- 22 Aralık 2023
- 125
- 5
- 25
- Konu Sahibi fatmanurktmn61
Lohusaliktan sonraki kontrolde alttan muayneyi ellemi yapiyorlar makineylemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem elle hem makineyle doktor nasıl uygun görürse. Ama rahmin durumuna muhakkak alttan ultrasonla bakılır bence.Lohusaliktan sonraki kontrolde alttan muayneyi ellemi yapiyorlar makineylemi
40 gun bitiminde muayne yapıyolar evet qma mecburimi bilmiyorum ve aile planlamsı yapıyorsunuz muayneden korktuğum için gitmek istemiyorumLohusalıktan sonra muaynemi oluyor? Hiç görmedim çevremde. Mecburi bir durummu?
Hamilelikte o kadar yaptilarki muayne artık korkuyorum ultrason cihazı ilede baktılar o acıtmamıştı ama elle yapacaksalar diye çok korkuyorum gitmeye 10 günum kaldı doğumum sezeryan olduHem elle hem makineyle doktor nasıl uygun görürse. Ama rahmin durumuna muhakkak alttan ultrasonla bakılır bence.
Çok acıyo be elle sabaha kadar gidip gelip yapmışlardı daha dayanamam ve sonuç sezeryanHiimm çevremde duymamıştım. Normal doğum yaptıysanız alttan olur bence. Hem korkmayin, alttanda olsa acısız bir işlem.
Ameliyat yerim acıyacak diye korkuyorumAlttan muaynede sanciniz olmayacak, daha önce olmuşsunuzdur diye tahmin ediyorum. Hemde smear verin, rahim agzi kanseri için.
Alttan muayene ile ameliyat yerinizin ne ilgisi var ki? Doktor önce ultrasonla bakıyor, gerek görürse vajinal muayene yapıyor. Koskoca ameliyatı olmuşsunuz, ondan mı korkuyorsunuz?Ameliyat yerim acıyacak diye korkuyorum
Yok onunda yapmaya korkuyorum saklanacak yer arıyorum10 saniye bile sürmüyor. Seks yapıyorsanız vajinal muayneyide az çok tahmin edebilirsiniz.
Ben ondan değilde aneliyat yerim yapıştirma açilir diye korkuyorum yoksa eşimi çok seviyorum çokta istiyorumO zaman acil olarak bir cinsel terapi alın derim. Bende bir sene saklanacak yer aradım. Sanki penis vajinama girince iç organlarim parçalanacak sanıyordum. Tabi sonra cinsel terapi aldık eşimle ve dört beş seansta bitti. Şimdi kafama vuruyorum, ne salakmisim diye. Keşke önce bu sorununuzu çözüp öyle bebek yapsaydıniz. Eşler arası cinsellik onemli çünkü.
Geçmiş olsun.
Yahu niye açılsın ameliyat yeriniz? O kadar kolay bir şey mi oranın açılmasıBen ondan değilde aneliyat yerim yapıştirma açilir diye korkuyorum yoksa eşimi çok seviyorum çokta istiyorum
Siz böyle diyince korkum biraz hafifliyo herkes öyle diyoda korku işte yaşamadan bilemezsinYahu niye açılsın ameliyat yeriniz? O kadar kolay bir şey mi oranın açılması
Vajinismus geçmişi olan biri olarak bilirim bence. Bu arada iki kere de sezaryen oldum.Siz böyle diyince korkum biraz hafifliyo herkes öyle diyoda korku işte yaşamadan bilemezsin