Mrb arkadaşlar ben doğum yapalı 10 ay oldu evde tek başıma olduğum zaman suyum geldi eşim yoktu uzaktaydi arkadaşım vardı dogumum da biraz zor bir doğum ve sonrası sürecim oldu çok bunaldım ve bundan dolayı unutamıyorum yaşadıklarımı çok üzülüyorum bebeğimi çok seviyorum ama bazen kendimi ve ona zarar vermek geliyor aklımdan atmak istiyorum bu düşünceyi benim gibi olan varmi nasıl atlatilir bu dönemler....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lohusalik depresyonu
- Konu Sahibi ekser
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- lohusa depresyonu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mayıs 2012
- 10.738
- 29.655
- 798
- 24 Ağustos 2020
- 2.985
- 7.497
- 108
benim 4yaş çocugum var çok haraketli ikinciyede hamileyim gerçekten çok ama çok zorlandiğim zamanlar oldu doğumum çok zor geçti ama çocuklarim için şükür ediyorum lohusaliğimda bile bebeğimi her dakka kontrol ederdim o size emanet bir can onu korumak annenin görevi hayvanlar bile yavrularina nasil sahip çikiyor annelik iç güdüsü diye bişey var
- 16 Nisan 2008
- 5.227
- 14.080
- 773
Lohusa depresyonu hakkında bir bilginiz yok sanirim?!Lütfen destek alın. Doğumun üstünden 10ay geçmiş neden geçmişe takılı kalıyorsunuz ? Sağlıkla kucağınıza almışsınız çocuğunuzu neden ona zarar vermek istiyorsunuz ki ? Ne suçu var onun ?
Herkesin kendine göre zor hamileliği doğumu oluyor.
Keşke herkes çocuk doğurmasa ya.
Zaten sağlıklı dusunemeyen bir insana bunları söyleyen siz de cok saglikli ve mantıklı düşünemiyor olabilir misiniz?
Bu düşündüklerinin Istemeyle ilgisi yok ve tedavi gerekiyor.
Her kadın lohusalik döneminde yaşayabilir, öncesinde lohusalik depresyonuna girebilir diye nir teşhis yontemi yok.
- 16 Nisan 2008
- 5.227
- 14.080
- 773
Yaşadiginiz lohusa depresyonu, vakit kaybetmeden bir psikiyatriste gitmenizi öneririmMrb arkadaşlar ben doğum yapalı 10 ay oldu evde tek başıma olduğum zaman suyum geldi eşim yoktu uzaktaydi arkadaşım vardı dogumum da biraz zor bir doğum ve sonrası sürecim oldu çok bunaldım ve bundan dolayı unutamıyorum yaşadıklarımı çok üzülüyorum bebeğimi çok seviyorum ama bazen kendimi ve ona zarar vermek geliyor aklımdan atmak istiyorum bu düşünceyi benim gibi olan varmi nasıl atlatilir bu dönemler....
- 1 Mayıs 2015
- 615
- 330
- 103
- 38
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598