Lohusa takimi

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Hanımlar kesin konum kapanacak ama belki mine biraz bana acır da hemen kapatmaz .Istanbul Beylikdüzünde oturuyorum bildiğiniz lohusa takimi satan bir yer var mı? Günlerdir deli oldum hem sık olsun istiyorum hem sade internete de çok güvenemiyorum nasıl gelir kumaşı. Bilgi verirseniz sevinirim .

Normal pijama takimi daha rahat oluyor. Ille lohusa takimi alacaksan dantelsiz olmasına dikkat et. O minicik narin yanakları çok etkileniyor. Lohusa sepeti mi ne öyle bir yerden almıştım. Birebir aynısı geldi. Hatta email ile kalıpların büyük olduğunu suanki bedenimde almamı önerdiler. Küçük beden aldım ve tam oldu.

Normal pijama takimi daha rahat oluyor. Ille lohusa takimi alacaksan dantelsiz olmasına dikkat et. O minicik narin yanakları çok etkileniyor. Lohusa sepeti mi ne öyle bir yerden almıştım. Birebir aynısı geldi. Hatta email ile kalıpların büyük olduğunu suanki bedenimde almamı önerdiler. Küçük beden aldım ve tam oldu.
Evet o siteyi biliyorum en son ihtimal olarak orayı düşündüm. Demek aynısı geliyi r .Sağol canım ogrendigim çok iyi oldu .

Ben internetten almistim. Dogumunuza daha cok var. Begenmezseniz iade edersiniz. Beylikdüzü taraflarinda bulabileceginizi sanmiyorum.

Daginin lohusa takimi çok rahattı. Lohusa sepetininkkkkini dantelli almıştım. Pantolonunu kullandım fakat üstü dantelli olduğu için kullanışsız oldu, giymedim. Düğmeli olması iyiydi aslında. Rahatca emzirebiliyorsun.

normal bol pijama takımı alın en az 2 tane sık sık yıkayacaksınız çünkü .pahalı ürüne gerek yok pamuklu olması şart çok terleniyor o dönem

normal bol pijama takımı alın en az 2 tane sık sık yıkayacaksınız çünkü .pahalı ürüne gerek yok pamuklu olması şart çok terleniyor o dönem
Ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası. Bazıları gecelik daha kullanışlı Oluyor diyor ama bilemedim. Ben de bi gecelik sabahlık bir de pijama takimi alayim diyorum yetmez mi ?

Ben de çok para vermek istemiyorum açıkçası. Bazıları gecelik daha kullanışlı Oluyor diyor ama bilemedim. Ben de bi gecelik sabahlık bir de pijama takimi alayim diyorum yetmez mi ?
Bence gecelik almayın. Yatağa inip çıkarken hep yukarı toplanır. Bu arada sağ salim bebeginizi alın kucağınıza

pijama 2 alın en az gecelik ziyarete gelen sosyete tanıdıklarınız yok ise gereksiz o kadar terleniyor ki anlatamam günde 2 pijama değiştiriliyor o dönem

Evet o siteyi biliyorum en son ihtimal olarak orayı düşündüm. Demek aynısı geliyi r .Sağol canım ogrendigim çok iyi oldu .
Ben de o siteden aldim. Gercekten kumasi falan iyiydi kalitesi belli oluyordu. Orayi da arastir mutlaka

3 parça yeter. Şimdiki hamile kıyafetlerini de giyersin.
Ben pijamayla alışkın olduğum için hiç gecelik almadım. Hamilelikte kullandıklarını da kullandım doğumdan sonra bir süre, sonra kendi eşofman altlarıma geçtim.

Back
X