Lohusa takimi

Olmadı gecelik ve sabahlık ordan alırım pijamayi kendim alırım pamuklu diyorum ben de .Sen kaça almıştın?
Biri 75 liraydi biri 90. Ben pijama takimi aldim. Gecelik almadim. Tesetturlu olunca gecelik sıkıntı oluyor. 3 ay falan oluyor ben alali

Lohusa geceliğine emzirmek için bölüm var .pijamayi öyle yapicam zaten .Ben sabahlık biraz şık olsun istemiştim

oysho var marmaraparkta onunkiler daha şık.
gecelik sadece emzirme için değil sezeryan olursanız o yataktan inmek çıkmak eziyet totonu mu toplıycan :) birde acı çekerken.

oysho var marmaraparkta onunkiler daha şık.
gecelik sadece emzirme için değil sezeryan olursanız o yataktan inmek çıkmak eziyet totonu mu toplıycan :) birde acı çekerken.
Oysho pahalı değil mi ya netten baktım çok pahalı geldi .Marmaraparkta olduğunu da bilmiyordum açıkçası yarın gidecektim iyi oldu söylediğin

Oysho pahalı değil mi ya netten baktım çok pahalı geldi .Marmaraparkta olduğunu da bilmiyordum açıkçası yarın gidecektim iyi oldu söylediğin

daha pahalı tabi pentiye göre. ama daha kaliteli ve güzel:)
14 şubat yaklaşıyor indirim falan olur illa ki.

Hanımlar kesin konum kapanacak ama belki mine biraz bana acır da hemen kapatmaz .Istanbul Beylikdüzünde oturuyorum bildiğiniz lohusa takimi satan bir yer var mı? Günlerdir deli oldum hem sık olsun istiyorum hem sade internete de çok güvenemiyorum nasıl gelir kumaşı. Bilgi verirseniz sevinirim .
Konularınızı kapatmıyorum, sabırla doğru bölümlere konu açmanızı bekleyerek, her defasında açtığınız konuları taşıyor ve kurallar gereği size konu dışı uyarısı veriyorum.

Back
X