lolıta da ucuzluk....

waysssssss bensiz kaynatın hepsnide biliyorum:))))))armınıyı tek geçerim balım yaa tahrik edici kışkırtıcı çcosturucu gerisini saymayayımdehset işte...

bellı kuşum:))))))birde birsey dıcem ulan biz bir toplansak bir alışversie çıksak varyaaaaaaaaaaaaa oooooooooo olummm süper olur hee:)))))))))akllma geldı nerden geldıyse...

212 favorimdir dalında
üstüne tanımam
viktor rolfden sonra tabi :)

selin ne olcak ülke ekonomisi kalkınır, kriz biter, esnaf ihya olur!hihoyyyt!tabi peşin para almak lazım sıcak sıcak vereceksinfisfisfis bankayla olmaz bu iş! kredi kartların yüklen yüklen nereye kadar değil mi:mymeka:?eee o da şu anda bizde yok krize devam anlicen!
gurbaacım bak bu parfümleri bende çok merak ediyorum a.sama eşim beni boşayabilir diye korkuyom al al nereye kadar?!:1shok:...ama belki de daha çok aşık da olabilir?CADIARZU

annem bence daha çok aşık olur bunları senin için yapıyorum serseri felan dersim iki tane jan janlı kelımeyle olay biter benceşakkıdı

hııııı dur bi ben onada bakayım bariiii
viktordamı 212 tarzda bir kokumu peki?

valla ben bayan halimle 212 yi koklayınca mest oldum kaydirigubbakcemile3

viktor da dehşet bi kokudur
zaten afrodizyak içeriyor
sexy bi koku yani....

bişicik olmaz canım benim
hayatta hep kocaların cüzdanı düşünülcek değil ya
biraz da kendinizi düşünün beaa :smiley-cool:

waysssssss bensiz kaynatın hepsnide biliyorum:))))))armınıyı tek geçerim balım yaa tahrik edici kışkırtıcı çcosturucu gerisini saymayayımdehset işte...

bak sen böyle diyince canım çekiyor kııızzzz

yani armani she yiii:roflol:

bişicik olmaz canım benim
hayatta hep kocaların cüzdanı düşünülcek değil ya
biraz da kendinizi düşünün beaa :smiley-cool:
[/QUOTE]

kızz gurbik afferin sana:lepi: çok doğru söylüyon
kocanın cebini çok düşünürsen oda başkalarını düşünmeye başlar
en iyisi fırsat vermeki aklı borçharçtan sıyrılıp başka şeylere gitmeye fırsat kalmasın

ne akıllıyım ben yaaaaaa
-tatlicadiarzu-

aslında haklısınız da ben kocadan kaçıyom be!kaydirigubbakcemile benim çocuk akşama kadar canımı çıkarıyo valla!hihoyyytadam yazık bana diye dolaşıyo zaten ortalarda! benim için sakat bi durum ortaya çıkmasın sonra?!...CADIARZU

uen kocanın kıymetını bil bence benm bir kocam olsa ona neler yaparım:jeyyar:çocuğuda uyuturum kız bu akşam yap bişeyler yemek yiyin evde snra süper mini bir elbise etek metek biseyler giyin...sonrası gelır evelallah:roflol:

valla çocuk var diyip kocanı es geçme benden söölemesiii

onada çocuk gibi bak kız derin :roflol:

Kızlar merhaba,
Ben yeni üye oldum a.s

Lolitanın L Lolita Lempicka ve Forbidden Flower (yeşil şişe) parfümlerinin ikisinide bu kampanyadan aldım...

Forbidden Flower çok güzzel, orijinal Lolita (mor şişe) ile hemen hemen aynı gibi, sadece biraz daha hafif...

L Lolita Lempicka (denizkızı kokusu denilen) ise çok değişik bir koku...ilk başta yoğun bir tarçın kokusu geliyor...sonradan vanilyamsı bir çikolata gibi kokuyor...
bende üstüme sigara dumanı sinmiş gibi olmadı kaydirigubbakcemile3
bu koku herkesin seveceği bir koku olmayabilir, ama ben sevdim yerimseniben

valla çocuk var diyip kocanı es geçme benden söölemesiii

onada çocuk gibi bak kız derin :roflol:

yaw kızlar işte çocuk benimki gibi canavar olunca olmuyor o dediklerinizhihoyyyt üç yıldır doğru düzgün uyku ve dinlenme yok bana:1shok: kız kıçında pil varmış gibi geceli gündüzlü durmuyo!kaydirigubbakcemileeşim daha çocuk mocuk istemem diyo!masterdı,askerlikti doktoraydı derken gına geldi bizekafamçokkarıştı ama ben mini elbise giymeden de seksiyim kız! her daim dipçik gibiyim yıkılmadım ayaktayım!bu arada lolitanın duş jeliyle birlikte kullandım şimdi durdukça iyi oluyor koku gerçekten ilk sıktığımda boğdu beni biraz ama!eşimde bu yılki parfüm hakkını doldurdun diyor ama çaktırmadan yaparız yine bişeyler!...:lepi:

kzım bu çocuk kime çekti o zaman böyleeee :1shok:
adam resti çekecek bak ben sööliiimm :jeyyar: :jeyyar:

hoşgeldik aramızaaaaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

kzım bu çocuk kime çekti o zaman böyleeee :1shok:
adam resti çekecek bak ben sööliiimm :jeyyar: :jeyyar:

offff kafayı yedirtcek bana bu farfümler :))))

bizim iki tarafta çok hırlı değil ki!herkes biraz kaçık ve hiper?-tatlicadiarzu-özellikle baba ve anneanne karışımı!adam zaten bunalıma girdi sorma ya:1shok:!?unutmadan bugün parfümlere baktım armani çok hoşuma gittia.s!bende güzel durdu!eşime koklattım çok seksi dedi nedense?!CADIARZU

kızlar 2 gündür yokum yaa özledim sizi yarında yokum ama yakında gelecem:) yalnız lolita konusu çpluk çocuk konusuna dönmüş hehe :) eee parfümlerden ne haber alan varmı başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…