Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar yorumları okudum lolita lempicka parfümden bahsedenler olmuş bende merak ettim baktım ama birsürü çeşiti var hangi parfümünü sevdiğinizi açıkça yazsanız, sizin yorumlarınıza göre bende sipariş etmeyi düşünüyorum da, şimdiden teşekkürler
bu iki parfümden 2 numarayı kullandım. güzel bir kokusu var. kurabiye gibi kokuyor dedikleri parfüm bu. fakat genç kız kokusu. yaşınız 25 ve üzeri ise tavsiye etmem. diğer koku ise biraz ağır geldi bana pek beğenmemiştim. bu ikisinden hangisi dersen 2 numara daha güzel
ben de tatlı kokulu olan var resimdeki 2 numaralı olan 27 yaşındayım ama yaş sınırı koyulacak bir koku gibi durmuyor tanıdığım herkes çok beğeniyor soruyor çok yakıştırıyorum kendime.ağır bir koku ve hoş
kesinlikle iki numara, çok beğendiğim bir koku ancak yaş olayı diye bir şey yok bence de çünkü her yaşa gidebilecek bir koku bu, ama yinede asla denemeden alma derim, parfüm başkalarının tavsiyesiyle olacak bir şey değil bence.