Lohusalık psikolojisi

Cozurkizi71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
27
35
38
Merhaba herkese yeni doğum yaptım sezeryanla iki hafta oldu çok kötüyüm çok yanlız kaldım eşim destek çıkmıyor eve bile gelmiyor kimsemde yok kaynanam 1 hafta kaldı gitti birde kızım var onunla ilgilenmez hale geldim oğlum çok gazlı tek başıma çok zor geçiyor üstüne birde sigara bıraktım çok kötü psikolojim bozuldu yardım edin nasıl atlatacağım bilmiyorum kafayı yemek üzereyim

Bende bilmiyorum ki bişey oldu anlamadığım çok yanlız kaldım çok ağır geldi bir türlü atlatamiyorum ağlamaktan içim çıktı artık

Siz o çocuğu tek başınıza yapmadiniz. Aptal adama bak. Anne baba vs hayatta mı? Kayınvalide ile konuşun. Oglu kendine çeki düzen versin
Size yardım etmek zorundalar.

Siz o çocuğu tek başınıza yapmadiniz. Aptal adama bak. Anne baba vs hayatta mı? Kayınvalide ile konuşun. Oglu kendine çeki düzen versin
Size yardım etmek zorundalar.
Çok haklısın ama bende anlayamadım anne baba malesef hiç kimsem yok bir tek kaynanam var oda elinden geleni yapıyor ama nereye kadar oğluyla konuşuyor ama nafile adam çok tuhaf bu açtığım kaçıncı mahkeme bosanmiyorda ama kararımı verdim çok şükür işim de var bir an önce bosanacagim inşallah bu sefer olur herşey biter madem çocuğumu kendim buyutecegim ona ihtiyacım yok

Ne işle meşgülsün?

Çok uzuldum sana ya ağlama lütfen gerçekten 2 buçuk sene önce doğum yaptığımda bende çok ağladım çöl ağır geçirdim eşim yanımda olmasına ve hala yanımda olmasına rağmen hala ara ara anksiyete ayaklarım geliyor insan doğum yapınca inan bambaşka bir göz açılıyor kafasında.ama artık ağlamıyorum inan geçiyor bak harbi soyluyorum hormonlar 2 yılda düzene giriyormuş doğumdan sonra tam olarak yani kıyamam sana sevgiyle kucaklıyorum seni yalnız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…