Doğuma Hazırlık Lohusa terliği yardımm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

burlam

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2007
17
6
286
40
Merhaba Arkadaşlar,
Saçma da olsa bir sorum olacak, o kadar derdin arasında buna mı düştün demeyin, olur muuuu? Hastane için terlik bakıyorum ve lohusa terlikleri de aşırı süslü geliyor bana. Twigynin bir terliğini buldum, daha doğrusu babet. Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum, bu tarz bir şey hastanede olur mu, yoksa normal terlik mi bakayım? Şimdiden çok teşekkür ederim, herkese sağlıklı doğumlar ve bebişler dilerim.
Babetin fotoğrafı :
http://mcdn01.gittigidiyor.net/20095/tn30/200950602_tn30_0.jpg?1453913985.

Cnm bence onu alacaksan evde kullan dogumdan sonra.hastane icin ben sabo terlik aldim hemsire terligi varya ondan.digeri ev terligi gibi hastanede kullanisli olmaz bence.

Ben doğum yapmadım daha ama sadece tahmin yürüterek söylüyorum ki hastanede doğum öncesi de sonrası da terlik babetten daha rahat olur bence babetin arkasını ayağınıza geçirmek için eğilmek zorunda kalırsınız bu da zor gelir arkasına basarsınız hoş görüntü olmaz bence böyle buna benzer pofuduk bi terlik tercih ederdim ben

Mesela şöyle bişey hoş bence

Teşekkür ederim sevgili anneler Babet eve, terlik hastaneye. Çok süslü terlikler var. Sade bir şey tercih edeceğim. Sabo veya sade bir pofuduk terlik olabilir.

fikir sordun diye söylüyorum ama kırılmanı ıstemem malum hamileyız.. bu biraz babaanne terliği gibi..

bnde çk süslü ve pahalı buluyorum terlikleri..o nedenle özdilekten krem rengı terlik aldım..kendım çiçekçiden yapma çiçek alarak üzerine silikonla yapıştırdım..

içimede sindi..sizde yapabilirsiniz böyle bişey..

birde hastaneye bn götürmem o terliği,evde kullanıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…