• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lokumlu Meme Estetiği Ameliyatı

çok geçmiş olsun lokumlu ;) bende tam 1 ay önce oldum ve çok mutluyum. senin gibi kas üstü oldu benimde 225 cc damla meme altından kondu. boyum 1,60 kilom 52 yakın ölçülerimiz yani ;)) bende çooook memnunum. acaba 250 olsamıydı diyorum araara ama sonrada iyi oldu boşver doktorum öle uygun görmüş diyorum. doktoreum denemiş çünkü ameliyat sırasında hepsini. Bende büyük istemediğimi söylemiştim ve önceden azda olsa meme dokum vardı. benimde süreç çok problemsiz geçti, ağrısız sızısız atalttım şuanda yüzüstü rahar rahat uyuyorum unuttum bile ameliyat olduğumu gün geçtikçe daha güzelleşiyorlar. sende bunu göreceksin zaman çok iyi geliyor ;) benim albüm var bakabilirsin arkadaşlık gönderdim sana. seninde albümünü en kısa zamanda bekliyoruz. merak ettim acaba 250 olsaymış nasıl olurmuş bunun örneğini sende görücem sanırım :)))

herkese çok tşk ederim arkadaşlar. vaktim olmadığı için dolduramadım msj limitini ama bugün bitirir albümü koyarım inşallah. ayrıca yüz üstü yatma sürecin 1 ay sonrasında olması çok güzel. ben hep yüzüstü yatan biriydim ve 8 gündür sabaha doğru uyanmaya başladım sırt ağrısından. çabucak geçsin şu günler:) kesi izlerini de özellikle çekip koyacam çünkü benim de en çok merak ettiğim noktalardan biri kesilerin iyileşme süreci&hızı. mutlaka merak edenler vardır. sevgiler:)

çok geçmiş olsun lokumlu ;) bende tam 1 ay önce oldum ve çok mutluyum. senin gibi kas üstü oldu benimde 225 cc damla meme altından kondu. boyum 1,60 kilom 52 yakın ölçülerimiz yani ;)) bende çooook memnunum. acaba 250 olsamıydı diyorum araara ama sonrada iyi oldu boşver doktorum öle uygun görmüş diyorum. doktoreum denemiş çünkü ameliyat sırasında hepsini. Bende büyük istemediğimi söylemiştim ve önceden azda olsa meme dokum vardı. benimde süreç çok problemsiz geçti, ağrısız sızısız atalttım şuanda yüzüstü rahar rahat uyuyorum unuttum bile ameliyat olduğumu gün geçtikçe daha güzelleşiyorlar. sende bunu göreceksin zaman çok iyi geliyor ;) benim albüm var bakabilirsin arkadaşlık gönderdim sana. seninde albümünü en kısa zamanda bekliyoruz. merak ettim acaba 250 olsaymış nasıl olurmuş bunun örneğini sende görücem sanırım :)))

bana yüz üstü yatma konusunda cesaret verdin asortic :) bende ameliyat olalı 1 ay oldu ve hiç ağrım kalmadı ama yüz üstü yatmaya korkuyorum, şeklini bozarmıyım, sabah ağrıylamı uyanırım diye tereddütlerim var.

geçmiş olsun canım. aynı doktora ameliyat olmuşuz. benim de tam 10 ay oluyor ameliyat olalı. gerçekten sonuçtan çok memnunum. ilk başlarda inanılmaz sıkıntılar yaşamıştım. benim göğüs dokum hiç yoktu kas üstü hem daha büyük duruyor hem de daha ağrısız sancısız oluyormuş. benim maalesef kas altı oldu. bilge bey kas üstüne koyabilecek yer bulamadığını söyledi çünkü aşırı düz ve dar bir göğsüm vardı. yaklaşık 2 hafta kendim yatağa yatıp kalkamadım. hep çevremdekilerden yardım istedim. inanılmaz sancılı ve ve sıkıntılı geçti. ama şimdi çok şükür her şey geride kaldı ve sanki göğüslerim hep benimleymişler gibi benimsedim. sadece tek şikayetim var. o da göğüs altı kesisindeki izler. hala hafiflemedi ve çizgi boyunca kabarıklık ve kızarıklık var. sanırım hiç geçmeyecek. acaba lazerle bu izleri yok edebilir miyim?

geçmiş olsun canım. aynı doktora ameliyat olmuşuz. benim de tam 10 ay oluyor ameliyat olalı. gerçekten sonuçtan çok memnunum. ilk başlarda inanılmaz sıkıntılar yaşamıştım. benim göğüs dokum hiç yoktu kas üstü hem daha büyük duruyor hem de daha ağrısız sancısız oluyormuş. benim maalesef kas altı oldu. bilge bey kas üstüne koyabilecek yer bulamadığını söyledi çünkü aşırı düz ve dar bir göğsüm vardı. yaklaşık 2 hafta kendim yatağa yatıp kalkamadım. hep çevremdekilerden yardım istedim. inanılmaz sancılı ve ve sıkıntılı geçti. ama şimdi çok şükür her şey geride kaldı ve sanki göğüslerim hep benimleymişler gibi benimsedim. sadece tek şikayetim var. o da göğüs altı kesisindeki izler. hala hafiflemedi ve çizgi boyunca kabarıklık ve kızarıklık var. sanırım hiç geçmeyecek. acaba lazerle bu izleri yok edebilir miyim?

