ridacığım tam anlayamadım ama bu lohusalık kanama bittiğindemi sona eriyor şimdi:uhm:
ben bu cumartesi kırkım doldu. banyomu normal boy abdesti alarak yaptım.(dua harici diğer yapılanları batıl olarak düşündüğümden kendi düşüncemle) ama kanamam damla gibi gelmiş ben hala lohusamıyım şimdi? bu kanama bitene kadarmı ilişki yok? (zaten hoş benimde şimdilik niyetim yok ama normal doğumu denerken yaşadıklarımdan sebep korku vardatatlicadiarzu) bilen bilmeyenlere anlatsında bilelim ya:bbo:
Kardelencim dinen bilmiyorum ama artık rahminin toparlanma süresi bitmiş sadece 40 sonu denilen bir kanama daha olabilirmiş. Sanırım seninki o kanama olsa gerek.Normalde 40 günden sonra kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman ilişkiye girebilirsin.. Bu konu tamamen eşinin anlayışına ve sabrına kalıyor yerimseniben
Benim 11 Gün Arayla Normal Doğum Yaptim Ikizlerimi Kaybettim.kanama çok Oldu Doğumda 1.5 Saat Doğum Hanede Kadim Kanam çok Az Oldu Doğumdan Sonra Hemen Bitti 38 Gün Adet Oldum Bugün 41.günüm
ridacığım tam anlayamadım ama bu lohusalık kanama bittiğindemi sona eriyor şimdi:uhm:
ben bu cumartesi kırkım doldu. banyomu normal boy abdesti alarak yaptım.(dua harici diğer yapılanları batıl olarak düşündüğümden kendi düşüncemle) ama kanamam damla gibi gelmiş ben hala lohusamıyım şimdi? bu kanama bitene kadarmı ilişki yok? (zaten hoş benimde şimdilik niyetim yok ama normal doğumu denerken yaşadıklarımdan sebep korku vardatatlicadiarzu) bilen bilmeyenlere anlatsında bilelim ya:bbo:
ridacigim,bir doktor olarak bana bazen soruyorlar bende 40 gün diyorum iliski icin,ben dnende abdest alsan bile ibadet yapabilirsin ama iliski olmaz diye biliyorum... ama kanama bittiyse eslerde raziysa daha önce caiz mi dinen bunuda soranlar var ama benim bilgim yetersiz bu konuda...aydinlatirsan sevinirim..
ben anlayamadım yazdığından:uhm:11 gün arayla normal doğum nasıl oluyor:uhm: ama ikizlerimi kaybettim diyorsun allah sabır versin canımya çok üzüldüm:çok üzgünüm:
ilk bebğimi kaybettim belki yaşar diye bırakıldı kalma ihtimali vardı bebğim 11 gün dayandı öyl ekaybettim yavrularımısenağlama
ilk bebğimi kaybettim belki yaşar diye bırakıldı kalma ihtimali vardı bebğim 11 gün dayandı öyl ekaybettim yavrularımısenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?