Lohusalık döneminiz nasıl?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar doğum yapalı 10 gün oldu ve bebişi kötü alıştırdım galiba sürekli emmek istiyor alt değiştir emzir uyu memeden uzaklaştırınca tekrar uyan falan bu son günlerde fazla bunaldım en çokta bugün hala daha tuvalete çıkamadım şu an emerken uyudu yatağına koysam veya kenara hemen uyanıp ağlamaya başlıcak çok fazla bunaldım bu yüzden... sizlerin ilk zamanları nasıl geçti?

Benim kızım 4 haftalık olmak üzere ve aynen bahsettiğiniz durumu yaşıyoruz doğduğu günden beri. Ama bunun sizin alıştırmanızla bir ilgisi yok, yenidoğanı istesek de alıştıramayız zaten belli emzirme saatlerine uyku saatlerine vs. Hatta bu duruma cluster feeding deniliyor. Bir araştırın isterseniz. Ama mutlaka kendinize de vakit ayırmaya çalışın tuvalet ihtiyacı için vs. Ben doğumdan sonraki iki hafta kabızlık sıkıntısı yaşadım tuvalette vakit geçiremediğim için. Sağlıcakla büyütün yavrunuzu.

Bende aynı durumdayım hep memede kalmak istiyor bu durum normal mı merak ediyorum bir kısır döngü içerisindeyiz oturduğum yerden kalkamıyorum yatağına koysam uyanıyor değişeceğini umut ediyorum

Benim kızım 4 haftalık olmak üzere ve aynen bahsettiğiniz durumu yaşıyoruz doğduğu günden beri. Ama bunun sizin alıştırmanızla bir ilgisi yok, yenidoğanı istesek de alıştıramayız zaten belli emzirme saatlerine uyku saatlerine vs. Hatta bu duruma cluster feeding deniliyor. Bir araştırın isterseniz. Ama mutlaka kendinize de vakit ayırmaya çalışın tuvalet ihtiyacı için vs. Ben doğumdan sonraki iki hafta kabızlık sıkıntısı yaşadım tuvalette vakit geçiremediğim için. Sağlıcakla büyütün yavrunuzu.
Çok saolun inşallah🌺 sizde sağlıcakla büyütün.. ilk kez duydum bi araştırırım çok zor oluyor ama yinede güzel sadece şu anki sıkıntımız üç dört gündür memeyi hemen tutamıyor 5-10 dakika debelleşiyoruz🤦🏻‍♀️

Bende aynı durumdayım hep memede kalmak istiyor bu durum normal mı merak ediyorum bir kısır döngü içerisindeyiz oturduğum yerden kalkamıyorum yatağına koysam uyanıyor değişeceğini umut ediyorum
Umarım😔😌 tek değilmişiz bu bile güzel motive ediyor insanı bazen sanıyoruz ki sadece biz yaşıyoruz ediyoruz o bile yoruyor ama böyle bilmek rahatlatıyor

Back