kız selin gel öpücem valla seni Şeniz Şeniz
biz aynı düşünüyoruz seninle sengözlerimebaksanab
katılıyorum sana vallaa kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ama duyunca indirimi paylaşayım istedim
ahh ben sana kıyamam, sağol tatlımm benimmmkaydirigubbakcemile5
seni kırmak istemedim, daha ucuzada var demek istedim şekerhihoyyyt
sen yinede kusuruma bakma, kırmak istemedim :teselli:
ayyy kızzzz gelince hemen sıkıyorsun tenine ve kokluyorsun iyice analiz ediyorsunCADIARZU ve hemen bize yazıyorsun, nasıl bir koku olduğunu tarif ediyorsun düşüncelerini biz arkadaşlarınla paylaşıyorsun emi denizim :lepi:
ama unutma bekliyoruzzz kaydirigubbakcemile2
kokumuza hakaret etmeyelım....bu arada the body shopdakı vanıllada süper 30ml 32 ytl ye aldım herkez çok beğenıyor ama bitti hemde kalıcı.pasta gibi kokuyor yaaa süper birsey...manıtamda bayılıo...
kızlar gelsin hemen yazacam size merak etmeyin!a.sselin burda body shop yok :1no2:istanbulda kuzenim baktı benim için o kokuya beğenmedim dediCADIARZU!bende gittiğimde bizzat bakacağım!vanilyaya takmıştım bir ara ben olmazsa duş jellerinden alırım!....
kızlar yaa bişey sorcam size
212 ve
212 sexy
nasıl sizce, 212 sexyi biliyom güzelde sadece 212 nasıl onu bilmiyom
çok güzel diye duydum ama CADIARZU
yawrucum işte bnm manıta sewio birde hastaneden kızlarda sewio hemen selin burda diyorlar vanılllaaa die
birde the body shopun yeni bir kokusu varmıs musk mı nee merak edıyorum onuda..:jeyyar:
kızlar iyiki çalısıyoruz şükretmelıyızzz yoksa nerde lolta molıta armanı felan lacoste nerdeeeeeeeee
yok beeeeeeee ne kırılması burda kimse kmiseye kırılmaz biz kimseyi kırmayız zaten....ne güzel sohbet ediyoruz burda..
bin şükür rabbime :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah kimseyi muhtaç etmesin,
biz hangi parfümü alsak diye düşünebiliyoruz yine çok iyiyiz valla kaydirigubbakcemile5
:jeyyar:annem o gurbıkın kokusu ona sor onu.ben kullanıodum ama yeni kokusunu bnilmiom gurbık bilir onun kokusu çünküm o:jeyyar:
yaaa
bu arada gurbik hiç uğramadı bo konuya
gurbiiiiikkkk gurrbiiiikkkk delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?