Bilge bey bana 1-1,5sene sonra silikleşiyor ve teninle hemen hemen aynı rengi alıyor demişti. almasa da başka seçenek yoktu çünkü diğer yöntemleri ne ben istedim ne de doktorum. izleri dert etme hiç. çünkü lazerle de iyileştirilebiliyormuş doku ve renk olarak. okumuştum bi yerlerde ancak ne kadar eski halini alır bilemiyorum.. bu arada senin yumuşama ne zaman başladı? ben 8.günümdeyim. ilk güne göre daha mı yumuşadılar bana mı öyle geliyolar bilmiyorum:) daha düne kadar kaşındığında bile dokunamıyodum elim gitmiyoru göğsüme. iyileşme sürecim hızlı sanki. ya da bana öyle geliyo:)

bana yüz üstü yatma konusunda cesaret verdin asortic :) bende ameliyat olalı 1 ay oldu ve hiç ağrım kalmadı ama yüz üstü yatmaya korkuyorum, şeklini bozarmıyım, sabah ağrıylamı uyanırım diye tereddütlerim var.

bende yuz ustu henuz yatmiyorum yatmamda ya ne olur ne olmaz neme lazim.gerci yuzustu yatmayi yillar once biraktim olmasada olur :32:

matmazelcim bi de gözle görülür çok küçülme oldu mu sende?

canım öyle ciddi anlamda bir küçülme olmadı göğüslerimde. ancak ilk bir kaç haftadaki gerginliğimi yok olacak derecede az bişey küçülmüştür diye düşünüyorum sonuçta vücudunda ödemler oluşuyor. ama benim farkedeceğim kadar küçülmediler. ilk aydan sonra artık yavaş yavaş yumuşamaya ve doğal göğüs görünümününe ve yapısına ulaşıyor. doktor mutlaka söylemiştir masaj yapman da bu süreci hızlandırmada önemli bir etken. benim şimdi normal memeden hiç bir farkı yok. sadece şunu söyleyim öyle lingir lingir de sallanmıyorlar :34:

bende yuz ustu henuz yatmiyorum yatmamda ya ne olur ne olmaz neme lazim.gerci yuzustu yatmayi yillar once biraktim olmasada olur :32:

kızlar eğer ağrınız olmuyorsa yüz üstü rahatlıkla yatabilirsiniz merak etmeyin silikonlar öyle kolay kolay şekil bozukluğuna uğrayacak yapıda bir şey değil. ancak allah korusun ciddi bir kaza sonucu yaralanmalardan kaynaklanan yırtılmalar olur. ben size evli birisi olarak şunu söyleyim 80 kiloyu bile kaldırabiliyorsa bu göğüsler daha da bişeyden korkmayın :9:

Kızlar yüz üstü yatmak yönteme görede degişir,agrı oluyorsa yapmayın.Ben daha yeni yeni yatabiliyorum ama yinede rahat degil yani..Doktorunuzada sorun yatmadan,izin verirse yatın bence...:34:

bende mayısta ameliyat oldum yüzüstü yatabiliyorum ama piskolojik olarak rahatsız oluyorum
farkında olmadan yatarsam sorun yok
ağrı falan olmuyor tabiki eskisi kadar rahat değil çünkü eskiden zaten büyük değildi :)
bence bunu çok dert etmeyin artıları okadar çokki zamanla zaten yatış şeklinizde alışkanlık haline geliyor
benim yatış şeklim şöyle oldu,kolunuzun birini yastığın altına uzatıyorsunuz dizinizi çenenize doğru çekiyorsunuz diğer kolunuzu yastığın üzerine yada kocanızın üstüne atıyorsunuz :1:

Benim kas üstü olduğu için çok ağrısız geçti ve şuanda hiç hissetmiyorum ameliyatlı olduğumu protez olduğunu o yüzden 1 haftadır çok rahat bir şekilde yüzüstü yatıorum hatta 3 gündür falan yüz üstü uyuyorum devamlı hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum. bana doktorum tavsye etmişti yatabilirsen yüzüstü yat diye. çünkü verdiği masajda göğüs uçlarından avuç içlerinle tüm kuvvetinle bastırki protezler yukardan aşağıdan kendine yer açsın ve doğal meme hareketine kavuşsun dedi o yüzden yatabilirsen yüzüsütü yaz aynı baskı olur dedi. bende ilk günlerde 5 er dakika falan denedim sonra baktım problem yok rahat rahat yatmaya başladım çünkü ameliyattan önce hep yüzüstü uyuyan biriyimdir.bu kadar kısa sürede bu rahatıma kavuşmuş olmam süper oldu. kas altı olanlar için bu konuda hiç bir fikrim yok bence doktorunuza danışın ama şekil bozukluğu falan olaağını hiç sanmıyorum heleki kas altı olanlarda ;)))

kızlar eğer ağrınız olmuyorsa yüz üstü rahatlıkla yatabilirsiniz merak etmeyin silikonlar öyle kolay kolay şekil bozukluğuna uğrayacak yapıda bir şey değil. ancak allah korusun ciddi bir kaza sonucu yaralanmalardan kaynaklanan yırtılmalar olur. ben size evli birisi olarak şunu söyleyim 80 kiloyu bile kaldırabiliyorsa bu göğüsler daha da bişeyden korkmayın :9:

ben daha tam istedigim gibi rahat rahat yan yatamiyorum yuz ustu dusunmuyorum bile:40:

bende mayısta ameliyat oldum yüzüstü yatabiliyorum ama piskolojik olarak rahatsız oluyorum
farkında olmadan yatarsam sorun yok
ağrı falan olmuyor tabiki eskisi kadar rahat değil çünkü eskiden zaten büyük değildi :)
bence bunu çok dert etmeyin artıları okadar çokki zamanla zaten yatış şeklinizde alışkanlık haline geliyor
benim yatış şeklim şöyle oldu,kolunuzun birini yastığın altına uzatıyorsunuz dizinizi çenenize doğru çekiyorsunuz diğer kolunuzu yastığın üzerine yada kocanızın üstüne atıyorsunuz :1:

ha ha bu benim yatis seklime benziyor:52:

Back