dene çünkü senin saçında siyah boya var tutmayabilir.sonra dipler farklı uçlar farklı olursun.
şahsen ben denedim küllü açık sarıyla boyadım koyu kahve boyalı saçımı ama tabii dipler açıldı diğer yerler aynen kaldı hala diplerde belli üstüne tekrar koyu kahveyle boyamış olmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…