lolıta da ucuzluk....

özel biryere giderken sıkamam ben onları hugom felan var menım alam ya.:))))))))))Koptum yanlız...

la koptum laaa süpersin sık canım ne olcak kaç paralık koku ki... ben onu ole makarasına soyledım:roflol::roflol::roflol::roflol:

bak seennn kaçparalık kokuymuş alam yaaakaydirigubbakcemile
süslü şeyykaydirigubbakcemile3

valla bu aralar ben parfümlere çok sardım yine
Allah hayır etsin sonumu, hepsinden alasım geliyor yaa
nolcek böle bilmiyoommm kafamçokkarıştı

hadi kızlar ben kaçtım şimdilik
çünkü işim varr delikafadulden
öpüldünüzz, sonra girerim yinesengözlerimebaksanab
lülülülülülü lülülülülülü

ya kızlar bugün heryere baktım ama lolitanın bu indirimdeki parfümünü bulamadım.. o elma gibi şişesi olanlar vardı onların kokularınıda hiç beğenmedim. yeşili öksürük şurubu gibi kokuyordu, mor gibi olanıda şu araba kokuları olurya sünger gibi bişy ucunda ip olur asarlar :) aynı öle kokuyodu çok ucuz bi koku gibiydi hiç beğenmedim ya... şimdi ikisi kötü olunca bunda çok kararsız kaldım alsammı almasammı ne yapsam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah bunun kokusuda şurup gibi değildir!:uhm:ben gelmesini bekliyorum....

sen diğerlerini koklamışmıydın hiç.. yani herkesin zavki başka çünkü.. ben normaldede pek koku beğenmem.. deli olduğum tek parfüm var oda bvlgari amethyste :)) armani whıte ta hoşuma gidio

kızlar parfümüm geldi ama bana biraz şekerli geldi kokusuCADIARZU yeni sıktım belki kalınca biraz hafifler!:1rolleyes: şişesini de çok beğenmedim ekranda daha güzel görünüyor!Çok üzgünüm çoookarmani nasıl? daha mı hafif bir koku ?bir iki ay önce de ben burberry touch aldıma.s onun kokusu daha güzel bundan bence!ben bu yılki orjinal parfüm hakkımı doldurdum kızlar!:a015:

Burberryi alacaktım kalmamıştı.Lolita aldım,küçük şişeli olanından.
Hiç beğenmedim sigara dumanı üstüme sinmiş gibi kokuyor.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…